• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin mi Kv mi Yemek Yapsin???

kv ve gelinin tatilde bari yemek derdi olmasin, öyle bi durum olsa benim kaynanam isine geleni yapar isine gelmeyince yapmaz, yalniz surekli ayni yemekleri yeriz,

ben ne pisirsem evimde yer, ertesi gun çağırır ayni yemekten yapmis olur samdaninki de guzeldi ama bu daha guzel demi der onay bekler, annemde ne yemek yese bizi çağırır ayni yemegi koyar önümüze ayni onayi bekleyerek
böyle bi psikopat deglse cok farketmez bence

Beraber gitmek bana çok saçma geldi. 1 yıllık evlilik bir de üstüne. Bebek filan olsa diyeceğim ki kadın bebekle ilgilenir siz gezersiniz. Asla istemezdim şu durumda açıkçası. Kendinizi ezdiriyorsunuz gibi duruyor. Saflık iki türlüdür dikkat edin. Yemek konusunda da dönüşümlü hareket edin. Bu bile sıkıntı ayrıca. Tatile gitsem yemek mi yaparım yani kaynanaya kayınpedere. Ne alaka? Bikini mayo dert dışarı çıksan evde kalacaklar dert yakınlaşsan diken üstünde.. aman bana gelmez bu işler :)

Kv yapmak istiyorsa hic ellemem. Misafir oldugum evde yemege filan dokunmam zaten. Uzun misafirlikte olsam ozaman sorarim "ben yapayim" diye ama istemiyorsa diretmem. Yemek yapmaya hevesli degilim. Hazir yemek daha iyi :KK70:
Ama kendi evimde mutfaga sokmam herseyi ben yaparim.
Tatil durumu da varmis. Tatilde yemek yapmazdim. Kahvalti haric disarda yerdim ben olsam.

Tatile giderken yemek yapmayı düşünecek hale niye getirdiniz kendinizi yahu? Başbaşa gitmek varken...
Akışına bırakın; birkac gün dışarıda yiyin, olmadı beraber girin mutfağa. Of bunun daha temizliği var di mi?

Kv yapmak istiyorsa hic ellemem. Misafir oldugum evde yemege filan dokunmam zaten. Uzun misafirlikte olsam ozaman sorarim "ben yapayim" diye ama istemiyorsa diretmem. Yemek yapmaya hevesli degilim. Hazir yemek daha iyi :KK70:
Tatil durumu da varmis. Tatilde yemek yapmazdim. Kahvalti haric disarda yerdim ben olsam.
Aynı bende öyleyim misafir gittiğim evde dokunmam herkesin düzeni farklı . Ama birisi bana geliyorsa hiç bir işe el sürdürtmem

Yemek de yapacaksam o tatil tatil değildir ki bana.
Tatil dediğin şey sorumluluklardan uzaklaşıp kafa dinlenmektir. Siz bir nevi ev gezmesine gidiyorsunuz o zaman. Ben olsam dısarıda yerdim,oranın yerel lezzetlerini tatmadan hayatta dönmezdim yani.Cok mu boğazıma dü şkünüm ne :KK53:

Bende öyleyim koç burcuyduk dimi :27:

Sebebi neydi ki? Daha yeni evliyken insan neden oyle maceralara kendi isteğiyle atlar. Ama sizin derdiniz bu değil. Neyse. Yemekleri beraber yapın sen doğra o pisirsin vs. Ha eğer o pisirmek istemezse sana kaliyor. Ama söz konusu tatil sonuçta en iyisi dışarıda yemek.

Hıyıtım çık mınıtın, bırız hıyıcın kıtıyım...

Kız konu sahibi, dertsiz başına dert mi arıyorsun? Seni aileni sevmeyen insanla tatil nedir? Tatilin t sini ağızlarına aldırmam :-) yemeği de kaynana yapsın. Boşver. Yoksa bir şey anlamazsın. Gerçi iki türlü de anlamazsın :-( üzgünüm.

Ben, kv, kp geçeriz mutfağa etler babamdan, sofra kurma salata ıvır zıvır benden herkes birşey yapar. Ne önemi var ya kim müsaitse yapar. K.v seviyorsa yemek yapmayı o yapar sen toplarsın. K.v yönlendirir seni.

Bizim dememizle mi yemek yapacaksiniz?

Yani biz.sen yap.deyince kv senin yapmana izin mi verecek?
Ya da biz.sen yapma.dersek sen kv ye .ben yapamam..mi diyeceksin?

Konu acma niyetinizi anlamadim

Kv benden daha becerikli yemek konusunda, heleki etli yemklerde. Yemekleri genelde o yapar beraber olsak bende yardım edip birseyler öğrenmeye calisirim :D beraber yapin. Veya i yemegi yapiyorsa siz salatayi masayi felan ayarlarsiniz. Duruma göre bakarsiniz

Bizimde yemekler farklı , aynı yemeğin tadı bile farklı oluyor yaptığımızda. İç yağ falan kullanıyorlar. Bir araya geldiğimizde yemekleri yap bulaşıkları ben hallederim diyorum , yaptıklarıma bahane bulunmasından hoşlanmam çünkü ... Sende öyle de.

Back