Gelin ve kardeşimn yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2.Cocugum , teşekkürler. :)

Aynı şeyi yazmisiz beraber yapılmalı :) bencede

Bana da tam olarak böyle yapmasalarda vicdan yaptırır annem ona da kızamıyorum çünkü onların yetiştiği ailede biri gelir bir yıl biri gelir altı ay kalırmış hiç aile olarak yaşadıklarını hatirlamiyor

benim eşimin teyzesi böyle lanet. bende inat ettim asla onun olduğu ortamda elimi birşeye sürmüyorum. çayımız bitti diyor bana, bende eşime sesleniyorum canım teyzenin çayı bitmiş, kalkmışken benimkinide doldur diye. kuduruyor, renkten renge giriyor. herkes farkında ona inat iş yapmadığımın, yoksa hiç bir ortamda çay koymayayım incilerim dökülmesin havasında değilim, o yüzden ondan başkasının rahatsız olduğuda yok. sinir oluyorum böyle "misafir" teyzelere.

İnsanlar ve beklentileri işte, el kadar bebeğimi bırakacam görümceye enişteye kahvaltı yemek derdine düşücem..Valla ben sanırım tam da bu dediğinizi yapacam, gögsüme asıp yapışık gezecem

Şu mesajları okudukça PICK ME, LOVE ME, CHOOSE ME diye bağırasım geliyor. Bu kadar pick me girl olmayın hanımlar. Sırf sizin gibi iyi (!) hizmetkar değil diye hemcinsinizi ayıplamanız çok komik duruyor söyleyim. Nedir bu kendini hırpalayan, saçını süpürge eden kadın fetişi yahu? Kadın kürtaj olmuş birkaç gün sonra kalkıp kahvaltı hazırladım diye övünüyor. Ben üzüldüm okurken. Kimse size lohusayken hizmet ettiniz diye üstün gelin plaketi vermiycek. Biraz kötü olun lohusayken yaptığınız hizmeti falan da hatırlamaz kimse

hayır siz napıyosanız yapın da kendini yerden yere vurmayan, sınır koymayı bilen kadınlara aklınızca piremses falan deyip aşağılamaya çalışmayın. Ben eziyet çekiyorsam herkes çekmeli mi diyosunuz ne bu yani?

2 aylık bebeği olan kadına o kadar insan gidip hizmet beklemeniz çok yanlış gerçekten. Güleryüz göstermiş daha ne istiyorsunuz? Sizi de anneniz davet etmiş zaten. Misafirin misafiri davet etmesi de ayrı tuhaf. Üstelik neden erkek kardeşinizden değil de gecesi gündüzüne karışmış bir kadından bekliyorsunuz? Biz kadın kadına çözemedik ki daha bu meseleleri. Kalkıp erkeklere "bu da senin görevin" diyelim.

Hizmetkar mi? saçını süpürge eden mi?
Allah aşkına olaylara karşı tarafın gözünden bakmak ne zamandan beri hizmetkarlık oldu ?

Sadece adil bakıyorum olaylara.
Sırf size uymayan yorumdan dolayı, karşı tarafı tanımadan nasıl bu kanıya vardınız!!
Gülüyorum sadece

Ve insan ne ekerse onu biçer !!
Her şey sıra ile

Son düzenleme:
Hanım efendi iki yabanci kelime yazdınız diye çok Cool oldunuz bizde kendini ezen kadın mı olduk kürtaj olup diğer gün işe gittim nöbet tuttum demek engel bir durumum yok kahvaltı hazirladm diye ölmedim içimden geldi çalışmayı iş yapmayi mutfağı seviyorum hamal ruhluyum belkide siz prenses gibi oturun kimse size bişey demiyor benim dışımda dusunenlerede beğenmedim atmiyorm konu sahibine cvp yazdm onu anladigimi düşündüğümü yazdm size karşı tek bir cümle yazmadm lütfen benimle polimige girmeyin

Valla 5 aylık bebeğim var değil yatıya misafir kahvaltıya bile misafir almıyorum çünkü masa kurmayı geçtim çaylarını bile takip etmek küçücük bebekle çooook zor ne uğraşcam insanları doyurmakla bu beklentide olanda gelmesin zaten.
Hele ki 2 aylıkken memelerimin her dk ortada olduğu zamanlarımdı napim evde enişteyi kayınpederi
Güleryüzüne şükredin ben kovacak kıvama gelirdim çok net

