Yav ceycey
tontriko nun üslubunda ne var? Kendisiyle çoğu zaman aynı fikirde olmam, ama Sezar'ın hakkı Sezar'a.
Bu hanımefendi sayfalardır kırk dereden kırk su getiriyor, insanın aklıyla oynamaya çalışıyor. Aha maddeliyorum valla, daha da anlaşılmazsa pes!
1- "2 aylık" bebekli kadının "yatılı" misafir ağırlayamamasına karşın, "16 aylık" bebeğiyle bir "pazar kahvaltısı" hazırlama durumunu eş tuttu. E millet de ikisi bir değil dedi. Bir de-ğil! Ay çatlayacağım, ya hu!
2- Herkes buna karşı çıkınca anlamazlıktan gelerek, doğumumda ve sonrasında yalnızdım, kimsecikler yoktu argümanını öne sürdü. Tamam da yardım için gelen yokmuş, ama hizmet bekleyen de yokmuş. Durum nötr kısacası. Konu sahibinin gelini ise bu konuda eksilerde. Çünkü adamlar hizmet beklemiş!
3- Bir de tüm bunların üstüne bir de çalışan kadın ne güzel bebek büyütüyor, ben tüm gün evdeyime getirdi lafı. Konumuzla ne alakası var bunun? Tontriko da buna karşılık, madem çok güzel sen de çalış, tutan mı var dedi. Harbiden tutan mı var? Bunda yanlış olan ne?
Ay adamın birini asmaya götürüyorlarmış, sormuş nereye gidiyoruz diye. Demişler ki asmaya, o da demiş ki oh çok şükür, ben de laf anlamayana laf anlatmaya götürüyorsunuz sandım. Harbiden öyle he!