- 7 Ağustos 2013
- 933
- 1.397
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Bende de durum aynen böyle, aynı şeyleri yapıyoruz hatta. Bu yüzden geçen yıl ilk defa 41 kilonun üstüne çıktım, psikolojim de kilo aldıkça daha iyiye gitti hatta. Ancak oldukça stresli bir yaz geçirdim, 3 kilo kadar verdim haziran sonundan ağustos başına kadar yeme düzenim hiç olmadı. Şimdilerde yavaştan toparlıyorum yine. Kafamı meşgul ederek, yaşamımı düzene oturtarak ve dualara kendimi vererek düzeliyorum.paylasmak istedim benim durum karisik yani hem metabolizma hem yeme duzenim hem psikolojik
Meraba bnde 1.63 boyundayim 43 kiloyum
ins cnm ellili kilolarida gorursun ben dedigim gibi cok ugrastim almak icin darisi basiniza ama konuyu takip edecem ama.nasrettin hocanin dedigi gibi damdan dusmeyen dusenin derdinden anlamazBende de durum aynen böyle, aynı şeyleri yapıyoruz hatta. Bu yüzden geçen yıl ilk defa 41 kilonun üstüne çıktım, psikolojim de kilo aldıkça daha iyiye gitti hatta. Ancak oldukça stresli bir yaz geçirdim, 3 kilo kadar verdim haziran sonundan ağustos başına kadar yeme düzenim hiç olmadı. Şimdilerde yavaştan toparlıyorum yine. Kafamı meşgul ederek, yaşamımı düzene oturtarak ve dualara kendimi vererek düzeliyorum.
Bu sabah tartıldım.
Henüz yeme düzenimi oturtamasam da almaya başladım çok şükür
Bir hafta daha geçsin spora başlicam azar azar.
Kızlar siz ne yaptınız hasılatı toplamaya başladınız mı
-------------------------------Başlangıç ---------- 1. Hafta
1. P papatyamm13 ------boy: 1.59 kilo: 39.2......
2.segazel --------------boy: 1.55 kilo: 40,5..... 41,2
3. M Mugeeren -----------boy: 1.50 kilo: 37........
4. B bebegim-gel --------boy: 1.61 kilo:44.........
5. N nur sahin -----------boy: 1.63 kilo:43.........
Hoşgeldin:)) Seni de listeye ekledim. Sayfalarda görmüşsündür, her pazartesi tartı günümüz.
Gazan mübarek olsun
ins cnm ellili kilolarida gorursun ben dedigim gibi cok ugrastim almak icin darisi basiniza ama konuyu takip edecem ama.nasrettin hocanin dedigi gibi damdan dusmeyen dusenin derdinden anlamaz
Bende de durum aynen böyle, aynı şeyleri yapıyoruz hatta. Bu yüzden geçen yıl ilk defa 41 kilonun üstüne çıktım, psikolojim de kilo aldıkça daha iyiye gitti hatta. Ancak oldukça stresli bir yaz geçirdim, 3 kilo kadar verdim haziran sonundan ağustos başına kadar yeme düzenim hiç olmadı. Şimdilerde yavaştan toparlıyorum yine. Kafamı meşgul ederek, yaşamımı düzene oturtarak ve dualara kendimi vererek düzeliyorum.
Bu sabah tartıldım.
İki kilomu aldın 1 haftada cnm oh maşallah sana ya helal olsn :) bizm evde tartı yok dha tartılmadim cnm ama en yakın zamanda tartı alıcam bide bugn evde değilim tartılcam akşama kadar söylerim:)
Hoşgeldin:)) Seni de listeye ekledim. Sayfalarda görmüşsündür, her pazartesi tartı günümüz.
