yuliya d/e/n/g/e/s/i/z Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2006 233 1 27 Şubat 2008 Konu Sahibi misty #21 ayy cok enteresanmoş bnmde keşke böyle düğünüm olsaydı :))
HEDXIXYE Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2008 11 0 22 Temmuz 2008 Konu Sahibi misty #22 ya kızlar benim bildiğim düğünde gelin çoooook güzel olmak ister..... damatta yakışıklı ve karizmatik noluyo bu yabancılara ya sapıtmışlar heralde neyse neyse evkler ve renkler tartışılmaz bi konu ama yok ya korktum walla :S
ya kızlar benim bildiğim düğünde gelin çoooook güzel olmak ister..... damatta yakışıklı ve karizmatik noluyo bu yabancılara ya sapıtmışlar heralde neyse neyse evkler ve renkler tartışılmaz bi konu ama yok ya korktum walla :S
AsiMavi ♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥ Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2008 3.301 20 5 Kasım 2008 Konu Sahibi misty #23 mirmirmirmiray bu ne yaaa insanlar ne yapacagini sasirdi.en guzel gunde bile kan dusunuyorlarsırnaşık şey
mirmirmirmiray bu ne yaaa insanlar ne yapacagini sasirdi.en guzel gunde bile kan dusunuyorlarsırnaşık şey