Gelin ve kardeşimn yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim için gelmesi de sorun. Hem gelip kocasıyla kalıyor. Bir de hizmet bekliyor.
Yalnız gelseymiş. Pipili adam olmadan seyahat edemiyor mu
Hem insanların tepesine yük, hem de hizmet bekliyor
tuhaf düşünceleriniz var sizinle tartışmayacağım.daha bu hafta misafir ağırladım 1 i erkekti.gelmese miydi kalmasa mıydı?daha neler duyacağım bu sitede pesss

Ben, benim kızımla bazen tek çeşit yemegi bile zor yapıyorum.Hep peşimde,oyuncaklarını vs de oyalanmiyor.16 aylık hala böyle bana göre hiçbisey değişmedi.Odaya bir geliyorum çocuğu masanın üzerinde buluyorum ve bu saniyelik işler ,aktif fazlasıyla.Her bebek bir olmuyor malesef

Gerçekten eşinizin ailesi çok hareketli bir bebek varken kendilerine kahvaltı kahve ve tatlı hazırladınız diye çok memnun mu oldular

Bunların lafının yapılması bile korkunç..1 hafta birinin evinde kalıyorsam,tabi ki elimden geldiğince evin eksiklerini alırım ,üstelik siz 4 kişi kalmışsınız…evinizde olsanız harcamayacak mıydınız? Yabancınız değil kardeşinize destek oldunuz,anne ve babanız da evlatlarına…lafının yapılması çok ayıp…hizmet bekleme kısmına girmiyorum bile,

çoğu bebek böyle tek size özgü değil ki.ayrıca çalışmak ya da çalışmamak bir hastalığımız yoksa bizim seçimimiz.ben çalışmadan baktım çocuğuma.onu da isteyerek doğurdum zorluğuna da katlandım.daha fazlasına katlanamayacağımdan da tek çocukta kaldım.herkes kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşar bu hayatta

2 aylık bebekle dünyaya adapte olmuş azbucuk derdini anlatan farkli alternatifler ile oyalanan ve beslenen bir çocuğu bir tutamazsınız. Ilk 3 ay bile hamileliğin 4. Dönemi diye geçer yahu
Kadin ne problem cikarmis bu hastalık döneminde gayet yerinde davranmış ama huzur yetmemiş kahvaltı peşindeler tuvalet kağıdı hesaplanmış birsuru tantana.

Kucuk bebekle calismak cok guzelse sende git calis tutan mi var

tuhaf düşünceleriniz var sizinle tartışmayacağım.daha bu hafta misafir ağırladım 1 i erkekti.gelmese miydi kalmasa mıydı?daha neler duyacağım bu sitede pesss
İstediğini ağırla banane.
Senin yapıyor olman benim de yapacağım anlamına gelmez. Sen seversin ben sevmem .
Daha yeni Doğum yapmış kadının basına erkek misafir yatılı gitmez. Ben olsam çekemem elalemin kocasını. Kocasız gelsin diye de belirtirim.

1 aydır memelerim sızlıyor emzirmekten, emzirememekten yaşadığım yetememe psikolojisi ayrı. Evde üstsüz geziyorum acısı geçsin diye.

Elin adamı gelecek yerimi daraltacak bir de karısına hizmet edemedim diye ayıplanacağım .

hizmet etmemeli zaten herkes aynı fikirde.ama 4 yıllık evlilikte 1 kere gelmiş insanlara da ayy kocası gelmeseymişş ayy kayınbabam da gelmeseymiş demem ben.amazon kadınları değiliz sonuçta..erkek kadın aynı toplumda yaşıyoruz

Bebeğiniz yaşına girmiş ama, kendini toparlamış, memeden düşmüş. 2 aylıkken aldınız mı kimseyi evinize, ağırladınız mı?

Çocuk sizin ve bunları bilerek evlat sahibi oluyorsunuz. Herkesin destekçisi mi vardı ? Benim de yoktu lk aylarda KV sağolsun yemek yaptı gönderdi. Ama evladımı kimseye bırakmadım ben baktım

Sen zaten sevmediğim üyeler arasındaydın,iyice gıcık kaptım sana.Bana yorum yapma sen artık yaa
söyledikleri doğru ama üslubu yanlış.o konuda arkadaşım olmasına rağmen ben size hak verdim.ama sizin görüşlerinize de katılmıyorum orası ayrı.fakat medenice de tartışabiliriz

Sen zaten sevmediğim üyeler arasındaydın,iyice gıcık kaptım sana.Bana yorum yapma sen artık yaa
Cok uzuldum biliyon mu isine gelmedi tabiiki birde gelip kucuk cocukla calismanin guzellemesini yapiyorsun. Bence sen konustukca batiyorsun

söyledikleri doğru ama üslubu yanlış.o konuda arkadaşım olmasına rağmen ben size hak verdim.ama sizin görüşlerinize de katılmıyorum orası ayrı.fakat medenice de tartışabiliriz
Ne var uslubumdaacik
Acik soyluyorum ve bir hakaret yok hic birsey yok.. kendini ovmek icin msj yazmis konustukcada batiyor zaten

Çocuk sizin ve bunları bilerek evlat sahibi oluyorsunuz. Herkesin destekçisi mi vardı ? Benim de yoktu lk aylarda KV sağolsun yemek yaptı gönderdi. Ama evladımı kimseye bırakmadım ben baktım
konu 2 aylık bebeği olan kadının hizmet etmemesi gerektiğinden çıktı eve gelen erkeklerin olmamasına evrildi.yakında kadını boşatırız da tövbe tövbe

Bebeğiniz yaşına girmiş ama, kendini toparlamış, memeden düşmüş. 2 aylıkken aldınız mı kimseyi evinize, ağırladınız mı?
Agirlamadim,Ama memeden de düşmüş değil hala.Herkesin düşüncesi kendine göre doğrudur.Saygi duyuyorum.Konu sanki benim konummus gibi oldu,baya bir uzadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…