• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin takisi

Nişanlım 5 tane takicam dedi. Babası da 1 tane takicakmis evli kardeşleri bile para yada gram takarmış benim tüm sülalem bilezik takicakken
Çok ayıp bu düşünceleriniz ya düğünde takılan takılar hediyedir ve insanlarin durumu el verdiğince gönlunden ne koparsa fazla yada az onu takar siz illaki ben bunu istiyorum şunu istiyorum şu kadar bilezik yap demek görgüsüzluk benim gözümde ben kaynanamin kocamın kardeşlerinin bana ne takacağini hiç düşünüp kafaya takmadim. Ayrıca bu devirde altın olmuş kaç TL maddi durumu iyi olan biri bile kaç kere düşünüyor alabilirmiyim diye siz kalmış kardeşlerin bile bilezik takmasindan bahsediyorsunuz kimseyi zorlayamazsiniz ne takarlarsa o

Nişanlınız bilezik takıyormuş işte ben de bi kolye takılacak sandım. Bu zamanda çok zor düğün yapmak aylık market ihtiyaci bile artık bu kadar zorluyorken düğün yapanların Allah yardımcısı olsun çeyrek altın bile kaç para oldu setlerin fiyatını düşünemiyorum valla 6 senelik evliyim durumları yoktu set filan almadılar bi eksikliğini hissetmedim kaynanamın 1 iğnesi nasip değildir. Sana yine kolye yapacaklarmış şükret 😁

Çok ayıp bu düşünceleriniz ya düğünde takılan takılar hediyedir ve insanlarin durumu el verdiğince gönlunden ne koparsa fazla yada az onu takar siz illaki ben bunu istiyorum şunu istiyorum şu kadar bilezik yap demek görgüsüzluk benim gözümde ben kaynanamin kocamın kardeşlerinin bana ne takacağini hiç düşünüp kafaya takmadim. Ayrıca bu devirde altın olmuş kaç TL maddi durumu iyi olan biri bile kaç kere düşünüyor alabilirmiyim diye siz kalmış kardeşlerin bile bilezik takmasindan bahsediyorsunuz kimseyi zorlayamazsiniz ne takarlarsa o
Kimse umrumda değil 1 senedir nisanliyim ve 1 ignelerini gormedim herseyimi ben aldim durumdan memnunumda ama durumları yoksa daha bir düğünü yapmayıp ikinci düğüne kalkismalari ve sana bisi yapmicaz diğerine şunu yapıcaz bunu yapıcaz demeleri çok mu hoş yada senin bileziklerden 6 7 tane iyisinden ayır demeleri çok mu normal

Bana da kayıncvalidemler bir şey yapmadı nişanlım 2 küpe ve bir tuğralı kolye aldı nişanımızda. Düğünde de 3 bilezik bir de tuğralı bileklik alacak nasipse onlar yine bir şey yapmayacaklar. Boşver senin de yarın bigün söz hakkın olur hiçbir şeyine karışamazlar

Bu kadar önemli mi takılar? Sonuçta damat alsa da almasa da bankadaki hesap ikinizin alırsa eksilir almazsa aynısı kalır. Bende nişanlıyım ama nişanlım ve ailesi ne takacak hiç konuşmadık. Herkes gönlünden ne geçerse onu taksın

Bu kadar önemli mi takılar? Sonuçta damat alsa da almasa da bankadaki hesap ikinizin alırsa eksilir almazsa aynısı kalır. Bende nişanlıyım ama nişanlım ve ailesi ne takacak hiç konuşmadık. Herkes gönlünden ne geçerse onu taksın
Biz de konuşmadık zaten bisi de istemedik sadece benim düğünüm olmadan diğerine nişan yaptı ve bana yok bisi alamicamdeyip digerine dunyayi aldı. He oğlu almistir demeyin çocuk calismiyo şuanda insan tabiki üzülür neyse

Biz de konuşmadık zaten bisi de istemedik sadece benim düğünüm olmadan diğerine nişan yaptı ve bana yok bisi alamicamdeyip digerine dunyayi aldı. He oğlu almistir demeyin çocuk calismiyo şuanda insan tabiki üzülür neyse
Bana bu şekilde davransalardı gelinler arasında ayrım yaptığını beni istemediklerini düşünürdüm

