• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin takisi

Nasıl yani geri aldılar derken ? Yani onu geri istemeye utanmayan insanın ben yüzüne atarım, tüm akrabalarına da rezil ederim.
Üzülmek istemedim çünkü daha yeni evlendim balayına yeni ciktim sesini çıkarmadım çünkü sadece annesi bilezik taktı gerisi tüm akrabaları para taktı ben kız tarafı oldum halde bana hep bilezik ve altın takıldı kendi utansın dedim ama bende onlara göre davranırım

Üzülmek istemedim çünkü daha yeni evlendim balayına yeni ciktim sesini çıkarmadım çünkü sadece annesi bilezik taktı gerisi tüm akrabaları para taktı ben kız tarafı oldum halde bana hep bilezik ve altın takıldı kendi utansın dedim ama bende onlara göre davranırım
Bende mucadele ediyorum bakalim kim galip gelcek. Iki kiisiyi bi biraksalar da hzuurla yuva kursak keske.
Neyse uzulme Allah bilsin kuzum..

Sadece kendi taktığı bileziğimi aldı yoksa akrabalarının taktığı paraları da mı ? Ay yok vallahi sinirlendim bana ne oluyorsa. Her yerde anlat bunu rezil et. Bir düğüne gittiğinizde falan hep konuş milletin içinde utansın da insan içine çıkamasın.

Sadece kendi taktığı bileziğimi aldı yoksa akrabalarının taktığı paraları da mı ? Ay yok vallahi sinirlendim bana ne oluyorsa. Her yerde anlat bunu rezil et. Bir düğüne gittiğinizde falan hep konuş milletin içinde utansın da insan içine çıkamasın.
Hepsini aldı malesef

Garip kv ler var burda okudukça çok şaşırıyorum ve şuan şükür ki benim kv gayet iyi yaklaşıyor. Bana düğünde bilezik yapıcaz zaten ama set mi istersin yoksa her zaman takabileceğin incili vs gibi kolye küpe mi alalım birlikte dedi. Böyle sorması birlikte bakalım demesi inanılmaz hoşuma gitti. Set alsam satınca değeri gidecek bende kolye küpe istedim normal düz bilezikleri zaten yapacaklar. Bence gelin takısı kıza sorulmalı ve asla asla geri istenmemeli. Anormal durum varsa zor durumdaysa verilir ama durduk yere alırsa ben tavrımı koyardım

Ya bende cok üzüldüm bu duruma =( yani borcu olur destek ister anlasılır da acıklaması ne peki
Borcu varmış malesef ama herşeyi biz aldik neyin borcu anladim eylülde diğer oğluna düğün yapicak onun hazırlığını bizden çıkardı büyük ihtimal sırf evliliğimde sorun yaşamamak adına da sesimi çıkarıcam mecbur

Borcu varmış malesef ama herşeyi biz aldik neyin borcu anladim eylülde diğer oğluna düğün yapicak onun hazırlığını bizden çıkardı büyük ihtimal sırf evliliğimde sorun yaşamamak adına da sesimi çıkarıcam mecbur
Yani bana laf düşmez zaten, hakkınızda hayırlısı olsun...

Bütün altınları nasıl verdiniz ya şok oldum şuan eşiniz hiçbir şey demedi mi bu duruma? Bari sadece size taktiğini alsaydi akrabalarınız taktiğini neden verdiniz çok sinir oldum
Tamamen gafil avlandim. Kendi taktigi yetmedi malesef diger ogluna dugun yapmak icin kullandi. Evlendim ertesi gun basladilar rhaat edim diye verdim ama bunlar vericekti esimde ole demisti kp. De. Fındık parasından hic olmadi vercem dedi ama vermediler. Esimide kandirdilar malesef. Boşanma asamasina kadar geldik ama şuan eşimde bende ailesi ile gorusmuyoruz.

Tamamen gafil avlandim. Kendi taktigi yetmedi malesef diger ogluna dugun yapmak icin kullandi. Evlendim ertesi gun basladilar rhaat edim diye verdim ama bunlar vericekti esimde ole demisti kp. De. Fındık parasından hic olmadi vercem dedi ama vermediler. Esimide kandirdilar malesef. Boşanma asamasina kadar geldik ama şuan eşimde bende ailesi ile gorusmuyoruz.
Gecmiş olsun para yine gelir bence sizin huzurunuz olsun...

Back