Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

Ben de bugün tartılayım dedim çalışmalara başlamadan önce. Bi yerde 42 bi yerde 43 çıktım. Doğru sonucu nasıl bulucam şimdi ? :)

Hiçbir fikrim yok ben de onun için sadece diyetisyende tartılıyorum :) Kafam karışmasın boş yere üzülüp sevinmeyeyim diye merak etsem de başka yerde tartılmıyorum :)

Doğru diyorsun cnm dha iğnelere başlamadım ozamn doktra gidince sorayım

Ben de bugün tartılayım dedim çalışmalara başlamadan önce. Bi yerde 42 bi yerde 43 çıktım. Doğru sonucu nasıl bulucam şimdi ? :)
Bence dijital bir tartı olmalı. Düz ve sert bir zeminde, her gün aynı kiyafetle ve aynı tartiyla tartilmak önemli. Dijital olmayanlarda 1 kilo oynayabiliyor ayarı çabuk bozuluyor. İkisini de aldım diğeri kenarda kaldı dijitali kullanıyorum hep

Mrb bende 38 kiloyum 160 boyum var ve hamileyim.. sürekli yemek ye yemek ye sözlerini duymaktan bıktım hamileyken de daha çok baskı oluyor bebek nasıl büyüyecek falan filan.. Çok sıkıldım bu zayıflıktan 45 kilo bile olsam yeter :/

Hamilelik sürecinde alırsın illa ki. Kaç aylık hamilesin. Bir de kilo konusunda çevreden çok kadın doğum uzmanı ne diyor bu önemli ne dedi doktorun bu kiloda olman nasıl bir risk yaratır söyledi mi

Hamilelik sürecinde alırsın illa ki. Kaç aylık hamilesin. Bir de kilo konusunda çevreden çok kadın doğum uzmanı ne diyor bu önemli ne dedi doktorun bu kiloda olman nasıl bir risk yaratır söyledi mi
Yok bi uyarıda bulunmadı bu ikinci gebeligim ilki kötü sonuçlandı kalbi durmuştu şuan 6. Haftaya gireceğim çok yeni henüz ama ben kendimi bildim bileli zayıfım

Yok bi uyarıda bulunmadı bu ikinci gebeligim ilki kötü sonuçlandı kalbi durmuştu şuan 6. Haftaya gireceğim çok yeni henüz ama ben kendimi bildim bileli zayıfım
Bu sefer sağlıkla olur inşallah.. İyi bir diyetisyen araştırıp gidebilirsin o zaman. Ben gittim mesela memnun kalmadım ama burdan bi arkadaş memnun kalmış bilgileri paylaştı sağolsun geçmiş sayfalara doğru bak sana da faydası olur belki ama gebelik durumu var sana özel bir liste olmalı diye düşünüyorum. O yüzden araştırarak iyi bir diyetisyen bul bence. Genetik herhalde bu zayıflık da ikinci gebelikte de bu kiloda olduğuna göre. Hem daha çok yeniymiş zaman ver kendine. Stres yaptıkça alacağımız varsa da alamıyoruz kendim de öyleyim çünkü

Ailem hep zayıf ablam var iki çocuğu var ve 45 kilo :O

Herkese merhabalarrr
Gördüm hemen geleyim dedimmm
Bendee 1.61 boyum ve şuan 46.700 kılom onceden 39 kilodan bilee azdımm ve ben bu kiloyu 1 ayda alddıımm

Bu hafta tartı alacağım o halde. :) sen başladın mı çalışmalara?

prakten diye bi surup var duymussunuzdur ondan kullandım. bide tamamen psikolojık oldugnu dusunuyorum. yemegi istemeyerek yerdimm ama simdi 1 ekmek bitiriyorumm daha 2 kilo daha almalıyımm
ben ilaç dışında yöntemlerle almak istiyorum. bu şurubu da biliyorum çok duydum ama zararsız diye birşey denemez her ilacın yan etkileri illa ki vardır. doktor verdiyse ancak o zaman kullanılabilir tabi..

ben ilaç dışında yöntemlerle almak istiyorum. bu şurubu da biliyorum çok duydum ama zararsız diye birşey denemez her ilacın yan etkileri illa ki vardır. doktor verdiyse ancak o zaman kullanılabilir tabi..
Tabikide kesinlile ben doktor esliginde kulladim zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…