Gelin ve kardeşimn yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende yeni doğum yaptım kendi memleketime gittim 20 gün iznimiz vardı inanın bana da aynısını yaptılar hem kendi ailem hem eşimin ailesi...ben çok mahcup oluyordum çünkü sezaryen olmuştum... diyeceğim şu ki bir iş yapamazsa bile insan söyler sizi yorduk gönlünüzü hoş eder... ayrıca ne demek dışarıdaki yemeğide size ödetmek...belki parası yoktur ama o zaman da çıkmayalım deseydi....ne bileyim kimse enayi değil yaa... üzülmeyin bebekte etkileniyor

Bak kardeşim bende sehir disinda bir gelinim.benim size nacizane tavsiyem abiniz icin asla kalp kirmayin madem size kotu laf etmiyor kotu bisey demiyo asik suratla oturmuyo sizde gorevinizi yapip geldiniz diye düşünün lutfen olumsuz dusunmeyin bak sizde gebesiniz dogumdan sonra insanin birilerine ihtiyaci oluyor is yapmak uyumak bizlere gebeyken bile ihtiyacken dogumdan sonra cift kat ihtiyacimiz olacak o yuzden asla kalbinizi karartmayin zaten senede bi gidiyosunuz helali hos olsun abim icin deyin gelinle aranizi iyi tutun size abla tavsiyesi yasim 38

Bence 6ay bile erken yatili misafir icin inanin 2yasina gelmeden kimseyi agirlayamm ben

sorun kardeşindeymiş.aklı yok mu?ısmarlasaydı dışardan pide lahmacun.eve bıraksaydı su gelecek bu da onun parası diye.dışarda hemen kasaya koşup ödeseydi.niye gelin üzerine şikayet olarak bu konu açılmış.kendi kardeşine toz kondurmayan bir görümce örneği daha işte

Yeni doğum yapmış birinin evine yatılı gidip bir de hizmet beklemek Valla kahvaltıyı hazırlamayı bırak, hazır kahvaltıyı bile yiyemediğim günler oldu.

Hele evde yabancı erkekleri asla düşünemiyorum. Çünkü sürekli bir emzirme mücadelesi verildiği için rahat olman lazım. Kendi babası bile gelmiyor insanın.

Yakında siz de aynı yollardan geçeceksiniz o zaman daha iyi anlarsınız. Kusur bulmak yerine, kusur örtmek daha doğru zannımca böyle özel zamanlarda

Evet bunda haklısın....yeni doğum yapmış birini anlayın ki bende onlardanım...hatta geçenlerde anneme dedim biri doğum yapsa bir kap yemek ile kapıdan hayırlı olsun diyecem....zaten kadın yorgun argın bir de insanları ağırlamak zor...

2 aylık çok küçük değil tabi okul çağında sizde haklısınız

Hadi diyelim haklısınız tamam, yeni doğum yapmış ziyarete gidelim dedi bebeğin halası olarak, kocası ne alaka? Hizmet beklemek ne alaka?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…