Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

Amin cnm Allah razı olsn Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. bu yıldan çok umutluyum bende

Ben de liseden beri 40-42 arasında gidip geldim hep. Bazen 40ın altına düştüğüm oldu. En fazla 43ü gördüm aylar önce. Büyük başarıydı benim için Şimdi yine 42 kiloyum. 1.62 boyum 45 olsam yeter diyorum fazlasında gözüm yok

Benim gözüm var hedef 48 ama ilk etapta 45 tabi iki aşamalı hedef koydum. Niye 48 dersen ben boy larda olup fiziğini çok beğendiğim 3-4 kişi tesadüf hep 48 çıktı demekki o kiloda olursam mutlu olcam dedim kendi kendime. o yüzden önce 45 sonra bi azim daha 48. Fazlasını alabilsem dahi istemem sanki almışım gibi konuşuyorum bak hele halime

Benim de ideal kilom 48-49 çıkıyor aslında. Bi 45 olsak ondan sonrası daha kolay gibi görünüyor bana. Şu 42'nin lanetinden kurtulmak istiyorum artık bıktım yıllardır bu sayıyla karşılaşmaktan :)

Kızlar ben diyetisyene gidiyorum 1,5 ay kadar oldu size serüvenimi kısaca anlatayım daha pek bir şey yok ama :)
YGS LYSye hazırlanıyordum geçen sene o stresle 42 kilodan 37ye düşmüştüm. Yemek yemek aklıma gelmiyordu resmen.
1,5 ay önce diyetisyene gittim bana güzel bir program verdi bir ay sonra randevuya gittim 39,5 kilo olmuştum yani 2,5 kilo aldım belim 2 cm kalçam 2 santim genişlemiş :)
Sonra yeni bir program yazdı ocağın 23ünde tekrar gidicem şimdi habire yiyorum :)

Bu arada boyum 1,57 :) Doktor 48 idael kilon dedi yani bilmiyorum almaya çalışıyorum şimdi :)

Canım benim boyum 1,57 doktor bana bile senin ideal kilon 48 dedi.. 45 de çok düşük bence

Ooo süper ozaman bizede yazarmisin o programı

Kilo almaya çalışıp da yaptığın, işe yarayan birşeyler oldu mu şimdiye kadar
Kahvaltıyı erken saatlerde düzgünce yemek, tok olsam da sürekli bir şeyler atışrırmak oldu. O sayede 41'den 43'e çıkmıştım aylar önce. Sonra bıraktım yine 42 oldum. Bir de gece kalkıp bir şeyler yiyordum tatlı gibi. Geç saatte yediklerin daha etkili oluyor. Benim tek sorunum moralim bozuk olduğunda hiçbir şey yememem. Aldığım 1-2 kilo varsa onu da hep böyle verdim.

Ben de gittim ama aynı etki olmadı 1,5 kilo bile tam değil anca o kadar alabildim. Bayağı yemeklerle dolu bir liste verdi bizim gibi iştah sorunu olanlara uymuyor ki Senin liste nasıl birşey ve tam tamına uygulayabildin mi. Ben bıraktım olmayınca...

Benim de aynı sorunum var moralim birazcık bozulsun hemen iştah gidiyor midem bulanıyor stres gastritimi tetikledigi için...

Bakalım bu defa kendimi zorlaya zorlaya yiyeceğim. Midemi genişletmeye çalışacağım. Sen başladın mı çalışmalara?
Bugün başlayayım dedim ama dışarı çıkmam gerekti bir iş yüzünden öğün atladım yarın başlarım tam anlamıyla inşallah... Ne yapacağımı da bilemiyorum gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…