Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

cok sey denedim macunlar cig kabak cekirdekleri mamalar kekik caylari istah surubu antidepresanlar yuruyusler ve daha bilumum seyler ama ne fayda etti dersen bencr psikolojik olarak kilomu kafaya takmadim almak konusunda kendimi rahat biraktim ve aaa ne kadar zayifsin diyenlere cvbi yedirdikce bende kilo aldim
Ben de tam takmiyorum artık diyorum akışına bırakıyorum ama illa ki birileri birşey diyor canımı sıkıyor. Öyle herkesi terslemek de olmuyor hem de haklılar cook zayifim biliyorum o_O

İyiymiş yine benim hedef 48... Ne yaptın peki almak için. Ve şimdi kaç kilosun
yaptiklarimi yukarda yazdim simdi 53.5 kiloyum iyi mi sizce? aslinda vucud acisinda kemiklerim iri degil ince belliyim ama ben ozellikle yuzum icin almak istiyorum yuzum zayif kimi incecik ama yuzu elma gibi dolgun :-(

cnm ben de ahlaki degerlere onem veririm kimsenin kalbini kirmak istemem birinin kalbini kirmak 70 defa kabeyu yikmak gibi gunah ama ben aaa ne kaar zayifsin diyenlere dr bana soyledigini diyorum cnm ben kilomdan memnunum herkes benim gibi zayiflamak icin neler neler yapiyor ac kaliyorlar ne guzel hem yiyiyorum hem almiyorum diyince bi daha soylemiyorlardi.
Ben de tam takmiyorum artık diyorum akışına bırakıyorum ama illa ki birileri birşey diyor canımı sıkıyor. Öyle herkesi terslemek de olmuyor hem de haklılar cook zayifim biliyorum o_O

yaptiklarimi yukarda yazdim simdi 53.5 kiloyum iyi mi sizce? aslinda vucud acisinda kemiklerim iri degil ince belliyim ama ben ozellikle yuzum icin almak istiyorum yuzum zayif kimi incecik ama yuzu elma gibi dolgun :-(
Kilon iyi de yüz olayı yapısal biraz. Bana da derler ki yüzün kilona göre daha iyi görünüyor.. bacakların çok ince vücuduna göre diyorlar o da yapısal. En son bacaklara gidecek benim de halbuki direk oraya almak istiyorum o_O

cnm ben de ahlaki degerlere onem veririm kimsenin kalbini kirmak istemem birinin kalbini kirmak 70 defa kabeyu yikmak gibi gunah ama ben aaa ne kaar zayifsin diyenlere dr bana soyledigini diyorum cnm ben kilomdan memnunum herkes benim gibi zayiflamak icin neler neler yapiyor ac kaliyorlar ne guzel hem yiyiyorum hem almiyorum diyince bi daha soylemiyorlardi.
Onu ben de diyorum ama sen de aşırı zayifsin diyorlar bu sefer de. Pes ettim evet zayifim diyorum yapısal diyorum geçiyor konu öyle.

walla kalca konusunu biraz egzersizle duzelttik ama yuz isini ne yapacaz bilmiyorum. tesetturluyum makyaj hileside yapamiyoruz ki =-O
aslinda hile diyorum ama buna gerrk yok cevre icin diyorum herkese gore normal ama ben kafaya taktim ama evde yapip kendimi mutlu ediyorum ne yapim.

alamama nedenlerinizi yazarsaniz yani kiminin metabolizma kiminin isitahsizlik kiminin irsi vs olabiliyor beslenme duzeniniz ve neleri sevip sevmediginizi yazarsaniz daha iyi sonuc alirsiniz ve ona gore tavsiye verebiliriz diye dusunuyorum

Benim ailede de var ama benim yaşıma gelene kadar almışlar hep...yani ona bakarsak almış olmam gerekirdi. İstahsizlik da var, muhtemelen metabolizmam da hızlı çünkü her zaman sıcağım. Ateşin mi var diyo dokunan çoğu zaman

En büyük problemim ekmek yememek asla kesinlikle ekmek aklıma gelmiyor yemeklerde, yemekte çoook konuştuğum ve aşırı çiğnedğim için diğer arkadaşların yazığı gibi yavaş yiyorum tokluk hissi gelior bşşey yemeden kalkmış oluyorum sofradan :) bu da hemen acıkmama sbep oluyor yine aynı döngü bişeyler atıştır doymadan kalk :) sürekli bi yemek halindeyim ama iki lokma e bu da vücuda nasılsa az sonra yine yemek gelicek sen bunları yağ olarak depolama direk boşalt diye sinyal vermek demek oluyor o da öyle yapıyor :) metabolizmam aşırı hızlı afedersinz ama yediğim iki lokmayı da neredeyse sofra kalkmadan tuvalete koşarak hallediyorum :) bir de genetik te var annem babam ablam hepsi böyle aşırı zayıflar annem menapozdan sonra vaya aldı gerçi ama yapımız bu. Diyetisyene giderek enn fazla 48i gördüm tartıda 4sene önce bidaha da asla göremedim. Hadi bana bir çare bulun varsa :))

Benim ailede de var ama benim yaşıma gelene kadar almışlar hep...yani ona bakarsak almış olmam gerekirdi. İstahsizlik da var, muhtemelen metabolizmam da hızlı çünkü her zaman sıcağım. Ateşin mi var diyo dokunan çoğu zaman
cnm istahsizlik icin yemek onlerinde roka ve limon suyu yemelisin istahi acar bi de dr bana sabah aksam yuruyus yap dedi ben cok sasirdim hocam ben kilo almak istiyorum siz spor yapin diyorsunuz dedim ama beni dinle acik hava ve yuruyis istahini acacak dedi ve ben ise giderken vaktim yik diye yari yolda iner kalani yururdum.hakkatten de istahim acildi ve yedimmmm

Merhaba arkadaşlar eşim kilo vermeye ben de kilo kaybetmemeye çalışıyorum. O nedenle bugün ne pişirsek sorusuna cevap bulmak biz de gerçekten on bilinmeyenli bir denklemi çözmek kadar zor. Ancak eşim Karata diyeti yapıyor. Siz olsanız ne yapardınız? Yardım lütfen.

Gunde kac bardak su içersin
gunde kac bardak saymadim ama cok tuketirim yatmadan once gece bile kalkarken her daim su icerim bitek yemekte icmem doyduktan sonra icerim yani demem o ki cok su icmek zayiflatiyor hazmi kolaylastiriyor bi de gec saatte yemek metabolizmayi yavaslatir diye biliyirum ama zayif olan arkaadlara diyorum psikolijinin de cok etkisi var ben cok herseyi. kafaya takar cok dusunce yapardim bu da istahimi keser bulanti ve gogus sdaralmasina kaar giderdi acliktan olmemek icin kendimi bir kac lokmaya zorlardim yemek cin iskencesine donerdi anti deprasan alirdim ama o da bir hafta istahimi acar sonra eski halime donerdim.
ama sonra kendim karar aldim inancliyim madem tevekkulum nerde carem ilac degil tevekkule sarilmali ben kendimi tedavi edebilirim dedim ilaclari biraktim dusuncelerime Allahin izniyle hukmettim sonuc elbette Allahimin izniyle basari oldu...
bilmem size faydasi olur mu? paylasmak istedim benim durum karisik yani hem metabolizma hem yeme duzenim hem
psikolojik

X