- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi Dilara55333
-
tuhaf düşünceleriniz var sizinle tartışmayacağım.daha bu hafta misafir ağırladım 1 i erkekti.gelmese miydi kalmasa mıydı?daha neler duyacağım bu sitede pesssBenim için gelmesi de sorun. Hem gelip kocasıyla kalıyor. Bir de hizmet bekliyor.
Yalnız gelseymiş. Pipili adam olmadan seyahat edemiyor mu
Hem insanların tepesine yük, hem de hizmet bekliyor
Ben, benim kızımla bazen tek çeşit yemegi bile zor yapıyorum.Hep peşimde,oyuncaklarını vs de oyalanmiyor.16 aylık hala böyle bana göre hiçbisey değişmedi.Odaya bir geliyorum çocuğu masanın üzerinde buluyorum ve bu saniyelik işler ,aktif fazlasıyla.Her bebek bir olmuyor malesefay farkı çok önemli ama bebeklerde.aynen sizin şartlarınızdaydım bakacak tek kişim yoktu 1 saat bırakacak bile bakıcım vs de yoktu.ama bebeğim 2 3 aylıkkken işlerimi ya yapamıyordum ya da zor yapıyordum 7 aydan sonraysa düzene girdi rahatça misafirlerimi de ağırladım kendim de gezdim bebekle
Gerçekten eşinizin ailesi çok hareketli bir bebek varken kendilerine kahvaltı kahve ve tatlı hazırladınız diye çok memnun mu oldularCocugum çok hareketli olmasına rağmen esimle el ele verip k.validemleri kahvaltıya çağırdım geçenlerde.Bebegim 16 aylik.
Bebekle onlar ilgilendi,ben de kahve vs tatlı hazırladım.Noldu yani?elimemi yapıştı.Kirk yılda bir kahvaltıya çağırdım.Cok memnun oldular.Gonuller oldu bzde mutlu olduk.iki aylik bebekten daha çok yoruyor çocuk üstelik saniye durmuyor.
Maşallah yani herkes de prenses modunda kendi derdinde falan.1 bucuk senedir çocuğa esimle ben bakıyoruz.Ne bir anne var yanımda ne kiz kardeşim yardımcı olan vs.Biz ölelim o zaman
Bunların lafının yapılması bile korkunç..1 hafta birinin evinde kalıyorsam,tabi ki elimden geldiğince evin eksiklerini alırım ,üstelik siz 4 kişi kalmışsınız…evinizde olsanız harcamayacak mıydınız? Yabancınız değil kardeşinize destek oldunuz,anne ve babanız da evlatlarına…lafının yapılması çok ayıp…hizmet bekleme kısmına girmiyorum bile,Kardeşim gideceğimiz gün evde yoktu o nedenle gelin yazmıştım. Ha olsa bile oda yapmazdı zaten geline değil en çok ona kırıldım. Su parası, tuvalet kağıdı, aklınıza gelen herşeyi oradayken biz ve babam aldı. Hesaba gelince kardeşim de eşi de memur dört sene de bir evine gittik hesabı babama ödetti
Örneğin pide yaptırdk onunda herşeyi bizdeydi sizler beni anlamadınz Nyse sağlık olsun.
çoğu bebek böyle tek size özgü değil ki.ayrıca çalışmak ya da çalışmamak bir hastalığımız yoksa bizim seçimimiz.ben çalışmadan baktım çocuğuma.onu da isteyerek doğurdum zorluğuna da katlandım.daha fazlasına katlanamayacağımdan da tek çocukta kaldım.herkes kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşar bu hayattaBen, benim kızımla bazen tek çeşit yemegi bile zor yapıyorum.Hep peşimde,oyuncaklarını vs de oyalanmak.16 aylık hala böyle bana göre hiçbiriyle değişmedi.Odaya bir geliyorum çocuğu masanın üzerinde buluyorum ve bu saniyelik işler ,aktif fazlasıyla.Her bebek bir olmuyor malesef
Aslında konuya artık yorum yapmak istemiyorum,muhalefete girmek istemiyorum.ama madem yazmışsınız.Bisey sormak istiyorum.Yakininizda çevrenizde destek vereniniz var mı yok mu,ara sıra bir kaç saatliğine çocuğu birakip kafa dinlediğiniz günler oldu mu.Bunaldiginiz bir gün keşke bir iki saat annem ablam olsa çocuğa baksa bende yatıp uyusam bir kahve içsem diye dusundugunuz oldu mu? Siz bunları ben çözdüm diyorsunuz da,yukarıda yazdıklarım bende olmadı mesela ona ragmen 40 YILDA bir çağırmak istedim.Kotu mu etmişim?
Kucuk bebekle calismak cok guzelse sende git calis tutan mi varNe güzel, siz işte en azindan farkli bir ortama giriyorsunuz nefes alıyorsunuz.Ogle aralarında çayınızı kahvenizi içiyorsunuz.eve geliyorsunuz kalan vaktinizle çocuğunuzla ilgilenmiyorsunuz.Casilan anne ile çalışmayan anne bir değil.Evde sabah 9 dan akşam 9 a kadar çocuğun peşinde kosturuyorum.Ve bu her gün oluyor.Bir de bu açıdan bakarmisiniz hanimefendi.?
