Gelin mi Kv mi Yemek Yapsin???

Zaten sizin yaptiklarinizi cok begenmiyor gibi. Olayi akisina birakin simdiden kasmayin bence

Valla ben de sizin gibi gelinleri anlamıyorum.
Kadın sevmemiş işte sizi bırakın uzak durun mesafe koyun yani.
1 yıllık evlilikte kv kp ile tatil yapmak neyin nesi allah aşkına akıl fikir biraz yani sonraki yıllarda yakanızdan düşmezler.
Ben bir kere yardim teklif ederim istemiyorsa uzak dururum yani resmen kadın çocuk gibi yemek yaptırmış size başınızda durup bu kadar asagilanmayi kabul etmek neden??
Ben gülüp geçiyorum demeniz çok tuhaf ayrıca ben kimsenin beni kucumsemesine izin vermezdim böyle yaparak onları haklı çıkarıyorsunuz bence.

Kızlar aslında olay şöyle gelişti ; eşim teyzesinin yazlığında bayramda vakit geçirmek için izin aldı teyzesi de bana dönüp Efthymia sen annene(kv) söyle siz de gelin de, babam(kv) razı kv yi razı et de felan deyince eşime karşı mahcup olmak istemedim, ailemi istemiyor diye düşünüp üzmek istemedin kv ye yaranmakla alakası yok. Eşimin teyzesi de çok fena zaten kv ve kp nin ağızını arar gelin sizi de davet etti mi felan der diye düşündüm. Haklısınız dertsiz başıma dert aldım hep böyleyim

Kv kp inin karısı onun yanında rahat giyebilir ama kp senin neyin onu düşünmek lazım
Eşimin teyzesi ve kız kuzeni de bikini tanga felan giyiyorlar benim kp kv nin yanında o konuda rahatlar aile içi o konuda problem yaşamam

Bu kadar iyi olmana gerek yok ilk tatilini niye kvyle geçireceksin ki yemek kısmına gelirsek evindeyken sen yap kv de de duruma göre bakarsın

60 sayfalık "gelin izin gününde eve yemek bırakmadan gezmeye gitmiş" içerikli konudan sonra bu konu sosyal deney gibi geldi bana. Biz kimi seçersek ev halkına bildirip buna göre mi karar vereceksiniz kimin ne yapacağına?

Sizi sevmeyen aileyle tatili reddetmezseniz sizi severler diye mi düşündünüz anlamadım ki. Ben olsam tatilde yemekle falan uğraşmam. Yapacaksanız da herkes beraber yapsın. Erkekler yemekten anlamaz diyorsanız da dayayın önlerine mangalı, biri de salata hazırlasın olsun bitsin.

Birgün mangal iki gün disarida yersiniz :) gerisini paylasirsiniz... ha olmadi siz kahvaltiyi oda aksam yemegini hazirlar :)

Ya aynı ben esime ne yiyicez diye mesaj atıyorum evde otururken oda bilmem ben yemek yapmadım diyor bende diye cevap veriyorum

Ben "yine seni sevmekten başka hiç bir yapmadım bugün" diye mesaj atıyorum
Anlıyor "sağlık olsun en güzeli" deyip dışardan söylüyo

Birlikte yapsanız ?
Ana yemegi yanına salatayı derken biri bişey biri bişey
Gitmeden belirliyomusunuz bunu anlamadım

Bizde kayınvalideler gelirken karşılama yemeğini ben yaparım sonra yemeği hep o yapar
Hala yemek yapışımı beğenmez yemeğimi sever ama yapmamı istemez bende uğraşmam işime gelir o yapar
Sizde de o yapsın anne oğlun yemeklerini özlemiş de keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…