- 9 Nisan 2018
- 157
- 90
- 13
- 33
Merhaba herkese. Kizlar kv beni nedensiz yere sevmez ailemi begenmez. Ailem baska kulturden oldugu icin bana bizimkileri hep kotuler herseye ragmen gulup gecerim benim yerime esim annesine tepki koyar hic zitlasmam kendisiyle. Evinde bir kac ay kaldigimizda mutfakta yardim icin ben israr ettim oda arada sirada yemek yapmama izin verdi onda da hep basimda direktif vererek yemek yaptirdi. Ozet geciyorum cunku kv hakkinda bilginiz olsun diye neyse direkt konuya geceyim. Bayramda kv , kp , kaynim 12 saatlik mesafeden gelecekler bizim eve 1 hafta kalip bizim evden Kv nin kiz kardesinin yazligina gidicez orada 1haftaligina hep beraber vakit geciricez, tatil yapicaz. Sorun su: Yazliktaki 1 haftalik sure zarfinda yemegi kv mi yoksa ben mi yapmaliyim???? Bizden baskasi olmayacak. Not: esimle bir yillik evliyiz ilk defa beraber tatile cikalim dedik onlarda bizimle cikmak istediler, esim ilk karsi cikti ama sIk sIk gorusemedikleri icin ben istedim gelmelerini dedigim gibi benim kimseyle problemim yok beni bir turlu kabullenemediler.