- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten sizin yaptiklarinizi cok begenmiyor gibi. Olayi akisina birakin simdiden kasmayin benceMerhaba herkese. Kizlar kv beni nedensiz yere sevmez ailemi begenmez. Ailem baska kulturden oldugu icin bana bizimkileri hep kotuler herseye ragmen gulup gecerim benim yerime esim annesine tepki koyar hic zitlasmam kendisiyle. Evinde bir kac ay kaldigimizda mutfakta yardim icin ben israr ettim oda arada sirada yemek yapmama izin verdi onda da hep basimda direktif vererek yemek yaptirdi. Ozet geciyorum cunku kv hakkinda bilginiz olsun diye neyse direkt konuya geceyim. Bayramda kv , kp , kaynim 12 saatlik mesafeden gelecekler bizim eve 1 hafta kalip bizim evden Kv nin kiz kardesinin yazligina gidicez orada 1haftaligina hep beraber vakit geciricez, tatil yapicaz. Sorun su: Yazliktaki 1 haftalik sure zarfinda yemegi kv mi yoksa ben mi yapmaliyim???? Bizden baskasi olmayacak. Not: esimle bir yillik evliyiz ilk defa beraber tatile cikalim dedik onlarda bizimle cikmak istediler, esim ilk karsi cikti ama sIk sIk gorusemedikleri icin ben istedim gelmelerini dedigim gibi benim kimseyle problemim yok beni bir turlu kabullenemediler.
Kp eşine mayo giydiriyor benide tenbihledi sakına çekinme annen gibi rahat ol felan dediBencede bak onu unuttum bikini mayo vb nasıl giyinilir ki
Kv kp inin karısı onun yanında rahat giyebilir ama kp senin neyin onu düşünmek lazımKp eşine mayo giydiriyor benide tenbihledi sakına çekinme annen gibi rahat ol felan dedi
Hıyıtım çık mınıtın, bırız hıyıcın kıtıyım...
Kız konu sahibi, dertsiz başına dert mi arıyorsun? Seni aileni sevmeyen insanla tatil nedir? Tatilin t sini ağızlarına aldırmam yemeği de kaynana yapsın. Boşver. Yoksa bir şey anlamazsın. Gerçi iki türlü de anlamazsın :-( üzgünüm.
Eşimin teyzesi ve kız kuzeni de bikini tanga felan giyiyorlar benim kp kv nin yanında o konuda rahatlar aile içi o konuda problem yaşamamKv kp inin karısı onun yanında rahat giyebilir ama kp senin neyin onu düşünmek lazım
Ya aynı ben esime ne yiyicez diye mesaj atıyorum evde otururken oda bilmem ben yemek yapmadım diyor bende diye cevap veriyorum
Bak buda güzelmiş yarın ki taktiğim bu olsunBen "yine seni sevmekten başka hiç bir yapmadım bugün" diye mesaj atıyorum
Anlıyor "sağlık olsun en güzeli" deyip dışardan söylüyo
Bak buda güzelmiş yarın ki taktiğim bu olsun