Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

B bebegim-gel sen bana ceza düşün istersen. Mugeeren birinci olsa bile o da ceza versin. Bana iki ceza bile az aslında.. Bekliyorum cezamı:110:
Canm ben demiştim ya amelyt oldum cikolata kistleri vardı yumurtaliklarimda 5.5 ve 6 cm iki tane onlardan ben senelerce çektim yani ağrılardan artk her ay bayılıyodum hastanede yatıyodum yani bende mide bulantısı yapıyodu hiç bişey yiyemiyodum oyuzden seni çok iyi anlıyorum inş geçicek ben inanıyorum ben neler çektim ben hala ağrı çekiyorm ama buna şükür diyorm eskiye göre demk istediğim herşey düzeliyor sadece sabır biz üzülrsek dha çok kilo alamayız nolur üzülme

Bende sizler gibi kilo sorunu yasiyorum. Ama 10 gundur 2 kilo almayi basardim 1.76 boyundayim 50 kiloyum kemiklerim sayiliyor :KK14: eczaneden bi toz aldim 27tl fiyati ama sanirim saglik ocaginda yaziliyormus ben sonradan ogrendim. Cok etkisi oldu

Canm ben demiştim ya amelyt oldum cikolata kistleri vardı yumurtaliklarimda 5.5 ve 6 cm iki tane onlardan ben senelerce çektim yani ağrılardan artk her ay bayılıyodum hastanede yatıyodum yani bende mide bulantısı yapıyodu hiç bişey yiyemiyodum oyuzden seni çok iyi anlıyorum inş geçicek ben inanıyorum ben neler çektim ben hala ağrı çekiyorm ama buna şükür diyorm eskiye göre demk istediğim herşey düzeliyor sadece sabır biz üzülrsek dha çok kilo alamayız nolur üzülme

Canm bnm ya bende çok sevdim sizi keşke aynı şehirde olsaydik buluşurdük model olurduk eğlenirdik ne güzel olurdu ya:)

Çok haklısın canım... Belki kilo alırsak bu şikayetlerimiz de azalır. Hep zayıflarda var bu sorun galiba. Kaslarımız güçsüz belki o da etkiliyor bu kadar sancı olmasında o da artı bir sebeptir belki. Bırakmıyorum devam etcem olacak bu sefer inanıyorum çok iyi geldi burda dertleşmek... Allah razı olsun :KK19:
Sen nerdesin ki. Belki de aynı şehirdeyiz?

Ben kilodan düşdüm gastrid azdı bugün hep mide bulantısı oldu bişey yiyemedim 35.8 kil
Canım ben de regl den dolayı kilo verdim... İkimiz kilo veren olduk bu hafta. Cezayı @bebegim-gel verecek. Ceza nedir acaba bolll kalorili birşey söyle canımcııımm @bebegim-gel

-------------------------------Başlangıç ---------- 1. Hafta
1. P papatyamm13 ------boy: 1.59 kilo: 39.2......38.9 (-300 gr.)
2. segazel segazel --------------boy: 1.55 kilo: 40,5..... 41,2 (+700 gr.)
3. M Mugeeren -----------boy: 1.50 kilo: 37........ 35.8 (-1200 gr.)
4. B bebegim-gel --------boy: 1.61 kilo: 44......... 45 (+1000 gr.):nazar::nazar::nazar:
5. N nur sahin -----------boy: 1.63 kilo: 43.........

Haftanın birincisi B bebegim-gel oldu. tebrik ediyoruz :nazar::KK9::KK73::KK73::KK73:

Listeyi de konuyu açtığım mesaja düzenleyip yazıyorum bakmak isteyen aramasın orda mevcut arkadaşlar. Haftaya pazartesi daha çok kilo alırız inşallah:KK51:

M Mugeeren gastrit ilacın var mı canım. Yoksa bi kontrole git doktora görün. İlacın varsa da değiştirir belki. Gastrit olanların yasak listesi var onlara uymuyor musun. Dikkat et kış da geliyor bünyen zayıflamasın kilo verince.

Var canım attım hapımı bugün iyiyim çok şükür
Dikkat et canım mide kötü olunca zayıflıyor insan. Biliyorum aynı derdim var malum. Benim midem bulaninca leblebi yerim mide suyunu çekiyor rahatlatıyor. Elma da bulantimi bastırıyor ama ne çok ekşi ne çok tatlı olmasın

Kızlar ne yediniz bugün :kk77:
Ben omlet domates biber ekmek le kahvaltı ettim. Zeytinim bitmiş onu yiyemedim... Şimdi de tahin pekmez karıştırdım onu yiyorum süt içecem üstüne. Geç kalktım anca bunları yiyorum daha:KK14: siz ne yapıyorsunuz segazel segazel B bebegim-gel M Mugeeren
Ayrıca B bebegim-gel cezayı hâlâ soylemedin canım merakla bekliyoruz :halay:

Çok haklısın canım... Belki kilo alırsak bu şikayetlerimiz de azalır. Hep zayıflarda var bu sorun galiba. Kaslarımız güçsüz belki o da etkiliyor bu kadar sancı olmasında o da artı bir sebeptir belki. Bırakmıyorum devam etcem olacak bu sefer inanıyorum çok iyi geldi burda dertleşmek... Allah razı olsun :KK19:
Sen nerdesin ki. Belki de aynı şehirdeyiz?
Aynen olabilir cnm nedemek sende iyiki açmışsın bu konuyu:) ben bursadayim sen :)

