- 16 Ekim 2016
- 1.397
- 667
-
- Konu Sahibi papatyamm13
segazel sen de yardımcı olabilirsin kilo alan biri olarak 2.oldun tavsiyen var mi Ceza verin bize cezaya pek gonulluyum böylesini bulamazsınız yapistirin cezayı
Maşallah tarifler bol sende yaa ama ben yapmaya üşenirim, anca izin günlerimde deneyebilirim. Deniycem ama
Merdaneden korktum vallahi tamam tamam yapcamÜşenmek yok, kilo almanın şartı üşenmemek ve sen bu konuda kararlı hareket edeceksin. Haydi marş marş
Bekarım canım, evlenirsem adama bunları yapacağımı sanıyorum, yaptıklarım kıymetimi bilmiyor zira.
Aktarlarda satiliyor canimNe güzel ya keşke bende yiyebilsem çemen otu mu nerde satılıyor cnm kilo aldiryosa bende yerim
Tadı nasıl oluyor normal kek gibi mi ?Ev yapımı pankek (tava keki):
1 su bardağı süt, 1 yumurta, aldığı kadar tambuğday unu, 1 paket vanilya, yarım paket kabartma tozu, 5-6 kaşık şeker (isteğe bağlı), 1 fiske tuz.
Malzemeleri karıştırın, içinde yağ olmayan hafif bir kek hamuru olacak. bunu kızgın tavaya (yine tavanın türüne göre altını çok az yağlayarak) kaşık yardımıyla dökün tek tek yuvarlaklar olacak şekilde. orta ateşte iki tarafını da pişirin. Reçelden peynire her şeyi yanında tüketebilirsiniz. Yine hem kalorisi yüksek hem besleyici, yumurta tadı gelmiyor ve protein oranı yüksek. Bu malzemelerle 15 tane civarı çıkıyor, artanı saklama kabına koyun ara öğün olarak da tüketebilirsiniz, akşam atıştırabilirsiniz çayın yanına.
Süt akşam hepimiz içiyoruz anladığım kadarıyla. Mugeeren eğer icmiyorsa onu ek içmiş olsun. Çikolata bizim ikimizin de gastriti var o yüzden ben şahsen tuketmiyorum çok sevdiğim halde aylardır yemiyorum bulantı yapıyor. Ceza da beğenmiyorum bak çok masrafliyim benBen kuruyemisimi aksattim bu aralar.. akşam mini bir kase onu yesem o zaman severim hem @Mugeeren ne seversin sen de birşey söyle B bebegim-gel çok yufka yürekli çıktı kendi cezamızı bulalım bari
Bak yaaa bu kadar şeyi bilip de nasıl zayıf kalmışsın hayret yanisabine şeker miktarına göre kek gibi de oluyor bazen, krep gibi de. benimkiler genelde kek tadında
P papatyamm13 ben Hatay'da olsam yerim de yerim valla:)) zahter ye kahvaltıda iştahını açar, salçayla kahvaltılık çemen yap. kuru domates ve zeytinyağıyla kahvaltılık domates yap. Hem ekmek yedirir bunlar hem iştahın açılır. O Hatay usulü yemeklerin hepsini yap ye işte, mutfakta kendini geliştirmeye de fırsat hem. Böyle olunca yemek yapmaktan da yemekten de zevk alıyor insan.
İyi ki bulamıyorsun 1 kilo aldın bu hafta. Bulsan ne olurdun acabaaynen bak sen bulmuşsun bile kuru yemiş dha çok ye ben kendm ne yicegimi bulamadığım için sizede bulamiyom
Eşimle tartıştık konuşmuyoruz şimdi üzüntüden veririm o kiloyuda:-(İyi ki bulamıyorsun 1 kilo aldın bu hafta. Bulsan ne olurdun acaba
yaaaa barışırsınız... Önemli bir olay değildir inşallah sıkma canını olur öyle bazen işte...Eşimle tartıştık konuşmuyoruz şimdi üzüntüden veririm o kiloyuda:-(
Aslında çok önemli değil ama çok zoruma gitti yaptığı haketmedim bide haklıymış gbi yüzüme bakmıyo artk bende öyle yapcam anlasın hatasını konusmucamyaaaa barışırsınız... Önemli bir olay değildir inşallah sıkma canını olur öyle bazen işte...
Erkeklerin kafası bizden farklı çalışıyor. Bizim kadar ince düşünmüyorlar tepkileri böyle gereksiz olabiliyor. Boşver akışına bırak orta yolu bulursunuz olayın sıcaklığı bi geçsin de konuşur halledersiniz sakin sakinAslında çok önemli değil ama çok zoruma gitti yaptığı haketmedim bide haklıymış gbi yüzüme bakmıyo artk bende öyle yapcam anlasın hatasını konusmucam
Bak yaaa bu kadar şeyi bilip de nasıl zayıf kalmışsın hayret yaniDediğin şeylerde haklısın ben de mutfağa girmeyi severim ama yemekten ziyade pasta tatlı işleri yapmayı seviyorum. Ama çok vaktim olmuyor malum hem iş hem okul
biliyorum canım haklısın. Benim gastrit de stresten oldu. Biri sağolsun sebep oldu sonra defolup gitti hayatına bakıyordur şimdi. olan bana oldu. şimdi akıllandım ama geç oldu biraz, keşke zamanında farkına varsaydım kimseye değmediğininŞekerim biliyorum bilmesine de ömrümü yediklerinden benim yemeye pek halim kalmıyordubaktım olmuyor kim sıkıntıya sokuyorsa beni yol verdim gelsin kilolar oldu böylece. Stres insanı kötü ediyor bilirsin, ne iştah kalıyor ne enerji.