- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size hak veriyorum, tesekkur ederim. Teyzesi olmayacak yalniz olacaz ki kv o evi biliyor ben ilk defa gidicem haliyle ben misafir olucam diye dusunuyorumValla size bu kadar ezen insanlarla neden bu iyi geçinme derdi kv benim ailemi falan kötüleyecek gülüp geçecem, 1yıllık evli kocamla tatile gitmeme izin vermiyecekler eyvallah sizde gelin diye kocamı ikna edecem falan bu kadar yaranmaya çalışmayın zira yaranamazsınız
Onun dışında kendi evinizde siz yapın yazlıkta teyze ve kv yapsın siz bulaşık ve toplama işini yapın geçin
Bende benzer şeyler yazacaktım. Sorun yemeği kimin yapması değil sizin neden onlarla iyi geçinmek çabasında olduğunuz. Benim kimseyle sorunum yok diyorsunuz ama onların sizi bir türlü kabullenememesinden dem vuruyosunuz. Hem eşiniz tatili onlarla yapmak istemiyor siz ikna ediyorsunuz. Neden? Bütün bunları neden yapiyorsunuz. Böyle devam ederseniz benim sorunum yok diye diye icinizde biriktirdiğimiz herşey size ve evliliginize zarar verir. Siz yemek yaparken başınizda direktif veren kayın validenizle neden tatil yapıyorsunuz. Tatil bir dinlenme dönemidir. Stres değil. Diycemki aşırı kuvvetli asabiniz var size vurana gül uzatan bir yapınız var o zamanda buraya yemeği kim yapsın konusu açmak neden? Sizi biraz kendinizi ve yaptıklarınızı bı dakka düşünmeye davet ediyorum konu sahibi. Yargilama olarak algılamayın lütfen ilerde daha fazla sorun yasamamaniz için yapıcı bir elestri olarak dusununValla size bu kadar ezen insanlarla neden bu iyi geçinme derdi kv benim ailemi falan kötüleyecek gülüp geçecem, 1yıllık evli kocamla tatile gitmeme izin vermiyecekler eyvallah sizde gelin diye kocamı ikna edecem falan bu kadar yaranmaya çalışmayın zira yaranamazsınız
Onun dışında kendi evinizde siz yapın yazlıkta teyze ve kv yapsın siz bulaşık ve toplama işini yapın geçin
aslında olay şöyle gelişti ; eşim teyzesinin yazlığında bayramda vakit geçirmek için izin aldı teyzesi de bana dönüp Efthymia sen annene(kv) söyle siz de gelin de, babam(kv) razı kv yi razı et de felan deyince eşime karşı mahcup olmak istemedim, ailemi istemiyor diye düşünüp üzmek istemedin kv ye yaranmakla alakası yok. Eşimin teyzesi de çok fena zaten kv ve kp nin ağızını arar gelin sizi de davet etti mi felan der diye düşündüm. Haklısınız dertsiz başıma dert aldım hep böyleyimBende benzer şeyler yazacaktım. Sorun yemeği kimin yapması değil sizin neden onlarla iyi geçinmek çabasında olduğunuz. Benim kimseyle sorunum yok diyorsunuz ama onların sizi bir türlü kabullenememesinden dem vuruyosunuz. Hem eşiniz tatili onlarla yapmak istemiyor siz ikna ediyorsunuz. Neden? Bütün bunları neden yapiyorsunuz. Böyle devam ederseniz benim sorunum yok diye diye icinizde biriktirdiğimiz herşey size ve evliliginize zarar verir. Siz yemek yaparken başınizda direktif veren kayın validenizle neden tatil yapıyorsunuz. Tatil bir dinlenme dönemidir. Stres değil. Diycemki aşırı kuvvetli asabiniz var size vurana gül uzatan bir yapınız var o zamanda buraya yemeği kim yapsın konusu açmak neden? Sizi biraz kendinizi ve yaptıklarınızı bı dakka düşünmeye davet ediyorum konu sahibi. Yargilama olarak algılamayın lütfen ilerde daha fazla sorun yasamamaniz için yapıcı bir elestri olarak dusunun
aslında olay şöyle gelişti ; eşim teyzesinin yazlığında bayramda vakit geçirmek için izin aldı teyzesi de bana dönüp Efthymia sen annene(kv) söyle siz de gelin de, babam(kv) razı kv yi razı et de felan deyince eşime karşı mahcup olmak istemedim, ailemi istemiyor diye düşünüp üzmek istemedin kv ye yaranmakla alakası yok. Eşimin teyzesi de çok fena zaten kv ve kp nin ağızını arar gelin sizi de davet etti mi felan der diye düşündüm. Haklısınız dertsiz başıma dert aldım hep böyleyim
Eşimin teyzesi fena kv nin ğz arar dediniz ya demek ki onların da davet edilebilme ihtimali olduğunu anlayacak durumdasiniz. Bu durumda tatili başka türlü planlamaniz gerekirdi. En başta o yazlığa hiç gitmek için izin istememek gibi. Ama kararlar verilmiş ve toplu bir tatil yapılacak inşallah en güzel şekilde geçirirsiniz. yemeği falan bosverin anladığım kadarı ile sizde yapsaniz onlarda yapsa tersi açıdan elestirilebilirsiniz. Bizim kültürümüzde ki iç içe geçmiş sorunlu aile dinamikleri evlilikleri ve ruh sağlığını çok etkiliyor. Tavsiyem bundan sonra verdiğiniz kararları daha dikkatli düşünmeniz. İyi tatilleraslında olay şöyle gelişti ; eşim teyzesinin yazlığında bayramda vakit geçirmek için izin aldı teyzesi de bana dönüp Efthymia sen annene(kv) söyle siz de gelin de, babam(kv) razı kv yi razı et de felan deyince eşime karşı mahcup olmak istemedim, ailemi istemiyor diye düşünüp üzmek istemedin kv ye yaranmakla alakası yok. Eşimin teyzesi de çok fena zaten kv ve kp nin ağızını arar gelin sizi de davet etti mi felan der diye düşündüm. Haklısınız dertsiz başıma dert aldım hep böyleyim