Gazan mübarek olsun
cok hossun walla hakkatten bende almak istiyorum diye tartiya hep ciktigimda mehter takimi gibi bir ileri uc geri.almisim derken bi bakiyordum yine vermisim resmen baskul dalga geciyordu. ama bende yuzum icin biraz daha almak istiyorum ama. burdan arkadaslar yapisal diyor.sence de almalimiyimYok kız 50 istemem boyum zaten kısa. En fazla 47 olsam yeter bana, ha vücudum sıkı bir şekilde kilo alırsam belki 48 o da yüzüm toparlansın diye:)) Hakikaten artık baygınlık gelmişti biraz kilo alsana lafından, satılmıyor ki alayım.
cok hossun walla hakkatten bende almak istiyorum diye tartiya hep ciktigimda mehter takimi gibi bir ileri uc geri.almisim derken bi bakiyordum yine vermisim resmen baskul dalga geciyordu. ama bende yuzum icin biraz daha almak istiyorum ama. burdan arkadaslar yapisal diyor.sence de almalimiyim
Gözün aydın, bir dahaki sefere sabah aç karnına tartıl daha sağlıklı olur sonuç.
Tamam canm tartım yok evde oyuzden sabah tartilamadim:) Sende kilo almışın inş devamı gelir kilolarn:)Gözün aydın, bir dahaki sefere sabah aç karnına tartıl daha sağlıklı olur sonuç.
4. B bebegim-gel --------boy: 1.61 kilo: 44......... 45
5. N nur sahin -----------boy: 1.63 kilo: 43.........
B bebegim-gel Canım çok sevindim tebrik ederim daha bol bol kilolar al inşallah
B bebegim-gel ------boy: 1.59 kilo: 39.2......38.9 (-300 gr.)
2.segazel --------------boy: 1.55 kilo: 40,5..... 41,2 (+700 gr.)
4. B bebegim-gel --------boy: 1.61 kilo: 44......... 45 (+1000 gr.)
Şu durumda zaten ceza alacak olan benim. Cezama da razıyımCeza almak sorun değil de 2 günde 1 kg vermek çok koydu bana ve tüm hevesim kaçtı çok kötü hissediyorum [/USER]
Yok be kuzum onlar kilo verme değil bende de oluyor aynısı, sancıdan falan değil ama. Regl öncesi vücut ödemli oluyor zaten bu yüzden en az 500 gr farkediyor. E o kadar sancıyı iştah kesilmesini de ekle, bir de sıvı kaybediyorsun sonuçta. Üzme kendini, reglin bitince açığı kapatacaksın inşallah
Canımcım senin kilo alman elbet daha zor olacak sonuçta hem iş hem okul üstelik iş nöbetli. Bunlar kolay şeyler değil başlı başına stres kaynağı üstelik. Bak @bebegim-gel çalışmıyor, ben izindeyim rahat hareket ediyoruz, dışarda çok fazla vakit geçirmeden evde yatıyoruz desem yeridir. Stres altındasın ve beslenme düzenine uyman daha fazla zayıflamanı engelemiştir, kendini sıkma stresten de etkileniyoruz biz.Eee o kadar yediğim nereye gitti bilmiyorum iki gün öncesinin 500 gr ı ödemse.. İki gündür birşey yiyemiyorum. Dün zaten çalıştım nöbetli iş benimki, bu sabah çıktım sadece 1 yumurta kırdım kahvaltıya. Bulantıdan başka birşey yiyemedim. Uyudum gün boyu sancım çoktu.. Buraya yazmadan önce de sadece 1 tabak etli haşlama yedim bir dilim ekmekle. Tüm yediğim bu bugün. Ben kilo vermeyeyim de kim versin... Hafta boyu zorladım burda yazdıklarımı da okudunuz. Almış olmalıydım en azından vermemeliydim yani. -300 nedir yaa delircem valla ağlamak istiyorum inan ki. Her kilo alma çabamda aynı fiyasko. Bıktım yemin ederim şeytan diyo ki bırak uğraşma, öyle de aynı böyle de.. Yorulduğumla kaldım sadece
