- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Kıskançlık mi acep. .. evlenince ogulcuklarinin bi yeri mi eksiliyor ..tam olarak bundan gidiyorlar.
esim 10 sene ankara da tek basina yasamis bir gun gelip cocugumuz nerde yasiyor bir gorelim yahu dememisler, evlendigimizden beri en kotu 2 ayda bir burnumuzun dibindeler.
bazen isimiz oluyor agzimizla hafaya gelin diyoruz onu bile idrak edemiyorlar.
sonrada ay gelin bize yemek yapmadi oturun kendiniz yapin istenmediginiz beklenmediginiz yere koşa koşa gidiyolar madem.
birde karinlarina agri girmis vah vah
Ben olacaktım ki ah!Onlar zaten vicdansız, merhametsiz, karaktersiz de adam karısına değer verse çok afedersin sıkar biraz böyle davranmak. İnsan tanımadıgı kadına bile böyle davranmaz kaldı ki ailen. Kalpleri kara işte.
Takdir etmiştirEşiniz?
Karısının o hâlde yemek hazirlatıp, yatak toplatan kocaya da cidden yazıklar olsun.Takdir etmiştir
Bugünkü akıla ne gerek varki?Beni dogumuma 1 gun kala hastaneden taburcu (erken dogum riskim oldugu icin hastanede yatiyordum,) ettiler.Eve gidip ertesi gün gelecek kayinvaldem ve gorumcem icin yemek yaptim gelecekleri saate karnim sertleşe sertleşe sofrayi hazirladim.Yataklarini hazirladim.Dogum sabahi yataklarini baktim toplayan yok topladim gorumcem makyajini yapti lenslerini takti o arada.Doguma gittik.Bugunki aklim olsaydi parmagimi kaldirmazdim
Büyük lütuf.Takdir etmiştir
Ya kendine saygısı olmayanın eşinin saygısı olurmu? Yada olsa ne yazarEşiniz?
Haklısınız bir bakıma ama o halde eşinin iş yapmasına müsade etmekte ayıp bence. Asla yapmazdık ama diyelim ki yapmaya yeltensem, eşim de karşı çıkar her türlü.Ya kendine saygısı olmayanın eşinin saygısı olurmu? Yada olsa ne yazar
Kadın kendi kendine yapmış, kimse ona zorla yaptırmamış.
Sonradanda pişmanım falan filan
Yaniliyorsunuz hic biri degil.Evime misafir geliyorlar ayip olmasin doguma gidiyorum evim derli toplu olsun.Karsimdaki insanlardan yanlislari gore gore aslinda dogrularin benim yaptiklarim olmadigini anladim.Safmışim gercektenBugünkü akıla ne gerek varki?
Yani yaptığınızın nekadar absürd olduğunu o gün anlamamış olmanız çok tuhaf
Maksat süper güçlü kadın olmakmıydı, doğurcam ama neler yapabiliyorumu göstermekti? Yada gelin bizi güzel ağırladımı dedirtmekti.
Madalya taktılarmı bari?
Yok demekki halada yokturÇok şaşırıyorum ya, hiç mi canınızın kıymeti yoktu
Kendime saygim olmadigini buradan cikartamazsiniz.Caninizin kiymeti yokmu diyebilirsiniz amaYa kendine saygısı olmayanın eşinin saygısı olurmu? Yada olsa ne yazar
Kadın kendi kendine yapmış, kimse ona zorla yaptırmamış.
Sonradanda pişmanım falan filan
Eşiniz dokuz aylık hamileyken yatak toplamanıza ne dedi? Aferin karıcığım dedi mi mesela? Ya da dur sen yorulma deyip elinizden aldı mı?Valla ne deseniz haklisiniz.Ben yeni evlendigim
Kendime saygim olmadigini buradan cikartamazsiniz.Caninizin kiymeti yokmu diyebilirsiniz ama
Ben gelinin açıkcası yemeğe gittiğini bile düşünmüyorum 2 aylık bebekle bu soğukta gitmez gidemez bebek zaten 5 dakika bir emmek ister bişey anlamaz bile birde pandemi var. Zor yani ama kardeş gitmiştir.250 tl yemeği sanki gelin tek başına yedi. Hepsi kendi ailesi
12-13saatlik bir yoldan gidilmiş, çünkü kardeşinin evladı canı ciğeri bir kahvaltı dahi çok görülmüş. Vallahi takmadiysam altınımida alır gelirdim. Halasiniz merak etmişsiniz (gitmeseniz adınız umursamadi olurdu eminim). Hazır su böreği alıp zeytin peynir çay koymak zor değildir eminim. Bir defaya mahsus olmak üzere ama. Bebeği küçükmüş daha fazlası beklenmez çünkü. Anne babanızdan öyle evlat parası yiyen düşüncesiz degillermiş belli. Çünkü evladının elini cebine artırmamış. İnsan gittiği yerde Azda olsa hürmet görmek ister tabiki. Benimde 3 çocuğum var. 2 aylık bebekle çok teferruatli olamadan misafir agirladim. Helâli hoş olsun. Olmaz diye bişey yok. Yok eve çöreklenmişler falan, bunlar ne kadar çirkin laflar. Ana baba tabiki gidecek evladına torununa. Şu forumda gerçekten çok ağır ithamlar oluyor. Yazık.Merhaba kızlar maalesef bugüne kadar hep fedakar oldum çok doluyum kızlar okuyup yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim..
