- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
- 133
- Konu Sahibi Dilara55333
Zaten yazarken yaşamamış biri olarak yazmadm şuan iki yaşında bir oğlum var kolay demiyorm bende yasadm mastıt oldum burda olay şu hiç kimse gelmesin ozmn doğum sonrası bırakın aileyi arkadaş çevremiz bile bebek görmek için geliyor ve bebekli olmamıza ragmen herkes bir pasta börek çörek yapıyor ya anlattığım şeyler çok saçma sapan şeyler değil niye bukdr karşı çıkıldı anlamyrm kalkan hizmet etsn demedm ben ama konu sahibi icerlendiyse bence hiç bişey yapılmamış okadar da olmamalı altı aylık bebeginle tek başıma on beş kişiyi ağırladım guzelmiydi değildi şuan kimin evine bebek görmeye gitsem pasta börek yapmadan gtmem arayıp bir ihtycn varmi diye sorarm burda insanları tanımadan yargiliyorsnz bence belki sizden çok daha ince dusunuyoruzdur blmyrmPolemiğe girmek için değil ama çocuğunuz varmı bilmiyorum kürtaj ve doğum bir tutulamaz 2 aylık bebek var ortada sürekli emmek istiyor evde 2 tane yabanci erkek var surekli memeler ortada kendi evinizde kose bucak emzirmeye calisacaksiniz buna ragmen hic surat asmamis guler yuzlu davranmis bebekler 2 aylıkken tuvalete gidecek vakit zor bulunuyor bir de konu sahibi biz bakardık demiş ne yapacaktı emzirecekmiydi acaba çok merak ettim