Gelin ve kardeşimn yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocugum çok hareketli olmasına rağmen esimle el ele verip k.validemleri kahvaltıya çağırdım geçenlerde.Bebegim 16 aylik.

Bebekle onlar ilgilendi,ben de kahve vs tatlı hazırladım.Noldu yani?elimemi yapıştı.Kirk yılda bir kahvaltıya çağırdım.Cok memnun oldular.Gonuller oldu bzde mutlu olduk.iki aylik bebekten daha çok yoruyor çocuk üstelik saniye durmuyor.

Maşallah yani herkes de prenses modunda kendi derdinde falan.1 bucuk senedir çocuğa esimle ben bakıyoruz.Ne bir anne var yanımda ne kiz kardeşim yardımcı olan vs.Biz ölelim o zaman

Ailem abimlere gidince tüm her şeyi öder , onlar da az rahat etsin diye . Zaten ailenizin parası yoksa durumu bilirlerdi. Aileler sürekli torun torun diyorsa bı zahmet ellerini taşın altına koysunlar

Ay su prenses modu da milletin agzina yapismis. Kadin daha lohusa nerdeyse. Millet cümbür cemaat gitmis. Siz kendiniz davet etmeden millet gelip bir hafta kalsa acaba durum nasil olurdu. Pek memnun olurdunuz eminim

16 aylik
Bebek kres yasinda nerdeyse.. ben olsam tek
Lahmacun yapar, su boregi acardim mesela..yaptigin kahveyle hava atiyorsun burdaki bebek 2 aylik.. aferin en iyi gelin sensin buarada

İnsan kardeşine harcadığı paranın lafını yapar mı?
Lohusa kadından hizmet beklemişsiniz, sonradan bi kahvaltı diye kıvırıyorsunuz; bir de babanız yemek parası ödemiş de o dert olmuş. Sana ne? Evladına torununa ödeyivermiş işte, sana ne? Senin ödeyesin yoktuysa deseydin ödemem diye.
Ayıp vallahi alınan tuvalet kağıdına kadar çetele tutmuşsunuz utanmadan. Yeni bebek olmuş, ailenin masrafı çoğalmış, seve seve eksiklerini alacağınız yere, bu bile batmış. Evlerden ırak.

Ay su prenses modu da milletin agzina yapismis. Kadin daha lohusa nerdeyse. Millet cümbür cemaat gitmis. Siz kendiniz davet etmeden millet gelip bir hafta kalsa acaba durum nasil olurdu. Pek memnun olurdunuz eminim

16 aylik
Lahmacun yapar, su boregi acardim mesela..yaptigin kahveyle hava atiyorsun burdaki bebek 2 aylik.. aferin en iyi gelin sensin buarada
Ya ne kadar gülüncsünüz ya
Valla o kadar yetenekli değilim,ama sen yapıyorsan bravo sana asıl havanı sen attın su anda :)

Neyse ya herkesin yorumu kendine.

Cocuk 5 aylik olsa da sizde eminimki aynı şeyleri söylerdiniz.Ufacik bebekle falan değil mi ?

Biz paşa soyu doğurduk

Konu davet

Ya ne kadar gülüncsünüz ya
Valla o kadar yetenekli değilim,anne yapıyorsan bravo sana asıl havanı sen attın su anda :)

Neyse ya herkesin yorumu kendine.
Sitede maharetim nam salmistir sor bakalim ama 16 aylik cocukla 2 aylik cocugu kiyas eden sensin. 16 aylik cocuk bebek baskalariyla cok guzel
Oynar anne der.. baya baya goz temasi
Kurarsin oynar kendi kendine.. bu konuyla senin kahve yaparak hava atma in alakasi yok. Birde kociskonla
Anca bi kahvalti hazirlamissin hava atiyorsun cidden

doğum yaptıktan hemen sonra her kayınvalidenin hayalindeki gelin gibi hizmet aşkıyla servis sunum yaptığınızda sizlere madalya takan oldu mu ?
Memnun olup takdir etmişler. Gazla çalışan gelinler varmış.

Cenaze olur yemek düşünülür
Doğum olur yemek düşünülür
Düğün olur yemek düşünülür.
Beklenti içine giren ayrı kafa.
Bunu yapanın da kendini olimpiyatçı sanması ayrı kafa.kadin hizmet ede ede bir birey olmaktan çıkıyor tamamen iş erkeği memnun etmek uzereye dönüşüyor.yazık

Kahvaltı nereeeee 1haftalık yatılı nereeee
Ayrıca siz çoktan lohusalıktan çıkmış oluyorsunuz
Kendiniz davet etmişsiniz
Asıl konu hem kalabalık misafir olunmuş hemde hizmet beklenmiş arada büyük fark var

Cocuk 5 aylik olsa da sizde eminimki aynı şeyleri söylediniz.Ufacik bebek falan değil mi ?

Mesele cocugun yasi mi? Mesele burda insanlarin görgüsüzce toplanip daha lohusa sayilabilecek bir kadindan gidip hizmet beklemesi. Belki o da milletim samimiyetine inanip cocuguna odaklandi. Eminim böyle arkasindan konusacagini bilse görümcesini davet etmezdi..ha dogru , bastan davet etmemisti.

En mükemmel gelin o. Lütfen eleştireceğine takdir et

16 aylik
bende doğum yaptığımın 3, günü dik süpürgeyle evi süpürdüm kahvaltı mı hazırlıyordum sezeryanlıydım +38 cm kistim sebebiyle doğumda sağ yumurtalığım komple alınmıştı ekstra ameliyatlıydım eşimden başka kimsem yoktu bir ara annem uğradı gelmez olsaydı keşke lohusalık depresyonu yaşamama sebeptir değil yardım daha çok yordu
kayınvalidem de 3 gün yemek yolladı sağolsun ama onu da sonra yüzüme vurdu

3 gün eşim yanımda durdu daha doğrusu duramadı habire telefonu çaldı (iş için) adam bin parçaya bölündü ama en azından alt değiştirme, sağdığım sütü gece ben uyurken vermek, kızımı yıkamak gibi işlemleri vardı çamaşırları falan yıkadı astı o zaten bana yetti...

tek başıma her işin altından kalktığım yetmemiş gibi 4. ayımda 300 m2 lik evden 180 m2 lik inşaatdan yeni çıkmış o pisliğiyle duran evi temizledim ve taşıdım yerleştim üstelik kızım kolik+reflü ve tek başımaydım

bunları evet yaptım tek başımaydım mecburdum yaptım ama kimse yapmak zorunda değil ,hatta aklı olan yapmasın yatsın otursun, ne kadar çok canlarının kıymetini bilirse o kadar iyi, sonra fıtık oldum bebeğimi kucağıma bile alamadım tedavi olmak zorunda kaldım emzirmeyi 5. ayımda kesmek zorunda kaldım kullandığım ağır ilaçlardan...

kayınvalidem tüm akrabalarını topladı bebek görmeye diye geldiler tüm hazırlıkları ben yaptım...

eşşekliğime doymayayım diyorum aklım yokmuş diyorum ve kendime kızıyorum

sağlıklı ve enerjik şekilde bebeğime ayırabileceğim vakti milleti memnun etmeye harcadım. Kimse hiçbirine de değmiyor. şuanki aklım olsa deli danalar gibi yatar yuvarlanır kolumu bile kıpırdatmazdım...

gördüğüm kadarıyla ve yaşadığım kadarıyla üstün hizmetlerinden dolayı madalya alan gelinde yok demek ki gerek de yok

Zikkimin kokunu yeyin diceksin boylelerine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…