Gelin ve kardeşimn yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz yazdığınız için onaylamak kalmış bize de, bence de kindarsınız.
Ufak bebeği olan birinin evine kalmaya gidip inatla oturup, mecburen kalkmasını beklemeyi hesap edecek kadar üstelik.

Ya benim etrafımda böyle anlayışsız insanlar yok. Birbirini kullanmaya çalışmıyor kimse. Sen gelinsin yapacaksın sen KV mecbursun demiyor kimse. Kendimi kimseye de yarandırma çabam olmadı hiç bir zaman
Yaranmak olarak mı görüyorsunuz evine 40 el yabancı bile gelse biseyler ikram edilir. Insanlar daha 40ı çıkmadan çocuk görmeye milleti davet ediyor da ikramları dondurucuya falan koyuyor lohusa halimle uğraşmayalım diye. Girin bakın diğer forum başlıklarına. Yaranmak çok yanlış bir tabir üslubunuz çok çirkin. Sizi engelliyorum.

O gelin dusuncesiz degilmis. Hadlerini bildirmis. Olmasi gerekeni yapmis. Yeni bebek gelmis evde disardan 6 kisiye öğün siparis etmek nasil bi masraf farkinda misiniz
Her eve lazım böyle gelin.
Ufff ama varya şimdi sagda solda gelini anlatıyorlardır , bize bir kahvaltı hazırlamadı, yemek yapmadı diye.

Katılıyorum
Bebeğim 2 aylıkken haftada bir duş alabilirsem şükrediyordum. Uyku yemek çok zordu. Asla hizmet edemezdim

Kahvaltı kahvaltı diyip tutturmuşsunuz
Ayıp

Gelin ille de bize gelin davet ediyorum dememiştir.
Muhtemelen ogullarına size geliyoruz denilmiş ve gidilmiştir.
Hatta görümceyi kendi ailesi davet etmiş.
Gelin gelin dememiş.

Yeni doğum yaptığımda kimse gelmesin evime. Kalkıp kimseye hizmet edemem. Paşa doğurmadım ama bebeğimle geçireceğim zamanı kimseye hizmet ederek geçiremem. Eşim sağolsun gelenleri ağırlar
Siz en iyi en mükemmel gelin olarak yaparsınız eminim.

2 aylik bebekli kadina davet bile edilmemisken cumbur cemaat yatili misafir gitmeye utanmadiniz mi en basta ya...

İste biz geciremezdik. Herkes geciremez. Kalkar o haliyle biseyler hazırlamaya calisir cogu kisi. Ama bu tek kelimeyle kerizlik. Asıl bizim yaptigimiz yanlis. En güzelini yapmis gelin hanim
Bilemedim. Evet her gun 3 ogun yapmaya ben de ugrasmam o haldeyken. Ama bir gun bi kahvalti bi yemek hazırlarım diye düşünüyorum.

Gelin eli degsin olarak dusunmedim. Ev sahibi olarak düşündüm.
Ha bu oandemi zamani ben de 4 kisilik 1 hafta süren misafir kabul etmem o ayri.

Sende de böyle bir görümce var mı? yoksa burada bir üye var fahri görümcelik yapabilir sana hahhahah

Bizim görümce de aynısını yapmıştı
Onun bebeği daha büyüktü ama yine de yaptı
Şimdi sıra bende bana da gelince aynısını ben yapıp kötü gelin olacağım

2aylık bebeği olana sizin hizmet etmeniz gerekmezmıydı? Ben olsam sabah kalkar kahvaltısınıda hazırlardım evinide temizlerdim bir gülümseme tatlı söz gördüysem yeter de artar.artı aldıysanız sizin canınız kanınız yeğenınız helalı hos olsun.zorunuza gitçek birsey değil bu kusura bakmayın ama yanlıs dusunuyrsunuz

Gelin ille de bize gelin davet ediyorum dememiştir.
Muhtemelen ogullarına size geliyoruz denilmiş ve gidilmiştir.
Hatta görümceyi kendi ailesi davet etmiş.
Gelin gelin dememiş.
Yeni doğum yapmış kişi özel olarak insanları arayıp gelin diye davet etmez ki zaten gelineceği belli bisey. Tabiki oğluna söylemiştir o da eşine sormuştur musait miyiz diye. Benim ailem gelirken bana söyler ben eşime danışayım musait miyiz derim konuşurum iletirim buyrun gelin derim keza o da ailesine. Bu hayatın olağan akışı degil midir.

Yoo valla ben Doğu da küçücük bir ilçe de yaşıyorum,çiğ köfteciden başka sipariş edilebilecek hiç bir şey yok .Fırın yok yahu ilçe deOturup bekleselerdi mecbur getircekmiydi? Bu zihniyetle evime geleni aç bırakırım vallahi..

Sevinirdim görümcem olsanız.
Lohusayken benden yemek bekleyen görümcem kırılsın, daha da evime gelmesin zaten.
Zor günümde açık arayanı, iyi günümde de ben istemem. Hıh.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…