- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.116
- 83
- 31
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Ailem abimlere gidince tüm her şeyi öder , onlar da az rahat etsin diye . Zaten ailenizin parası yoksa durumu bilirlerdi. Aileler sürekli torun torun diyorsa bı zahmet ellerini taşın altına koysunlarArkadaslar yorumunuzu okudum merak ediyorum sizler kendi aileniz gelseydi bir hafta boyunca tüm masrafları ailenize yıkarmydnz annenize bir kahvaltı ne bileyim bir kap yemek yapmazmydnz eve yapılan pidenin parasını bile anneniz babanıza mi ödetirsinz
Yada eşiniz ailenize bunu yapsa ne derdiniz
Beş sene de bir kez sadcee bir hafta giden ailenize dışarıdaki 250₺ lik hesabı ödetirmiydiniz mesela
Yada eşiniz sizin ailenize ödetse ne derdiniz
Maşallah hepiniz gelinin gözünden baktınız birde bu açıdan bakın kimse demiyor bize kap kap yemek yapsın
Kimse demiyor hergün kahvaltı hazırlasın kimse demiyor hergun dışarı çıkarsın ama bu kadar gaddar olmayin hepinizin ailesi var bu arada beddua eden olmuş bana dilerim aynısını kendisi yaşar
Deger görmemek dünyanın en kötü şeyi ha bu arada yazdıklarım. Gelin için değil aynı zamanda kardeşim için zaten en büyük kabahat onda..
Konum kapansın lütfen @Kazen@mune
Cocugum çok hareketli olmasına rağmen esimle el ele verip k.validemleri kahvaltıya çağırdım geçenlerde.Bebegim 16 aylik.
Bebekle onlar ilgilendi,ben de kahve vs tatlı hazırladım.Noldu yani?elimemi yapıştı.Kirk yılda bir kahvaltıya çağırdım.Cok memnun oldular.Gonuller oldu bzde mutlu olduk.iki aylik bebekten daha çok yoruyor çocuk üstelik saniye durmuyor.
Maşallah yani herkes de prenses modunda kendi derdinde falan.1 bucuk senedir çocuğa esimle ben bakıyoruz.Ne bir anne var yanımda ne kiz kardeşim yardımcı olan vs.Biz ölelim o zaman
16 aylikCocugum çok hareketli olmasına rağmen esimle el ele verip k.validemleri kahvaltıya çağırdım geçenlerde.Bebegim 16 aylik.
Bebekle onlar ilgilendi,ben de kahve vs tatlı hazırladım.Noldu yani?elimemi yapıştı.Kirk yılda bir kahvaltıya çağırdım.Cok memnun oldular.Gonuller oldu bzde mutlu olduk.iki aylik bebekten daha çok yoruyor çocuk üstelik saniye durmuyor.
Maşallah yani herkes de prenses modunda kendi derdinde falan.1 bucuk senedir çocuğa esimle ben bakıyoruz.Ne bir anne var yanımda ne kiz kardeşim yardımcı olan vs.Biz ölelim o zaman
Kardeşim gideceğimiz gün evde yoktu o nedenle gelin yazmıştım. Ha olsa bile oda yapmazdı zaten geline değil en çok ona kırıldım. Su parası, tuvalet kağıdı, aklınıza gelen herşeyi oradayken biz ve babam aldı. Hesaba gelince kardeşim de eşi de memur dört sene de bir evine gittik hesabı babama ödetti
Örneğin pide yaptırdk onunda herşeyi bizdeydi sizler beni anlamadınz Nyse sağlık olsun.
Ay su prenses modu da milletin agzina yapismis. Kadin daha lohusa nerdeyse. Millet cümbür cemaat gitmis. Siz kendiniz davet etmeden millet gelip bir hafta kalsa acaba durum nasil olurdu. Pek memnun olurdunuz eminim
Ya ne kadar gülüncsünüz ya16 aylik
Bebek kres yasinda nerdeyse.. ben olsam tek
Lahmacun yapar, su boregi acardim mesela..yaptigin kahveyle hava atiyorsunburdaki bebek 2 aylik.. aferin en iyi gelin sensin buarada
Cocuk 5 aylik olsa da sizde eminimki aynı şeyleri söylerdiniz.Ufacik bebekle falan değil mi ?Ay su prenses modu da milletin agzina yapismis. Kadin daha lohusa nerdeyse. Millet cümbür cemaat gitmis. Siz kendiniz davet etmeden millet gelip bir hafta kalsa acaba durum nasil olurdu. Pek memnun olurdunuz eminim
Biz paşa soyu doğurdukCocugum çok hareketli olmasına rağmen esimle el ele verip k.validemleri kahvaltıya çağırdım geçenlerde.Bebegim 16 aylik.
Sitede maharetim nam salmistir sor bakalimKonu davet
Ya ne kadar gülüncsünüz ya
Valla o kadar yetenekli değilim,anne yapıyorsan bravo sana asıl havanı sen attın su anda :)
Neyse ya herkesin yorumu kendine.
Memnun olup takdir etmişler. Gazla çalışan gelinler varmış.doğum yaptıktan hemen sonra her kayınvalidenin hayalindeki gelin gibi hizmet aşkıyla servis sunum yaptığınızda sizlere madalya takan oldu mu ?
Kahvaltı nereeeee 1haftalık yatılı nereeeeCocugum çok hareketli olmasına rağmen esimle el ele verip k.validemleri kahvaltıya çağırdım geçenlerde.Bebegim 16 aylik.
Cocuk 5 aylik olsa da sizde eminimki aynı şeyleri söylediniz.Ufacik bebek falan değil mi ?
En mükemmel gelin o. Lütfen eleştireceğine takdir etKahvaltı nereeeee 1haftalık yatılı nereeee
Ayrıca siz çoktan lohusalıktan çıkmış oluyorsunuz
Kendiniz davet etmişsiniz
Asıl konu hem kalabalık misafir olunmuş hemde hizmet beklenmiş arada büyük fark var
bende doğum yaptığımın 3, günü dik süpürgeyle evi süpürdüm kahvaltı mı hazırlıyordum sezeryanlıydım +38 cm kistim sebebiyle doğumda sağ yumurtalığım komple alınmıştı ekstra ameliyatlıydım eşimden başka kimsem yoktu bir ara annem uğradı gelmez olsaydı keşke lohusalık depresyonu yaşamama sebeptir değil yardım daha çok yordu16 aylik
Bebek kres yasinda nerdeyse.. ben olsam tek
Lahmacun yapar, su boregi acardim mesela..yaptigin kahveyle hava atiyorsunburdaki bebek 2 aylik.. aferin en iyi gelin sensin buarada
Zikkimin kokunu yeyin diceksin boylelerineCenaze olur yemek düşünülür
Doğum olur yemek düşünülür
Düğün olur yemek düşünülür.
Beklenti içine giren ayrı kafa.
Bunu yapanın da kendini olimpiyatçı sanması ayrı kafa.kadin hizmet ede ede bir birey olmaktan çıkıyor tamamen iş erkeği memnun etmek uzereye dönüşüyor.yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?