Gelin Ve Damatlar

voov cok enterasan bende mi düğünü mü böle yaptırsamkinejeyyar ne güsel vampirlere benzemişler zaten vampirleri çok begenirim jeyyarbn ilk resimde en solda ki damatı begendim ii parcaya benziojeyyar ama tüh tüh evlendi dimi o şimdi:1no2:

ilahi misty nerden buluyosun bu resimleri bize birşey kalmıcak gı?

evet evlendijeyyar:roflol::roflol:

olsun üzülme sende kopyala yapıştır yap doya doya bak....sırnaşık şey

evet asılda böyle bi düyün yapa bilirim
banda yakışır hani:1closedeyes::1closedeyes:

evet asılda böyle bi düyün yapa bilirim
banda yakışır hani:1closedeyes::1closedeyes:

kız ezbuz değilsin ha senin avatardan belli zaten bu düğünün tarzın olduğu.....hep kan hep kan nereye kadar bacım....

ama ama tamda hayallerimin erkegini bulmusken nasıl evlenr o ama yaaasenağlama
:sm_cool::içelim:Kötü Kazenkafamçokkarıştı:teytey::dance:

artık çok geç o artık başka kollarda muhahahajeyyar:roflol:bu ara da çok mu kötüyüm neeejeyyar

artık çok geç o artık başka kollarda muhahahajeyyar:roflol:bu ara da çok mu kötüyüm neeejeyyar
Kötü Kazenewt cok kötüsün yaaasenağlama
belkide rol icabı orda evlilk taklidi yapıolardır olamz mı belkide evli degildr

yok yok evli o,elleri kalbi gözleri başkasında artık korkarım sen onu kaybettin bunlar acımasız gerçekler ama gerçekler o artık başkasınınjeyyar

unut artık bunlarda geçicek ve sen kendine hakkettiğin bir başka vampir yada ölü herneyse bulucaksın......hayat devem ediyor.......kafamçokkarıştı

yok yok evli o,elleri kalbi gözleri başkasında artık korkarım sen onu kaybettin bunlar acımasız gerçekler ama gerçekler o artık başkasınınjeyyar

Kötü Kazenneyse artık o kaybetti zaten artık yenisini bulurum bndejeyyar

aman alllahım böyle bir düğünüm olmasını istemezdim.heryer kan revan içinde olurdu sanırm ama ben zaten kansızım napcaz şimdilaelaelaelaelae

unut artık bunlarda geçicek ve sen kendine hakkettiğin bir başka vampir yada ölü herneyse bulucaksın......hayat devem ediyor.......kafamçokkarıştı

ewet artık bn daha yakısıklı vampirler bulurum kendime jeyyaraskımı kalbime gömdüm artık:a015::teytey::dance::sm_cool:

aman alllahım böyle bir düğünüm olmasını istemezdim.heryer kan revan içinde olurdu sanırm ama ben zaten kansızım napcaz şimdilaelaelaelaelae

iyi ya işte misafirlerin kanını emer hayatına devem ederdin......0 pozitif seni.......sırnaşık şey

ay bunlar zombilere dönmüşler valla çok enterasan çılgınlığı sevenler böle dügün yapsınnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…