- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
Çok ayıp bu düşünceleriniz ya düğünde takılan takılar hediyedir ve insanlarin durumu el verdiğince gönlunden ne koparsa fazla yada az onu takar siz illaki ben bunu istiyorum şunu istiyorum şu kadar bilezik yap demek görgüsüzluk benim gözümde ben kaynanamin kocamın kardeşlerinin bana ne takacağini hiç düşünüp kafaya takmadim. Ayrıca bu devirde altın olmuş kaç TL maddi durumu iyi olan biri bile kaç kere düşünüyor alabilirmiyim diye siz kalmış kardeşlerin bile bilezik takmasindan bahsediyorsunuz kimseyi zorlayamazsiniz ne takarlarsa oNişanlım 5 tane takicam dedi. Babası da 1 tane takicakmis evli kardeşleri bile para yada gram takarmış benim tüm sülalem bilezik takicakken
Kimse umrumda değil 1 senedir nisanliyim ve 1 ignelerini gormedim herseyimi ben aldim durumdan memnunumda ama durumları yoksa daha bir düğünü yapmayıp ikinci düğüne kalkismalari ve sana bisi yapmicaz diğerine şunu yapıcaz bunu yapıcaz demeleri çok mu hoş yada senin bileziklerden 6 7 tane iyisinden ayır demeleri çok mu normalÇok ayıp bu düşünceleriniz ya düğünde takılan takılar hediyedir ve insanlarin durumu el verdiğince gönlunden ne koparsa fazla yada az onu takar siz illaki ben bunu istiyorum şunu istiyorum şu kadar bilezik yap demek görgüsüzluk benim gözümde ben kaynanamin kocamın kardeşlerinin bana ne takacağini hiç düşünüp kafaya takmadim. Ayrıca bu devirde altın olmuş kaç TL maddi durumu iyi olan biri bile kaç kere düşünüyor alabilirmiyim diye siz kalmış kardeşlerin bile bilezik takmasindan bahsediyorsunuz kimseyi zorlayamazsiniz ne takarlarsa o
Biz de konuşmadık zaten bisi de istemedik sadece benim düğünüm olmadan diğerine nişan yaptı ve bana yok bisi alamicamdeyip digerine dunyayi aldı. He oğlu almistir demeyin çocuk calismiyo şuanda insan tabiki üzülür neyseBu kadar önemli mi takılar? Sonuçta damat alsa da almasa da bankadaki hesap ikinizin alırsa eksilir almazsa aynısı kalır. Bende nişanlıyım ama nişanlım ve ailesi ne takacak hiç konuşmadık. Herkes gönlünden ne geçerse onu taksın
Bana bu şekilde davransalardı gelinler arasında ayrım yaptığını beni istemediklerini düşünürdümBiz de konuşmadık zaten bisi de istemedik sadece benim düğünüm olmadan diğerine nişan yaptı ve bana yok bisi alamicamdeyip digerine dunyayi aldı. He oğlu almistir demeyin çocuk calismiyo şuanda insan tabiki üzülür neyse
Kv istemiyor açık oldum için de nişan yaptirana kadar canı cıktı söylediğimiz gün tanistim gün aileler tanışsın istedi benim asla onun istemesiyle kapanmayacagimi biliyor. Oğlu beni böle gördü böle beğendi. Ailesinin yanında daha düzgün giyiniyorum ama kapalı da giyinmiyorum.Bana bu şekilde davransalardı gelinler arasında ayrım yaptığını beni istemediklerini düşünürdüm
Zaten istemiyorlarmış bırak ne yaparlarsa yapsınlar mutluluğuna engel olmasınlar da...Kv istemiyor açık oldum için de nişan yaptirana kadar canı cıktı söylediğimiz gün tanistim gün aileler tanışsın istedi benim asla onun istemesiyle kapanmayacagimi biliyor. Oğlu beni böle gördü böle beğendi. Ailesinin yanında daha düzgün giyiniyorum ama kapalı da giyinmiyorum.
Bu nasil bi sacmaliktir ya onlara ne senin acikligindan kapaliligindan bu isler zorlamayla olmazki vakti zamani vardir icinden gelince olur. Böyle cahil insanlar keske ölse.Kv istemiyor açık oldum için de nişan yaptirana kadar canı cıktı söylediğimiz gün tanistim gün aileler tanışsın istedi benim asla onun istemesiyle kapanmayacagimi biliyor. Oğlu beni böle gördü böle beğendi. Ailesinin yanında daha düzgün giyiniyorum ama kapalı da giyinmiyorum.
Zaten vermem çünkü onlar bisi takmicak benim akrabalarim ve ailem takicak büyük bi ihtimal kına da taktircam takılarıBu nasil bi sacmaliktir ya onlara ne senin acikligindan kapaliligindan bu isler zorlamayla olmazki vakti zamani vardir icinden gelince olur. Böyle cahil insanlar keske ölse.
Bosver sag salim dugunden cik da sonrasi kontrol sende olur zaten sakın bileziklerini falan da verme.
Önemli olan senin mutluluğın. İnsan üzülüyor tabi bişey yapılmasına falan ama boşver Allah önce sağlık versin. Benimkilerde gümüş set takacak mesela deli gibi üzülüyorum ama durumlar böyle napalımKızlar benim kaynanam nisanimda bana hiç bir şey takmadı. Düğünde takicam dedi ama şimdide diyorki ben gelin seti almam sadece tuğra kolye alicam ve onu takicam diyo ben ailemin tek kızıyım maddi anlamda sıkıntı hiç yaşamadım. Ama benim ailemde bu şekilde yapmalarına kızıyor hicbisi istemedik diye sürekli kendi bildiğine gidiyor. Ben napmaliyim bilemiyorum
Aynen çok haklısınız şuan keşke takmasaydı dedim geri aldı dün düğünde taktigini malesefÖnemli olan senin mutluluğın. İnsan üzülüyor tabi bişey yapılmasına falan ama boşver Allah önce sağlık versin. Benimkilerde gümüş set takacak mesela deli gibi üzülüyorum ama durumlar böyle napalım
Boşver bunları hersey nasıl gecti? Sen mutlu musun ona odaklanalımH
Aynen çok haklısınız şuan keşke takmasaydı dedim geri aldı dün düğünde taktigini malesef
Düğün ve kinam çok güzel geçti şuan 2 günlük evliyim kardeş kardeş oturuyokBoşver bunları hersey nasıl gecti? Sen mutlu musun ona odaklanalım
Ay bosverDüğün ve kinam çok güzel geçti şuan 2 günlük evliyim kardeş kardeş oturuyokdüğün günü adetoldum
Güzel gecmesine cok sevindimDüğün ve kinam çok güzel geçti şuan 2 günlük evliyim kardeş kardeş oturuyokdüğün günü adetoldum
Nasıl yani geri aldılar derken ? Yani onu geri istemeye utanmayan insanın ben yüzüne atarım, tüm akrabalarına da rezil ederim.H
Aynen çok haklısınız şuan keşke takmasaydı dedim geri aldı dün düğünde taktigini malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?