- Konu Sahibi Dilara55333
-
hizmet etmemeli zaten herkes aynı fikirde.ama 4 yıllık evlilikte 1 kere gelmiş insanlara da ayy kocası gelmeseymişş ayy kayınbabam da gelmeseymiş demem ben.amazon kadınları değiliz sonuçta..erkek kadın aynı toplumda yaşıyoruz
Senin gibi kimseye yaranma derdim yok burda, olmadida hic bir zaman cok sukurCeycey bunu at arkadaşlıktan beni al,şuna bak hala laf yetiştirme derdinde yaa.Kizim arkadasin o senin
16 aylık bebek memeden kesilmese ne olur, zaten her şey ile doyuruyor karnını, memeyi kahve niyetine alıyor. 2 aylık süt bebeği ile bir tutmuşsunuz, kesinlikle aynı şey değil. Sanırım zor bir bebekmiş sizinki, şimdi böyle ise 2 aylık hali nasıldı düşünemiyorum, en iyi sizin anlamanız lazımdı.Agirlamadim,Ama memeden de düşmüş değil hala.Herkesin düşüncesi kendine göre doğrudur.Saygi duyuyorum.Konu sanki benim konummus gibi oldu,baya bir uzadi
sık sık gelseler ben de kızardım ama 4 5 yılda ilk defa gelmişler.mesafe de 12 13 saatmiş evlerine.idare edilir kanepeler açılır yere yatak atılır yatılır.benim tek kızdığım hizmet beklemeleri.kendi işlerini kendileri yapamıyorlar mı?bir de harcamalarını bile buraya yazmışlar ona da şaştım.ben zengin akraba arkadaşımdan bile beklemem yemek ısmarlamasını.kendi paramla yer kalkarımm dışarda.anca aşırı ısrar edilirse kabul ederim yemek teklifini.ama buna da kafayı takmış konu sahibi.yol parasına kadar hesaplamış.altına kadar.takmasaydı gelmeseydi zor geldiyseCeycey hadi dede geldi 1 hafta niye kalıyor
Hadi kaldı gorumcenin kocası 4yil gelmediyse o zamanı mı buldu 1 haftada o kaldı ne bileyim bir tuhaf degilmi? Ev kaç oda bu insanlar nerede yattı. Bebeğin babası ise gidiyor tam curcuna ya ben yoruldum
Yav ceyceysöyledikleri doğru ama üslubu yanlış.o konuda arkadaşım olmasına rağmen ben size hak verdim.ama sizin görüşlerinize de katılmıyorum orası ayrı.fakat medenice de tartışabiliriz
sık sık gelseler ben de kızardım ama 4 5 yılda ilk defa gelmişler.mesafe de 12 13 saatmiş evlerine.idare edilir kanepeler açılır yere yatak atılır yatılır.benim tek kızdığım hizmet beklemeleri.kendi işlerini kendileri yapamıyorlar mı?bir de harcamalarını bile buraya yazmışlar ona da şaştım.ben zengin akraba arkadaşımdan bile beklemem yemek ısmarlamasını.kendi paramla yer kalkarımm dışarda.anca aşırı ısrar edilirse kabul ederim yemek teklifini.ama buna da kafayı takmış konu sahibi.yol parasına kadar hesaplamış.altına kadar.takmasaydı gelmeseydi zor geldiyse
eve alınan suyun parasına kadar yazılmış wc kağıdına dek.e o suyu en çok misafirler içiyor wc kağıdını da onlar kullanıyor.bir de dede babanne annanne misafir değildir ki.harcayabilir gayet geldiği eve.ince hesaplar kahvaltı vs beklentisi bebeğe biz bakalım gelin yemek yapsın denmesi rahatsız etti herkesi .haklılarEvet tabi o ayrı
Zaten 1 hafta kaç kişi gidiyorlar bir kardeş ve yegende yanlarında. Tabiki alisveris yapmalılar zaten baba oğluna yapmış görümce yazıyor
Ay tesekkur ederimYav ceyceytontriko nun üslubunda ne var? Kendisiyle çoğu zaman aynı fikirde olmam, ama Sezar'ın hakkı Sezar'a.
Bu hanımefendi sayfalardır kırk dereden kırk su getiriyor, insanın aklıyla oynamaya çalışıyor. Aha maddeliyorum valla, daha da anlaşılmazsa pes!
1- "2 aylık" bebekli kadının "yatılı" misafir ağırlayamamasına karşın, "16 aylık" bebeğiyle bir "pazar kahvaltısı" hazırlama durumunu eş tuttu. E millet de ikisi bir değil dedi. Bir de-ğil! Ay çatlayacağım, ya hu!
2- Herkes buna karşı çıkınca anlamazlıktan gelerek, doğumumda ve sonrasında yalnızdım, kimsecikler yoktu argümanını öne sürdü. Tamam da yardım için gelen yokmuş, ama hizmet bekleyen de yokmuş. Durum nötr kısacası. Konu sahibinin gelini ise bu konuda eksilerde. Çünkü adamlar hizmet beklemiş!
3- Bir de tüm bunların üstüne bir de çalışan kadın ne güzel bebek büyütüyor, ben tüm gün evdeyime getirdi lafı. Konumuzla ne alakası var bunun? Tontriko da buna karşılık, madem çok güzel sen de çalış, tutan mı var dedi. Harbiden tutan mı var? Bunda yanlış olan ne?
Ay adamın birini asmaya götürüyorlarmış, sormuş nereye gidiyoruz diye. Demişler ki asmaya, o da demiş ki oh çok şükür, ben de laf anlamayana laf anlatmaya götürüyorsunuz sandım. Harbiden öyle he!
