- 18 Ağustos 2016
- 4.881
- 20.157
- 308
- Konu Sahibi Dilara55333
Helal olsun lohusa geline, oturup cinnet geçirip ağlayacağına güle güle delirtmiş kayın aileyi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte tam da demek istediğim buydu aslında. Çünkü ben de etrafımdan büyüklerimden duyuyorum böyle şeyler malesef. Çağ atladık diye geçiniyoruz sorsan ama iş icraate gelince o çağlar bi türlü tam atlanamıyor malesef, bişeyler hep ayaklara takılıyor baksana burdaki çağ atlamada da kahvaltı takılmış ayaklara Hayret ya gerçekten sinirimden gülüyorumAynen, bebeğin ilk ayları bir daha geri gelmeyecek. Bir daha 2 aylık olmayacak o bebek. Tamam zor ama bebeğinin her anına, ilklerine şahit olmak önemli. Bunu bırakıp da kayın aileme hizmet etmem, kimse kusura bakmasın. Bebeğimle kaliteli vakit geçirmek daha önemli.
Zavallı anneciğim hep söyler, babaannenin iş buyurmalarından seni sevmeye vaktim kalmazdı diye. Kendisi aşırı pişman, ben kazık kadar oldum hala söyler.
Abin yapsaydı madem :)Hayır kimse burda beni anlamadı sadece giderken bir kahvaltı bekledim ve birde arada bir yemek yapsaydı bir gün mesela veya dışarıda onlar ödeseydi yoksa biz zaten ona iş düşürmeyiz
Ya bir de hala olacak!İşte tam da demek istediğim buydu aslında. Çünkü ben de etrafımdan büyüklerimden duyuyorum böyle şeyler malesef. Çağ atladık diye geçiniyoruz sorsan ama iş icraate gelince o çağlar bi türlü tam atlanamıyor malesef, bişeyler hep ayaklara takılıyor baksana burdaki çağ atlamada da kahvaltı takılmış ayaklara Hayret ya gerçekten sinirimden gülüyorum
Böyle düşünmek yerine; bir hafta bize güler yüzlü davranan kadın, nasıl zor durumda kaldı da o kahvaltıyı hazırlayamadı diye yorumlayabilmek asıl meziyet.Evet öyle yorumları şaşkınlıkla okudum zaten asla ondan iş beklemeyiz asla ama gideceğimiz gün kahvaltıda çok mu?
Adam oğlunun evinde 2 hafta kalmış, bebek gelen evin masrafı çok olur diye elini cebine atmış.Kardeşim gideceğimiz gün evde yoktu o nedenle gelin yazmıştım. Ha olsa bile oda yapmazdı zaten geline değil en çok ona kırıldım. Su parası, tuvalet kağıdı, aklınıza gelen herşeyi oradayken biz ve babam aldı. Hesaba gelince kardeşim de eşi de memur dört sene de bir evine gittik hesabı babama ödetti
Örneğin pide yaptırdk onunda herşeyi bizdeydi sizler beni anlamadınz Nyse sağlık olsun.
Gelin varken abisi mi yapacak ne kadar ayıp.Abin yapsaydı madem :)
hem de 1 hafta diyerek küçümsemişler kaldığı süreyi.Gelin varken abisi mi yapacak ne kadar ayıp.
İşte fedakar cefakar gelin. Nasıl gelin olunmalı böyle olunmalıBen sizi o kadar da haksız bulamadım kırılmakta haklısınız. Kendi yapamasa bile birseyler hazır alıp ikram etmeliydi hem kız hem kardeşin memurmus. Biraz her şeye atlayan bir aile yapınız olabilir mi? Siz en azından ilk gün otursaydiniz kalkmasaydiniz mecbur kahvaltı hazırlanıp biseyler önünüze gelirdi. Benim annem de her gittiği evde atlar hemen sonra da bık bık konuşur. Biraz da misafir gibi davranmak gerek. En azından bundan sonrası için aklınızda bulunsun. 2 ay küçük denmiş benim de çocuğum var o kadar da küçük değil yani en azından bi telefonu eline alıp eve biseyler sipariş edebilecek vakti vardır yani. Doğu bile olsa bilen bilir en ücra yerlerde bile artık sipariş edilebilecek şeyler var. Sizin gelin düşüncesizmiş.
Ben olsam bozulurdum bunu da belli ederdim. Kim ne derse desin kindarım ben. Hıh.