Ben omlet domates biber ekmek le kahvaltı ettim. Zeytinim bitmiş onu yiyemedim... Şimdi de tahin pekmez karıştırdım onu yiyorum süt içecem üstüne. Geç kalktım anca bunları yiyorum daha:KK14: siz ne yapıyorsunuz segazel segazel B bebegim-gel M Mugeeren
Bende iki yumurta haslayip yedim yarim ekmek bitirdim . smdide cemen otu iciyorum

-------------------------------Başlangıç ---------- 1. Hafta
1. P papatyamm13 ------boy: 1.59 kilo: 39.2......38.9 (-300 gr.)
2. segazel segazel --------------boy: 1.55 kilo: 40,5..... 41,2 (+700 gr.)
3. M Mugeeren -----------boy: 1.50 kilo: 37........ 35.8 (-1200 gr.)
4. B bebegim-gel --------boy: 1.61 kilo: 44......... 45 (+1000 gr.):nazar::nazar::nazar:
5. N nur sahin -----------boy: 1.63 kilo: 43.........

Haftanın birincisi B bebegim-gel oldu. tebrik ediyoruz :nazar::KK9::KK73::KK73::KK73:

Listeyi de konuyu açtığım mesaja düzenleyip yazıyorum bakmak isteyen aramasın orda mevcut arkadaşlar. Haftaya pazartesi daha çok kilo alırız inşallah:KK51:
Ayy çok teşekkür ederim ya çok mutlu oldum sizin sayenizde oldu tabiki ben teşekkür ederim asil:) bu arada ben ceza veremem ya hem sen elinden geleni yapyn ztn:-*

Ben yumurta hiç sevmiyorum ya sen ben den çok yiyon valla:) ben once bebiş için çörekotu bal tarcin yiyorum aç karna üç tatlı kasigi:) sonra bugn kahvaltı az yaptm cnku günum var güne gitcem orda cook yiyorum:-) 1 tane katmer yedim kahvaltıda yanında zeytin ve kasar peyniri yedim okadr :)

Aynen olabilir cnm nedemek sende iyiki açmışsın bu konuyu:) ben bursadayim sen :)

Ayy çok teşekkür ederim ya çok mutlu oldum sizin sayenizde oldu tabiki ben teşekkür ederim asil:) bu arada ben ceza veremem ya hem sen elinden geleni yapyn ztn:-*

Ben yumurta hiç sevmiyorum ya sen ben den çok yiyon valla:) ben once bebiş için çörekotu bal tarcin yiyorum aç karna üç tatlı kasigi:) sonra bugn kahvaltı az yaptm cnku günum var güne gitcem orda cook yiyorum:-) 1 tane katmer yedim kahvaltıda yanında zeytin ve kasar peyniri yedim okadr :)
Farklı yerdeyiz malesef canım hatay ben...Cezayı aslında en son sırada Mugeeren var o alacak ama ben de kılo verdiğim için cezayı ben de yapayım dedim. Ceza aslında iyilik oluyor sen söyle canım bol kalorilisinden birşey. M Mugeeren de ben de cezayı hakettik sayende birkaç gram alırız belki :KK45: Ben yiyorum da noluyo kilo veriyorum :KK17: tahin pekmeze bugün başladım. Mideme dokunmazsa devam ederim bakalım ilk gün daha. Bugün san cim biraz azaldı. Zorluyorum yemek yemeye

Yok canm benm kahvaltida vazgecilmezim peynir yumurta domates buarada cemen otuda kilo aldiriyor
Şu peyniri bi yiyemiyorum yaaa anca omlet yaparken içine koyunca biraz yemiş oluyorum. Peynir de kılo aldırır ama yiyemiyorum ki... Onun yerine her kahvaltıda yumurta ve sütü eksik etmemeye çalışıyorum. Ot olaylarına gelince, aktardan ballı otlu birşey almıştım kilo aldırıyor demişti ama çarpıntı yaptı attım çöpe. Otlu şeylere tovbeliyim o yuzden

Farklı yerdeyiz malesef canım hatay ben...Cezayı aslında en son sırada Mugeeren var o alacak ama ben de kılo verdiğim için cezayı ben de yapayım dedim. Ceza aslında iyilik oluyor sen söyle canım bol kalorilisinden birşey. M Mugeeren de ben de cezayı hakettik sayende birkaç gram alırız belki :KK45: Ben yiyorum da noluyo kilo veriyorum :KK17: tahin pekmeze bugün başladım. Mideme dokunmazsa devam ederim bakalım ilk gün daha. Bugün san cim biraz azaldı. Zorluyorum yemek yemeye
Ben yemek yemeyi pek zorlayamiyorum yani doydysam fazla yiyemiyorum oyuzden nesguik süt bitter çikolata fln yıyorum onlarinda kalorisi yüksek cnm sizde deneyin ozman tavsiye ediyorum:)

Ben yemek yemeyi pek zorlayamiyorum yani doydysam fazla yiyemiyorum oyuzden nesguik süt bitter çikolata fln yıyorum onlarinda kalorisi yüksek cnm sizde deneyin ozman tavsiye ediyorum:)
Süt akşam hepimiz içiyoruz anladığım kadarıyla. Mugeeren eğer icmiyorsa onu ek içmiş olsun. Çikolata bizim ikimizin de gastriti var o yüzden ben şahsen tuketmiyorum çok sevdiğim halde aylardır yemiyorum bulantı yapıyor. Ceza da beğenmiyorum bak çok masrafliyim ben :oops: Ben kuruyemisimi aksattim bu aralar.. akşam mini bir kase onu yesem o zaman severim hem :KK22: M Mugeeren ne seversin sen de birşey söyle B bebegim-gel çok yufka yürekli çıktı kendi cezamızı bulalım bari:-):-):-)

X