Benimki büyüdükçe yakama yapıştı. Ama ilk zamanlar gibi zorlayıcı değil. Tuvalete bile gidemiyorum hop kapıda. Şimdi 4 yaşında hala tıklatıyor." Anne ne yapıyorsun orada" diyor
Ay yerim onuBenimki büyüdükçe yakama yapıştı. Ama ilk zamanlar gibi zorlayıcı değil. Tuvalete bile gidemiyorum hop kapıda. Şimdi 4 yaşında hala tıklatıyor." Anne ne yapıyorsun orada" diyor
Valla benim de içim şişti. Anlatamıyoruz, yok yani.Ay tesekkur ederim
Nihayet beni anlayan biri.. ayni fikirde olmak
Zorunda degiliz zaten.. ama bu kadin kendini ovdu sacma bir karsilstirma yapti.. ona aferin ne beceriklisin dememiz gerekiyordu demek. Isine gelmeyince uslubuma neden bahane buluyolar acabakufur yok hakaret yok.. sadece acik
Acik yaziyorum
Islerine gelmeyen bu
Siz bu sitenin analizcisimisiniz :) üşenmemiş o kadar şeyi yazmışsınız da ben bile bu kadar olduğumu bilmiyordum valla bravYav ceyceytontriko nun üslubunda ne var? Kendisiyle çoğu zaman aynı fikirde olmam, ama Sezar'ın hakkı Sezar'a.
Bu hanımefendi sayfalardır kırk dereden kırk su getiriyor, insanın aklıyla oynamaya çalışıyor. Aha maddeliyorum valla, daha da anlaşılmazsa pes!
1- "2 aylık" bebekli kadının "yatılı" misafir ağırlayamamasına karşın, "16 aylık" bebeğiyle bir "pazar kahvaltısı" hazırlama durumunu eş tuttu. E millet de ikisi bir değil dedi. Bir de-ğil! Ay çatlayacağım, ya hu!
2- Herkes buna karşı çıkınca anlamazlıktan gelerek, doğumumda ve sonrasında yalnızdım, kimsecikler yoktu argümanını öne sürdü. Tamam da yardım için gelen yokmuş, ama hizmet bekleyen de yokmuş. Durum nötr kısacası. Konu sahibinin gelini ise bu konuda eksilerde. Çünkü adamlar hizmet beklemiş!
3- Bir de tüm bunların üstüne bir de çalışan kadın ne güzel bebek büyütüyor, ben tüm gün evdeyime getirdi lafı. Konumuzla ne alakası var bunun? Tontriko da buna karşılık, madem çok güzel sen de çalış, tutan mı var dedi. Harbiden tutan mı var? Bunda yanlış olan ne?
Ay adamın birini asmaya götürüyorlarmış, sormuş nereye gidiyoruz diye. Demişler ki asmaya, o da demiş ki oh çok şükür, ben de laf anlamayana laf anlatmaya götürüyorsunuz sandım. Harbiden öyle he!
ay 10 gün fazla kız :) kayınbaba kayınbirader görümce kocası falan da gelmek için tam doğumu beklemişsık sık gelseler ben de kızardım ama 4 5 yılda ilk defa gelmişler.mesafe de 12 13 saatmiş evlerine.idare edilir kanepeler açılır yere yatak atılır yatılır.benim tek kızdığım hizmet beklemeleri.kendi işlerini kendileri yapamıyorlar mı?bir de harcamalarını bile buraya yazmışlar ona da şaştım.ben zengin akraba arkadaşımdan bile beklemem yemek ısmarlamasını.kendi paramla yer kalkarımm dışarda.anca aşırı ısrar edilirse kabul ederim yemek teklifini.ama buna da kafayı takmış konu sahibi.yol parasına kadar hesaplamış.altına kadar.takmasaydı gelmeseydi zor geldiyse
Hı evet. Siz yumuşak kalpli, iyilik meleği. Bense sivri dilli analizci.Siz bu sitenin analizcisimisiniz :) üşenmemiş o kadar şeyi yazmışsınız da ben bile bu kadar olduğumu bilmiyordum valla bravkudukca şaşırdım :)Hanımefendi siz ne diyorsunuz ya.Kadinlar kulübünde bazı konular bazen sapiyor,konu başka yerlere gidiyor.O konularda da ben oluyor muyum? bende yorum yaptım,yaşadıklarımı yazdım.Sadece ben değil başka üyeler de başka şeyler yazdı.Ne alaka yani?yaşadığım seyi anlatmak acindırma argumanimi oluyor?Hayır düzgün yorum yapın saygı duyayım,düzgünce tartışalım.Bu nasıl bir yazı böyle.Kusura bakmayın ben sizin kadar sivri dilli değilim.Daha yumusak karakterli bir insan olduğum için kimi yoruma öyle kimi yoruma da başka türlü cevap verdim.
Oğlum 6 aylık oldu. Qnne babam hariç bir allahın kulunu eve almadım. Çok kötü biriyim ben dimiKonu 40 sayfayı geçti. 5-6 sayfada bir konu sahibine destek olan ve kendisinin küçük çocukla bile hizmetten eksik kalmadığını anlatıp uzun uzun övünen bir üye gelip lincini yiyip gidiyorşu tarz konulara gelip ego tatmini yapıp kendini öven pembiş gelinler siz kayınvalidenizin gururusunuz
misafir ağırlamakla ilgili başka bir konuya birisi yaptığı tatlının fotosunu koyup misafirlerimi her zaman özenle ağırlarım yazmıştı. Buraya hala sunum fotosu gelmemiş yazıklar olsun !
yeni doğum yapmış kadın 5 kişiyi mi besleyecekti kendiyle altı
ciddi misiniz
sezeryandan bir ay sonra sokakta nerdeyse bayılıyordum ben bırak kahvaltı hazırlamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?