Valla görümcem olsan kindar olman kırılman zerre kadar umurumda olmazdı mesela.Ben sizi o kadar da haksız bulamadım kırılmakta haklısınız. Kendi yapamasa bile birseyler hazır alıp ikram etmeliydi hem kız hem kardeşin memurmus. Biraz her şeye atlayan bir aile yapınız olabilir mi? Siz en azından ilk gün otursaydiniz kalkmasaydiniz mecbur kahvaltı hazırlanıp biseyler önünüze gelirdi. Benim annem de her gittiği evde atlar hemen sonra da bık bık konuşur. Biraz da misafir gibi davranmak gerek. En azından bundan sonrası için aklınızda bulunsun. 2 ay küçük denmiş benim de çocuğum var o kadar da küçük değil yani en azından bi telefonu eline alıp eve biseyler sipariş edebilecek vakti vardır yani. Doğu bile olsa bilen bilir en ücra yerlerde bile artık sipariş edilebilecek şeyler var. Sizin gelin düşüncesizmiş.
Ben olsam bozulurdum bunu da belli ederdim. Kim ne derse desin kindarım ben. Hıh.
Ahaha siz bi telefon açmakla çok mu yoruluyorsunuzİşte fedakar cefakar gelin. Nasıl gelin olunmalı böyle olunmalı
Ya benim etrafımda böyle anlayışsız insanlar yok. Birbirini kullanmaya çalışmıyor kimse. Sen gelinsin yapacaksın sen KV mecbursun demiyor kimse. Kendimi kimseye de yarandırma çabam olmadı hiç bir zamanAhaha siz bi telefon açmakla çok mu yoruluyorsunuz
Sorun gelin bunları takmamışİş yapması sorun değil ama her şeyi biz yaptık
Para önemli değil ama çok para harcadık
Konunuzun özeti bu resmen. E önemli değil, sorun değil o zaman mesele ne?
Evine çöreklendiğiniz insanın da çok umurunda olurdu bozulmanız, kırılmanız, kindarlığınızBen sizi o kadar da haksız bulamadım kırılmakta haklısınız. Kendi yapamasa bile birseyler hazır alıp ikram etmeliydi hem kız hem kardeşin memurmus. Biraz her şeye atlayan bir aile yapınız olabilir mi? Siz en azından ilk gün otursaydiniz kalkmasaydiniz mecbur kahvaltı hazırlanıp biseyler önünüze gelirdi. Benim annem de her gittiği evde atlar hemen sonra da bık bık konuşur. Biraz da misafir gibi davranmak gerek. En azından bundan sonrası için aklınızda bulunsun. 2 ay küçük denmiş benim de çocuğum var o kadar da küçük değil yani en azından bi telefonu eline alıp eve biseyler sipariş edebilecek vakti vardır yani. Doğu bile olsa bilen bilir en ücra yerlerde bile artık sipariş edilebilecek şeyler var. Sizin gelin düşüncesizmiş.
O gelin dusuncesiz degilmis. Hadlerini bildirmis. Olmasi gerekeni yapmis. Yeni bebek gelmis evde disardan 6 kisiye öğün siparis etmek nasil bi masraf farkinda misinizBen sizi o kadar da haksız bulamadım kırılmakta haklısınız. Kendi yapamasa bile birseyler hazır alıp ikram etmeliydi hem kız hem kardeşin memurmus. Biraz her şeye atlayan bir aile yapınız olabilir mi? Siz en azından ilk gün otursaydiniz kalkmasaydiniz mecbur kahvaltı hazırlanıp biseyler önünüze gelirdi. Benim annem de her gittiği evde atlar hemen sonra da bık bık konuşur. Biraz da misafir gibi davranmak gerek. En azından bundan sonrası için aklınızda bulunsun. 2 ay küçük denmiş benim de çocuğum var o kadar da küçük değil yani en azından bi telefonu eline alıp eve biseyler sipariş edebilecek vakti vardır yani. Doğu bile olsa bilen bilir en ücra yerlerde bile artık sipariş edilebilecek şeyler var. Sizin gelin düşüncesizmiş.
Ben sizi o kadar da haksız bulamadım kırılmakta haklısınız. Kendi yapamasa bile birseyler hazır alıp ikram etmeliydi hem kız hem kardeşin memurmus. Biraz her şeye atlayan bir aile yapınız olabilir mi? Siz en azından ilk gün otursaydiniz kalkmasaydiniz mecbur kahvaltı hazırlanıp biseyler önünüze gelirdi. Benim annem de her gittiği evde atlar hemen sonra da bık bık konuşur. Biraz da misafir gibi davranmak gerek. En azından bundan sonrası için aklınızda bulunsun. 2 ay küçük denmiş benim de çocuğum var o kadar da küçük değil yani en azından bi telefonu eline alıp eve biseyler sipariş edebilecek vakti vardır yani. Doğu bile olsa bilen bilir en ücra yerlerde bile artık sipariş edilebilecek şeyler var. Sizin gelin düşüncesizmiş.