Canm niye üzülüyon ya hem almışsın dediğin gbi adetliyken yemek yiyemedigin için vermişsin genede 1 kilodan fazla almışsın sakın hevesin kaçmasın biz sensiz yapamayiz:-(B bebegim-gel Canım çok sevindim tebrik ederim daha bol bol kilolar al inşallah
segazel sözde listeyi ben tutacaktım ama giremedim gündüzden, boş bırakmamışsın topiği arkadaşım ellerine sağlık seni de kilon için tebrik ederim ayrıca
Gelelim bana. Kızlar ben sık sık tartılıyorum elimde değil diyete başladığımdan beri 100 gr. bile fazla görsem motive oluyorum çünkü daha çok yeme isteği geliyor. Bu sefer tartılmayayım dedim sizle haftalık tartılmak için.. Ben adet olunca kilo veriyorum sizde de oluyor mu bilmiyorumÖnceki gün adet olmaya başlayınca tartıldım kilo vermeden göreyim diye. 39.9 du. Bugün 40 ı bulmayı planlarken iki gün adet olup bir de dün işe gittim, bugün de sancıdan hiçbirşey yiyemedim doğru dürüst. Sonuç kilom 38.9 az önce tartıldım sizin için tam bir kilo vermişim Ben yapamıyorum galiba yaaa hafta boyu kendimi paraladım kilo alcam diye sonuca bakın şimdi hepsi boşa gitti napcam ben yaaa offff
1. P papatyamm13 ------boy: 1.59 kilo: 39.2......38.9 (-300 gr.)
2.segazel --------------boy: 1.55 kilo: 40,5..... 41,2 (+700 gr.)
4. B bebegim-gel --------boy: 1.61 kilo: 44......... 45 (+1000 gr.)
M Mugeeren yazdıktan sonra birinci belli olur. Şu durumda zaten ceza alacak olan benim. Cezama da razıyımCeza almak sorun değil de 2 günde 1kg vermek çok koydu bana ve tüm hevesim kaçtı çok kötü hissediyorum
Canım çok sağol desteğin için.. Ben zaten bu sebeplerden iyice kilo almada zorluk çekiyorum farkındayım ama kimse anlamıyor işte bitek siz anlıyosunuz beniCanımcım senin kilo alman elbet daha zor olacak sonuçta hem iş hem okul üstelik iş nöbetli. Bunlar kolay şeyler değil başlı başına stres kaynağı üstelik. Bak B bebegim-gel çalışmıyor, ben izindeyim rahat hareket ediyoruz, dışarda çok fazla vakit geçirmeden evde yatıyoruz desem yeridir. Stres altındasın ve beslenme düzenine uyman daha fazla zayıflamanı engelemiştir, kendini sıkma stresten de etkileniyoruz biz.
Çok teşekkür ederim canım benim yaa. Kilo alamasam bile sizin gibi iki çok iyi arkadaş edindim iyi ki varsınız iyi ki buraya konu açtım ve buluştuk B bebegim-gel veCanm niye üzülüyon ya hem almışsın dediğin gbi adetliyken yemek yiyemedigin için vermişsin genede 1 kilodan fazla almışsın sakın hevesin kaçmasın biz sensiz yapamayiz:-(
Ben kilodan düşdüm gastrid azdı bugün hep mide bulantısı oldu bişey yiyemedim 35.8 kilBende de durum aynen böyle, aynı şeyleri yapıyoruz hatta. Bu yüzden geçen yıl ilk defa 41 kilonun üstüne çıktım, psikolojim de kilo aldıkça daha iyiye gitti hatta. Ancak oldukça stresli bir yaz geçirdim, 3 kilo kadar verdim haziran sonundan ağustos başına kadar yeme düzenim hiç olmadı. Şimdilerde yavaştan toparlıyorum yine. Kafamı meşgul ederek, yaşamımı düzene oturtarak ve dualara kendimi vererek düzeliyorum.
Bu sabah tartıldım.
Gazan mübarek olsun