Bana bu şekilde davransalardı gelinler arasında ayrım yaptığını beni istemediklerini düşünürdüm
Kv istemiyor açık oldum için de nişan yaptirana kadar canı cıktı söylediğimiz gün tanistim gün aileler tanışsın istedi benim asla onun istemesiyle kapanmayacagimi biliyor. Oğlu beni böle gördü böle beğendi. Ailesinin yanında daha düzgün giyiniyorum ama kapalı da giyinmiyorum.

Kv istemiyor açık oldum için de nişan yaptirana kadar canı cıktı söylediğimiz gün tanistim gün aileler tanışsın istedi benim asla onun istemesiyle kapanmayacagimi biliyor. Oğlu beni böle gördü böle beğendi. Ailesinin yanında daha düzgün giyiniyorum ama kapalı da giyinmiyorum.
Zaten istemiyorlarmış bırak ne yaparlarsa yapsınlar mutluluğuna engel olmasınlar da...

Bu nasil bi sacmaliktir ya onlara ne senin acikligindan kapaliligindan bu isler zorlamayla olmazki vakti zamani vardir icinden gelince olur. Böyle cahil insanlar keske ölse.
Bosver sag salim dugunden cik da sonrasi kontrol sende olur zaten sakın bileziklerini falan da verme.

Bu nasil bi sacmaliktir ya onlara ne senin acikligindan kapaliligindan bu isler zorlamayla olmazki vakti zamani vardir icinden gelince olur. Böyle cahil insanlar keske ölse.
Bosver sag salim dugunden cik da sonrasi kontrol sende olur zaten sakın bileziklerini falan da verme.
Zaten vermem çünkü onlar bisi takmicak benim akrabalarim ve ailem takicak büyük bi ihtimal kına da taktircam takıları

Kızlar benim kaynanam nisanimda bana hiç bir şey takmadı. Düğünde takicam dedi ama şimdide diyorki ben gelin seti almam sadece tuğra kolye alicam ve onu takicam diyo ben ailemin tek kızıyım maddi anlamda sıkıntı hiç yaşamadım. Ama benim ailemde bu şekilde yapmalarına kızıyor hicbisi istemedik diye sürekli kendi bildiğine gidiyor. Ben napmaliyim bilemiyorum
Önemli olan senin mutluluğın. İnsan üzülüyor tabi bişey yapılmasına falan ama boşver Allah önce sağlık versin. Benimkilerde gümüş set takacak mesela deli gibi üzülüyorum ama durumlar böyle napalım🤷🏼‍♀️

H
Önemli olan senin mutluluğın. İnsan üzülüyor tabi bişey yapılmasına falan ama boşver Allah önce sağlık versin. Benimkilerde gümüş set takacak mesela deli gibi üzülüyorum ama durumlar böyle napalım🤷🏼‍♀️
Aynen çok haklısınız şuan keşke takmasaydı dedim geri aldı dün düğünde taktigini malesef

Takı demeyin bana:( Benim gıbı enayısıde yoktur. Kv lerın durumu yokmus oyle dediler. En kotu durumu olmayan bile ufakta olsa birsey hazırlar dedim . 800 km uzaktan geldıler sap gibi. Hic birsey yok ya insan yedek kıyafet alır kendi ıcın o bile yoktu:) Yol parasını ve yolda yedikleri yemegi bile bize ödettıler. Cıcek cıkolata yı Nisan sac kuafor foto salon hepsını kendim ödedim. Yetmedi elin ıcınde mahcup olmasınlar diye sozlume birer ceyrek verdım annengıle ve dıger gelenler taksın diye.sankı bananeyse bırak rezil olsunlar. Dugunde yine aynı kendi taraflarının yaptırdığı sac parası bıle benden cıktı. Şimdı bakıyorum dıgerlerıne yagdırıyor. Sadece bana yokmus bana garezi ney anlayamadım:)

Back