Kardeşimn görevi memlekete 10-13 saat mesafe uzak bir yere çıktı dört yıldır yanına gitmedik hep o geldi iki sene oldu evleneli yine gidemedik onlar geldi vs.
Şimdi bebeği oldu geçen hafta annem ve babam gitti bize de illa sizde gelin dediler tabi kardeşim ve eşi değil annem babam israr etti. Bende yigenim olduğu için ve tüm aile birlikte olalım diye eşimi ikna edip
Söylemesi ayıp uçak biletleri çeyreği gitmesi gelmesi epey masraf ettim ve gttik kaldığımız gittiğimiz beş senede bir hafta bebiş iki aylık size yemin ederim belki abartıyor diyeceksiniz ama her işi biz yaptık tabiki yaparız sorun değil ama bir gün ya bir gün kahvaltı haızrlamZmi gelin hanım bir gün kahvaltı haızrlamadi.
Bir kere çorba yaptı. Açıkçası annemin babamn ve benim çok zoruma gitti tamam bebek var ama bebeğe biz bakardık herşeyi zavallı babam gttigi gün eve bir dünya alış veriş yaptı gelen suyun parasını yapacağımız. Köftenin parasını bile biz verdik herşeyi geçtim kardeşim bir kere dışarı çıkarttı bize odetti
Kizlar inanın para umurumda değil ama onca çile çekp bu karda kışta gittik ne ilgi ne alaka göremedik
En son geleceğimiz gün bile kahvaltı yi annem haızrlams ben şuan da bir Daha asla zaten gitmem ama yaptığım fedakarlıklara çok üzülüyorum düğünlerinde bile 1 hafta ben ağırladım. İnsanın kardeşi bile bunu Yaparsa ben kime güveneym hamileyim ve inanın üzüntü den karnıma ağrılar girdi bu kadar mı kötüyduk bari giderken kahvaltı hazırlasyi
Şimdi diyorlar yazın annem gile gelcz sende gel diye ama asla gitmek istemiyorm bugüne kadar hep onlar gelince gttim bende başka şehirdeyim bu defa gitmcm çok daraldm kızlar hazmedemiyorm.
Not = gelin hanım suratını asla asmai hep güler yüzlü davrandı hakkını yiyemem zaten erkenden yattı çocuğu var birşey diyemem. Ama diğer şeyler beni bizi çok üzdü.
12 yıl öncesi hiç hatirlamiyorum muhtemelen yardim etmistir.Yapmasam niye yapmadin demezdi ama yapma da demedi.Eşiniz dokuz aylık hamileyken yatak toplamanıza ne dedi? Aferin karıcığım dedi mi mesela? Ya da dur sen yorulma deyip elinizden aldı mı?
Ben kendimi gömdüm kimseyi degil.Dogru olan benim davranisim degilmişAsıl sorun kocaları hala görümce kaynana gömme peşindeler
Görümcenin lensine fönüne kadar hatırlıyorsunuz?12 yıl öncesi hiç hatirlamiyorum muhtemelen yardim etmistir.Yapmasam niye yapmadin demezdi ama yapma da demedi.
Yeni doğum yapmış kişi özel olarak insanları arayıp gelin diye davet etmez ki zaten gelineceği belli bisey. Tabiki oğluna söylemiştir o da eşine sormuştur musait miyiz diye. Benim ailem gelirken bana söyler ben eşime danışayım musait miyiz derim konuşurum iletirim buyrun gelin derim keza o da ailesine. Bu hayatın olağan akışı degil midir.
kiymete biniyor diyelimKıskançlık mi acep. .. evlenince ogulcuklarinin bi yeri mi eksiliyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?