Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

segazel başladın mı kuzum çalışmalara B bebegim-gel sen de devam değil mi neler yapıyorsunuz kilo almak için takviyeli sütler ne alemde? Bir dee tartı olayimiza yeniden başlayalım diyorum yoksa olmuyor böyle yerimizde saymayalım artık ne dersiniz canlar sesiniz çıksın özledim siziii

Canım bana 3 ana 4 ara öğün yazmıştı. Aşırı az uydum listeye. Aksatmadığım tek şey akşam koca bir süt, 2 kayısı, 6-8 badem, 2 incir idi. Böylelikle kilo aldım diyetisyenim dedi bi de yemeği yeseydin 3 4 kilo alırdın gıcııık diye :) Şimdi de yemeklere uymuyorum ama gece bebe bisküvisi ve süt, kuruyemişlere ek olarak 10 tane de fındık... Bunu uyuyorum 2. ay programımın bomba tarifi de bu. Bakalım kaç kilo alıcam :)

Bu kuruyemisteki sayılara kadar diyetisyen mi verdi benimki bi liste verdi 3 ana 4 ara eyvallah onu çocuklara sorsan bilir. Seninki detaylı vermiş anlaşılan benim diyetisyende sorun var fazla ilgilenmedi demek ki...listeyi tam yapamadım diye geri hiçbirşey değiştirip sorgulamadan gönderdi tam yap öyle gel dedi sinir oldum Başka diyetisyene gideyim desem küçük bi sehirdeyim fazla seçenek yok fikir sorabilecegim kimse de yok senin her iki listeyi de buraya foto atma şansın var mı deneyebilirim öyle olursa

Bi de kuruyemislerin hepsi, süt ve bebe biskuvisi hepsini birden mi akşam yiyorsun. Ben o kadar kuruyemiş tukettim ama gün içine yaymistim akşam hepsini toplu yemek mi kilo yapıyor ki acaba

Bi de kuruyemislerin hepsi, süt ve bebe biskuvisi hepsini birden mi akşam yiyorsun. Ben o kadar kuruyemiş tukettim ama gün içine yaymistim akşam hepsini toplu yemek mi kilo yapıyor ki acaba

Canım sen de öyle misin bilmiyorum ama ben gün içinde aşırı hareketliyim beş dakika yerimde oturmam hele okul oldu mu imkanı yok yani O yüzden gün içinde yediklerimi sürekli eritiyorum, ne kadar yersem o kadar daha fazla hareket ediyorum. O yüzden diyetisyen hepsini geceye yazdı bunların, gece yiyince üstüne bir de hareket etmeyip oturunca kilo alabildim.
Atlamışım bir de akşamları 1 avuç kabak çekirdeği çok yüksek kaloriymiş, onu da dene canım. Listeyi uygun bi zamanımda yüklerim inşallah

Ben de aşırı aktifim hem okuyorum hem çalışıyorum çünkü. İşim de geceli gündüzlü karışık ben de çok yakıyorum o yüzden. 2 kayısı 2 incir 6-8 badem bir avuç kabak çekirdeği bir büyük bardak süt ve bebe bisküvisi aksam yemeğinden sonra uyumadan önce yenecek doğru mudurbiskuvinin de sayısı vardır Allah bilir o kaç tane diyetisyenin masallahi var gıdım gıdım hesaplamış tamam sevinirim müsait zamanda atarsan

Valla bn sütü vitasure bıraktım cnm şuan çocuk için aktardan bi karışım aldm ballı günde üç kez yiyorum aktar hem iştahın artçak dedi ama bakalm dha bişey anlamadm sen neler yapıyorsun cnm vitasure aldnmi

Bebe bisküvisi de 8-10 tane onu da söylemişti ben yazmayı unutmuşum :) Yatmadan yarım saat önce yeme işlemin bitmiş olmalı ona göre ayarla ye hepsini :)

hmm ben de aktardan iştah açıcı ve kilo aldırıcı ballı doğal bi karışım almıştım bir kavanoz bitti ikinciyi başlayınca çarpıntı yapmaya başladı, günde 1 kaşık alıyordum tamamen bıraktım 4-5 yıl önce. Faydasını da göremedim ne kilo ne iştah... Senin karışım bebek için olduğundan içeriği farklıdır diye düşünüyorum, umarım fayda görürsün ama dikkatli kullan fazlası sıkıntı yaratabiliyor böyle şeylerde. Mübarek denemediğim şey kalmadığı için her türlü tecrübemi paylaşabilirim sormanız yeterli Vitasure de aldım 3 gün içtim sonra kaldı bi kenarda. İş okul derken unutuyorum neyi ne yaptığımı bilemiyorum bazen. kafamı kaşıyacak vaktim olmuyor bu aralar...

Bebe bisküvisi de 8-10 tane onu da söylemişti ben yazmayı unutmuşum :) Yatmadan yarım saat önce yeme işlemin bitmiş olmalı ona göre ayarla ye hepsini :)
Kuruyemişi gıdım gıdım hesaplayan bunu da hesaplamıştır diye düşündüm kiiii yanılmamışım Bunların faydalı olacağını düşünüyorum çünkü bebe bisküvisi bi ara denemiştim her akşam yatmaya yakın 15-20 bebe bisküvisini süte karıştırıp yiyordum. Kilo da aldırıyor ama her gece her gece yiyince bir süre sonra bıkıp bırakmıştım sonrasını getiremedim Sen bıkar mısın bilmiyorum ama muhtemelen senin diyetisyen ona da bir alternatif sunacaktır daha görmeden sevdim keşke öyle birine denk gelseymişim... Neyse senden bilgileri alıyorum çok çok teşekkür ederim paylaştıkların için İnşallah alıcaz kiloları

Aynen denemediğin şey kalmamış cnm evet çocuk için cnm ben yarın doktra gidicem tüp bebek tedavisine başlıcam bu karışımı devam etsemmı bi zararı olmaz dedi aktar ama bilemedim devam et cnm akşamları iç genede çok koşturma zayıflamak yok

canım bence bunu doktoruna sor. tamam bitkisel birşey ama ilaç kullanacaksan ilaçlarla etkileşebilir ya da bitkinin farklı bir yan etkisi olabilir bu duruma. zararı yok etkilemez derse devam edersin karışıma. hem içinde şüphe de kalmaz

Sormadım doktora cnm korktm kızar diye zatn sorsamda içeriğinde ne var bnde Bilmiyorum ki

Sormadım doktora cnm korktm kızar diye zatn sorsamda içeriğinde ne var bnde Bilmiyorum ki
Niye kızsın ki alternatif tıp yöntemleri birçok insan kullanıyor. İlaç yerine kullanılamaz bu tarz şeyler ama tedaviye destek gibi kullanıyor insanlar doktora danışarak. Yan etkisi yoksa doktor birşey demez. Varsa kullanma der en fazla, kizarsa da senin yararına birşey söyleyecek sonuçta. Böyle şeyleri soranlar çok vardır doktora buna emin olabilirsin çünkü tarz şeyleri deneyen ne ilk ne de son kişisin haksız mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…