Arkadaslar yorumunuzu okudum merak ediyorum sizler kendi aileniz gelseydi bir hafta boyunca tüm masrafları ailenize yıkarmydnz annenize bir kahvaltı ne bileyim bir kap yemek yapmazmydnz eve yapılan pidenin parasını bile anneniz babanıza mi ödetirsinz
Yada eşiniz ailenize bunu yapsa ne derdiniz
Beş sene de bir kez sadcee bir hafta giden ailenize dışarıdaki 250₺ lik hesabı ödetirmiydiniz mesela
Yada eşiniz sizin ailenize ödetse ne derdiniz
Maşallah hepiniz gelinin gözünden baktınız birde bu açıdan bakın kimse demiyor bize kap kap yemek yapsın
Kimse demiyor hergün kahvaltı hazırlasın kimse demiyor hergun dışarı çıkarsın ama bu kadar gaddar olmayin hepinizin ailesi var bu arada beddua eden olmuş bana dilerim aynısını kendisi yaşar
Deger görmemek dünyanın en kötü şeyi ha bu arada yazdıklarım. Gelin için değil aynı zamanda kardeşim için zaten en büyük kabahat onda..
Konum kapansın lütfen Kazen @mune

Hay parmaklarınıza sağlık
İnsan yedirip içirmeyi hizmet etmeyi çok büyük başarı sanıyorlar hizmet bekleyen restorana gitsin ben öyle yapıyorum valla
Kimseye yemekli misafir olmayı da sevmem
Kahveye çaya gitmek en kibarcasıdır bide elinize ikramlık alır gidersiniz kimse kimseye de yük olmaz böylece.
Yemekli buluşmaları hele mis gibi mekanlarda yapmak gibisi var mı ya maaa aile eve tıkıl bulaşık makinesi diz 30 bardak çay servisi yap hayatımda yapmadım yapmayacağım da çünkü piremsesim çok şükür

annenize babanıza size yeğenine değer vermeyen tek kişi var konuda o da erkek kardeşiniz maalesef.sadece onun üzerine konu açmadığınız için linçlendiniz.

Kizin annesi zaten genelde kiza hizmet ediyor
Lohusalikta.. en azindan benim
Annem gerek diger cocuklarima bakti gerek yemek
Hazirladi.. hazirlanmayan yerdede disardan siparis vermistik. Ama hem yatiya gelip hemde hizmet bekleseydi ayni tepkim onada olurdu. Ama dedim
Ya sizin gelin iyi yapmis, ben olsam paralardim kendimi sanki kiymet bileceksiniz gibi..

Bu sitedede kadinlarin afedersin cis yaristirmasina hastayim. Yaw sen iyiymissin yapmissin ama herkes yapabilecek durumda olmayabilir. Kurtaj var kurtaj var dusuk var dusuk var. Haftasina gore bile belki etkileri degisiyordur. Ay ben soyle dayanikliyim soyle kek borek yaptim herkesi agirladim muhabbeti cidden trajikomik.

Gecen burda bi uye var dogumdan 10-15 gun sonra ise donmus cok
Uzuldum onada dedim bunu. Yani keske zorunda kalmasa hic bir kadin buna, kadinin baska alternatifi yokmus.. demek kendinide iyi hissetti gitti isine basladi yavas yavas. Ama yapamayanada ayyhh premses denmez. O kadin lohusadir ve olmasi gereken yer sicacik yatagi ve cocugunun koynudur

Benim ailem dogumdan sonra bana is yaptirmadi. Bana yemek yapip getirdi düzenim tekrar oturana kadar. Lütfen baskalarin evine davet olmadan bir daha gitmeyin. Zaten burada da kimse davet etmemis. Demek ki bi bildikleri vardi

Mutfakta bir şey üretmeyi seven ben, 3.5 yıldır mükellef bi pazar kahvaltısı hazırlayabiliyorsam kendimi süper yetenekli hissediyorum. Hala lohusa sendromundan çıkamadım, o yüzden bana gelecek olan gardını alsın gelsin. Tek kollu annelerin dedikodusunu yapmayalım, ayıp oluyor.

Sizi kimse haklı bulmayınca, haklı olabileceğim şeyler mi yazayım dediniz. Gaddar demişsiniz bize de ailecek gidip yeni doğum yapmış kadının başına çöreklenen siz olmuşsunuz. Biz gaddarsak siz bizden daha gaddarsınız.
Gelininize sormadan o eve giderseniz nasıl bir değer görmeyi bekiyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…