Gelin ve kardeşimn yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
doğum yaptıktan hemen sonra her kayınvalidenin hayalindeki gelin gibi hizmet aşkıyla servis sunum yaptığınızda sizlere madalya takan oldu mu ?
Ben sezeryanlı olduğum halde ertesi gün çamaşır serdim hiç aferin almadım misafir gelince yalandan yatağa sokardı beni bebekler gibi bakıyorum derdi
Herşey olması gerektiği olmalı bence yeni doğum yapmış kadından iş beklenmez bekleten de böyle tepki alır
Ayrıca kocalarımızın ailesi ilahi ulvi mi niye hizmette hizmet

Ah canim, neyseki gecio gitti o gunler ama iste yara gider yeri gitmez. Insan dunku aklini begenmiyor.. birazda caninin kiymetini bilmeli kadinlar.. bak bende bilmiyorum ama bilenlere premses demiyorum.. cunku resmen bir can geliyor dunyaya uykusuzluk aclik yorgunluk agrilar sizilar kolay degil asla..

Sasirarak okudum resmen.hem iki aylık bebeği olan kadının evinde bir hafta kaldınız hemde hiçbir şey hazırlaması diye şuan lafını mi ediyorsunuz. O kendi kız kardeşiniz olsaydı .eminim agzinizi açmaz.bi de üstüne yemeğini yapıp bırakırsınız. Yazık kızda size güler yüz göstermiş,gerçek yüzünüzü bilmediği için

+1
Çok doğru yorum,ne diyebilirim ki.
Hemen hemen ayni durumdayız ama işte aynı sıkıntıları yaşamamış olanlar anlamıyor.Herseyi geçtim.Dogumdan bu yana annem yoktu yanımda hiç bir zaman koronadan ve ülke farklılığından dolayı.Icimde uktedir her zaman.bazilari da abuk subuk şeylere takılmış.

Abuk subuk derken ?

Farkında mısınız sorun gelininiz değil kardeşiniz, kar - de- şi- niz anladınız mı kardeşiniz...
Gelini rahat bırakın Allah aşkına yaaaa

kesinlikle öyle... hamile ve yeni doğum yapmış birini görünce kıyamıyorum ben ... en rahat etmeleri gereken zaman zaten birdaha ellerine rahatlık geçmeyecek ne kadar yardımcı olursak o kadar iyi , değil birde hizmet beklemek ne kadar ayıp çok ayıp ... Dediğin gibi yaşadıkların da unutulmuyor lohusalık bambaşka boğazım düğümleniyor bazen aklıma yaşadığım bazı şeyler gelince, Şuan ki aklım olsa herkesden habersiz doğurur doğumdan 10 gün sonra ben doğurdum haberiniz olsun derdim , bu konuya bakınca yardıma gelmek isteyenide kabul etmemek gerekiyor anlaşılan

Aferin size kk kadınları tarafından plaket kazandınız. Size kendi çoçuğunuza 1.5 senedir baktığınız hak kazandınız.
2 aylık bebek ile 1 buçuk yaşındaki bebeğin tepkileri aynı mı birisi sürekli emmek ister anne kucağında uyumak ister. 1 buçuk yaşında çoçuk meraklıdır her yeri karıştırır yeni yerler keşfeder oynar dağıtır falan. Alt üstü kahvaltıya çağırdım övgü bekliyorsunuz sizin bir üst levenizin tarlada doğurup bir kaç saat sonra hiçbirşey olmamış gibi davranan nenelerimiz.

Ne diyosun sen ya kafan guzel galiba az once hazirladigin kuru kahvaltiyla hava atiyordun simdi kendini lohusayken paralayan kadina hak veriyorsun

Ay 250₺ için mi bu kadar tatava

2 aylık yeni doğum yapmısken benim evime böyle cümbür cemaat gelseydiniz o zaman görürdünüz siz zora gitmeyi
Çok düşüncesizsiniz.
Ne işiniz var yeni bebeli kadının evinde cümbür cemaat?
Ben kesinlikle rahat edemezdim. Yeni doğum yapmışım kendimi zor bakıyorum bebeğe yeni alışıyorum.bi de o kadar kişiye hizmet edicem. Rüya olsa hayra yormam

sizi desteklemedi ki +1 yazdınız evet eve gelen misafir güzel ağırlanmalı ama bunu 2 aylık kucağında bebek olan kadına yüklememeli.ev sahibiyle brlikte tam 3 kadın olmuş evde.biri yemek yapar biri temizlik erkekler de salata vs yapardı çabucak biter sohbet muhabbet olurdu.ben erkeklerin hiç bir iş yapmayıp köşe yastığı gibi oturmalarına da karşıyım.ev işi yapmıyorsa yemek yapabilir pekala.2 aylık bebek oyun bebeği değildir ki biz bakalım densin.bebeğe bakacaklarına ev işlerini yemeği yapsalardı söylenmeden gelen 5 kişi

Dusunme o gunleri gecmis gitmis artik, sana bir artisi olmayacak. En azindan insanlarin gercek yuzlerini goruyorsun boyle zamanlarda. Aahh benim konum bile var bu konuda kotu andim o gunleri ama..bak yine diyorum burdaki herkes caninin kiymetini bilsin..

Abuk subuk derken ?
Bunu da yazayım da çıkayım artık.Kahvaltiyla ovunmusum vs.Abi ne alakası var.Onu mu demek istedim ben.Bende istesem şu anda hiç kimseyi davet etmem evime.Ama arada bir de deger verdiğini göstermek gerekiyor.Gwlin haklı fakat bir gün de olsa birşeyler yapabilirdi.Zaten gorumce ve annesi herseyi yapmış.Bizim bir hafta bile olsa öyle lüksümüz olmadı lohusligin 1.haftasindan itibaren.

Ben kesinlikle rahat edemezdim. Yeni doğum yapmışım kendimi zor bakıyorum bebeğe yeni alışıyorum.bi de o kadar kişiye hizmet edicem. Rüya olsa hayra yormam
Yav görümcesi tek falan gelse bi nevi dicem de kocasını da almış gitmiş, zavallı kadın nasıl rahat etsin adamların yanında düşüncesizlik hat safhada hala konuşuyor bikbik.
Hamileymiş bir de doğursun da kocasının tüm sülalesi gelsin de görsün

yanlış anlaşılma var galiba ben kendimi parçaladım hiçbirisine kimse değmezmiş akıllı olun yatın yuvarlanın diyorum :) gördüğüm kadarıyla siz gelin hizmet etmeli demişsiniz de... şaşırdım siz şimdi bana hak verince

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…