İstediğini ağırla banane.tuhaf düşünceleriniz var sizinle tartışmayacağım.daha bu hafta misafir ağırladım 1 i erkekti.gelmese miydi kalmasa mıydı?daha neler duyacağım bu sitede pesss
hizmet etmemeli zaten herkes aynı fikirde.ama 4 yıllık evlilikte 1 kere gelmiş insanlara da ayy kocası gelmeseymişş ayy kayınbabam da gelmeseymiş demem ben.amazon kadınları değiliz sonuçta..erkek kadın aynı toplumda yaşıyoruzİstediğini ağırla banane.
Senin yapıyor olman benim de yapacağım anlamına gelmez. Sen seversin ben sevmem .
Daha yeni Doğum yapmış kadının basına erkek misafir yatılı gitmez. Ben olsam çekemem elalemin kocasını. Kocasız gelsin diye de belirtirim.
1 aydır memelerim sızlıyor emzirmekten, emzirememekten yaşadığım yetememe psikolojisi ayrı. Evde üstsüz geziyorum acısı geçsin diye.
Elin adamı gelecek yerimi daraltacak bir de karısına hizmet edemedim diye ayıplanacağım .
Sen zaten sevmediğim üyeler arasındaydın,iyice gıcık kaptım sana.Bana yorum yapma sen artık yaaKucuk bebekle calismak cok guzelse sende git calis tutan mi var
Bebeğiniz yaşına girmiş ama, kendini toparlamış, memeden düşmüş. 2 aylıkken aldınız mı kimseyi evinize, ağırladınız mı?Aslında konuya artık yorum yapmak istemiyorum,muhalefete girmek istemiyorum.ama madem yazmışsınız.Bisey sormak istiyorum.Yakininizda çevrenizde destek vereniniz var mı yok mu,ara sıra bir kaç saatliğine çocuğu birakip kafa dinlediğiniz günler oldu mu.Bunaldiginiz bir gün keşke bir iki saat annem ablam olsa çocuğa baksa bende yatıp uyusam bir kahve içsem diye dusundugunuz oldu mu? Siz bunları ben çözdüm diyorsunuz da,yukarıda yazdıklarım bende olmadı mesela ona ragmen 40 YILDA bir çağırmak istedim.Kotu mu etmişim?
Çocuk sizin ve bunları bilerek evlat sahibi oluyorsunuz. Herkesin destekçisi mi vardı ? Benim de yoktu lk aylarda KV sağolsun yemek yaptı gönderdi. Ama evladımı kimseye bırakmadım ben baktımAslında konuya artık yorum yapmak istemiyorum,muhalefete girmek istemiyorum.ama madem yazmışsınız.Bisey sormak istiyorum.Yakininizda çevrenizde destek vereniniz var mı yok mu,ara sıra bir kaç saatliğine çocuğu birakip kafa dinlediğiniz günler oldu mu.Bunaldiginiz bir gün keşke bir iki saat annem ablam olsa çocuğa baksa bende yatıp uyusam bir kahve içsem diye dusundugunuz oldu mu? Siz bunları ben çözdüm diyorsunuz da,yukarıda yazdıklarım bende olmadı mesela ona ragmen 40 YILDA bir çağırmak istedim.Kotu mu etmişim?
söyledikleri doğru ama üslubu yanlış.o konuda arkadaşım olmasına rağmen ben size hak verdim.ama sizin görüşlerinize de katılmıyorum orası ayrı.fakat medenice de tartışabilirizSen zaten sevmediğim üyeler arasındaydın,iyice gıcık kaptım sana.Bana yorum yapma sen artık yaa
Cok uzuldum biliyon muSen zaten sevmediğim üyeler arasındaydın,iyice gıcık kaptım sana.Bana yorum yapma sen artık yaa
Ne var uslubumdasöyledikleri doğru ama üslubu yanlış.o konuda arkadaşım olmasına rağmen ben size hak verdim.ama sizin görüşlerinize de katılmıyorum orası ayrı.fakat medenice de tartışabiliriz
konu 2 aylık bebeği olan kadının hizmet etmemesi gerektiğinden çıktı eve gelen erkeklerin olmamasına evrildi.yakında kadını boşatırız da tövbe tövbeÇocuk sizin ve bunları bilerek evlat sahibi oluyorsunuz. Herkesin destekçisi mi vardı ? Benim de yoktu lk aylarda KV sağolsun yemek yaptı gönderdi. Ama evladımı kimseye bırakmadım ben baktım
Agirlamadim,Ama memeden de düşmüş değil hala.Herkesin düşüncesi kendine göre doğrudur.Saygi duyuyorum.Konu sanki benim konummus gibi oldu,baya bir uzadiBebeğiniz yaşına girmiş ama, kendini toparlamış, memeden düşmüş. 2 aylıkken aldınız mı kimseyi evinize, ağırladınız mı?
Ceycey bunu at arkadaşlıktan beni al,şuna bak hala laf yetiştirme derdinde yaa.Kizim arkadasin o seninNe var uslubumdaacik
Acik soyluyorum ve bir hakaret yok hic birsey yok.. kendini ovmek icin msj yazmis konustukcada batiyor zaten
...Cok uzuldum biliyon muisine gelmedi tabiiki birde gelip kucuk cocukla calismanin guzellemesini yapiyorsun. Bence sen konustukca batiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?