- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
Üzülmek istemedim çünkü daha yeni evlendim balayına yeni ciktim sesini çıkarmadım çünkü sadece annesi bilezik taktı gerisi tüm akrabaları para taktı ben kız tarafı oldum halde bana hep bilezik ve altın takıldı kendi utansın dedim ama bende onlara göre davranırımNasıl yani geri aldılar derken ? Yani onu geri istemeye utanmayan insanın ben yüzüne atarım, tüm akrabalarına da rezil ederim.
Valla belki kullananlar bana kızar ama dandik bişeyyyy. Ben sattım kayınvalidem de sordu bi iki kez evde dedim. Hiçte güzel değildiTuğra kolye nasıl bişey takabileceğiniz bir kolye mi?
Bende mucadele ediyorum bakalim kim galip gelcek. Iki kiisiyi bi biraksalar da hzuurla yuva kursak keske.Üzülmek istemedim çünkü daha yeni evlendim balayına yeni ciktim sesini çıkarmadım çünkü sadece annesi bilezik taktı gerisi tüm akrabaları para taktı ben kız tarafı oldum halde bana hep bilezik ve altın takıldı kendi utansın dedim ama bende onlara göre davranırım
Sadece kendi taktığı bileziğimi aldı yoksa akrabalarının taktığı paraları da mı ? Ay yok vallahi sinirlendim bana ne oluyorsa. Her yerde anlat bunu rezil et. Bir düğüne gittiğinizde falan hep konuş milletin içinde utansın da insan içine çıkamasın.Üzülmek istemedim çünkü daha yeni evlendim balayına yeni ciktim sesini çıkarmadım çünkü sadece annesi bilezik taktı gerisi tüm akrabaları para taktı ben kız tarafı oldum halde bana hep bilezik ve altın takıldı kendi utansın dedim ama bende onlara göre davranırım
Hepsini aldı malesefSadece kendi taktığı bileziğimi aldı yoksa akrabalarının taktığı paraları da mı ? Ay yok vallahi sinirlendim bana ne oluyorsa. Her yerde anlat bunu rezil et. Bir düğüne gittiğinizde falan hep konuş milletin içinde utansın da insan içine çıkamasın.
Aynen ole malesef tüm masrafı biz yaptık borç içindeyiz ama allaha havale ettimBende mucadele ediyorum bakalim kim galip gelcek. Iki kiisiyi bi biraksalar da hzuurla yuva kursak keske.
Neyse uzulme Allah bilsin kuzum..
Ya bende cok üzüldüm bu duruma =( yani borcu olur destek ister anlasılır da acıklaması ne pekiAynen ole malesef tüm masrafı biz yaptık borç içindeyiz ama allaha havale ettim
Borcu varmış malesef ama herşeyi biz aldik neyin borcu anladim eylülde diğer oğluna düğün yapicak onun hazırlığını bizden çıkardı büyük ihtimal sırf evliliğimde sorun yaşamamak adına da sesimi çıkarıcam mecburYa bende cok üzüldüm bu duruma =( yani borcu olur destek ister anlasılır da acıklaması ne peki
Yani bana laf düşmez zaten, hakkınızda hayırlısı olsun...Borcu varmış malesef ama herşeyi biz aldik neyin borcu anladim eylülde diğer oğluna düğün yapicak onun hazırlığını bizden çıkardı büyük ihtimal sırf evliliğimde sorun yaşamamak adına da sesimi çıkarıcam mecbur
Tamamen gafil avlandim. Kendi taktigi yetmedi malesef diger ogluna dugun yapmak icin kullandi. Evlendim ertesi gun basladilar rhaat edim diye verdim ama bunlar vericekti esimde ole demisti kp. De. Fındık parasından hic olmadi vercem dedi ama vermediler. Esimide kandirdilar malesef. Boşanma asamasina kadar geldik ama şuan eşimde bende ailesi ile gorusmuyoruz.Bütün altınları nasıl verdiniz ya şok oldum şuan eşiniz hiçbir şey demedi mi bu duruma? Bari sadece size taktiğini alsaydi akrabalarınız taktiğini neden verdiniz çok sinir oldum
Gecmiş olsun para yine gelir bence sizin huzurunuz olsun...Tamamen gafil avlandim. Kendi taktigi yetmedi malesef diger ogluna dugun yapmak icin kullandi. Evlendim ertesi gun basladilar rhaat edim diye verdim ama bunlar vericekti esimde ole demisti kp. De. Fındık parasından hic olmadi vercem dedi ama vermediler. Esimide kandirdilar malesef. Boşanma asamasina kadar geldik ama şuan eşimde bende ailesi ile gorusmuyoruz.
Aynen ole. Calisiyorum ailem arkamda şükür her konuda esimde bende turkiye sartlarinda cok iyi maas aliyoruz. Allah saglik güç versin yeterGecmiş olsun para yine gelir bence sizin huzurunuz olsun...
Amin, güzel öyle ise ama sizi anlıyorum ilk basta yasadıgınız sok olmussunuzdur.Aynen ole. Calisiyorum ailem arkamda şükür her konuda esimde bende turkiye sartlarinda cok iyi maas aliyoruz. Allah saglik güç versin yeter
Evet malesef ,Amin, güzel öyle ise ama sizi anlıyorum ilk basta yasadıgınız sok olmussunuzdur.
Artık geride kaldı, düşünmeyinEvet malesef ,
Anne babasi onu da kandirdigi icin vaatlerini yerine getirmedigi için görüşmüyor. Ha bu arada ben gorusmem aama sen istediginle gorus dediğimhalde gorusmuyor.Eşiniz olacak bey napiyor bu durumda annesi ile konuşamıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?