- 17 Aralık 2016
- 203
- 93
- 29
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Ben de 1-2 gün çalıştım sonra bıraktım. Finallerim var şu an hem düzgün yemeyi bıraktım hem de koşturmacadayım sürekli. Kilo vermesem baribaşladım aslında ama 2 gün sonra yapamadım kaldı yine.. sürdüremiyorum bir türlüSen neler yapıyorsun
Kızlar bn geldim kilo alma gönüllüsüyüm
Boy:1,60
Kilo:48
Hedef:55
merhaba, diyetisyene gittin mi hiç? oranlarımız yakın ama 55 çok değil mi? ben 52-53 istiyorum. sadece :) 2-3 kilo eksiğim var.
1.76 boyum var 55 kiloyum. Olcem zayifliktanSlm kızlar.. Bu bölüme daha önceki senelerde yazmış ve burdaki arkadaşların desteğiyle 4 kilo almıştım. Sonra bıraktım ve o kilolar puffff uçuverdi( Ben 1.59 boyunda ve 37.7 kilo olarak yeniden kilo alma çabama başlamaya karar verdim ve sizin de desteğinize ihtiyacım var. Siz de benim gibi sayısız yol deneyip kilo alamayıp her defasında pes ettiniz belki de. Ama yaşadığım bir olay aklımı başıma getirdi. Bu sefer pes etmemek üzere yeniden başlamaya karar verdim. Tüm tahlillerimi yaptırdım ve kilo almaya engel hiçbir hastalık durumum olmadığını öğrendim. Diyetisyene de gittim 8 gün önce ve 8 günde 1,5 kilo almayı başardım. Şu an kilom 39,2 ve hedefim 48 kilo. Benim gibi düşünenler eminim vardır, lütfen birbirimize destek olalım birbirimizi motive edelim. Geçmişte işe yarayan tecrübelerimizi paylaşalım ve birlikte kilo alalım. Ben de edindiğim her türlü bilgiyi paylaşmaya hazırım ve bu sefer neler yapmam gerektiğini daha iyi biliyorum. Daha önce burda isim listesi yapıp her hafta kilomuzu yazıyorduk. En fazla kilo alanlar ne yaptığını yazıp diğerlerini motive ediyordu. En fazla kilo alan kişi en az kilo alana extra kalorili birşey yazıp onu yeme cezası veriyordu. Her gün mutlaka buraya uğramaya çalışıp neler yediğimizi yazıyorduk. Var mısınız böyle birşey yapmaya. Eğer isterseniz isimlerinizi, boy ve kilolarınızı yazın ve her hafta güncellemek üzere sizi de takip edeyim ve burda buluşalım. Hadi kızlarrrrrr......
Ben başlıyorum katılanlar arkamdan gelsin listeyi oluşturalım
-------------------------------Başlangıç -----1.Ayın sonunda
1. P papatyamm13 -boy: 1.59 kilo: 39.2.....40.5 (+1.300 gr.)
2. @segazel ----------boy: 1.55 kilo: 40,5....42.4 (+1.900 gr.)
3. @Mugeeren-------boy: 1.50 kilo: 37...... 37.5 (+0.500 gr.)
4. B bebegim-gel ----boy: 1.61 kilo: 44.......45.4 (+1.400 gr.)
Kızlar merhaba, ben de aranıza katılmak istiyorum
Güncel: Boy:170 Kilo:54
Hedef:59
Tavsiye ve önerilerinize açığım
Bu arada boyun/kilon normal diyebilirsiniz ama vücut meselesi herkeste her kilo aynı göstermiyor. Mesela yüzüm kaşık kadar minnacık, göğüslerim küçük en çok buralara almak istiyorum.Bacak boyum uzun olduğundan bacaklarım da zayıf gözüküyor. El birliğiyle tavsiyelerinizle gelsin kilolar bal yanaklar
Bizi gerçekten biz anlarızBenim de Boy : 1.65 Kilo :53
Aslında normal ama arkadaşım da aynı kilo boyda daha dolgun duruyo benim vücudum çocuk gibi onun yanında sinir oluyorum bu duruma.Zaten olduğum kilodan daha zayıf görünüyorum daha zayıf sanıyorlar beni.Sadece yanaklarım var geri kalan vücut cok zayıf 23 yaşında olcam yakında 18 sanıyorlar.Hatta liseye gittiğimi sanan insanlar çıkıyor bazen çok uyuz bi durum gerçekten.
Bizi gerçekten biz anlarızkilomu buraya yazınca beni taşlıycaklar sandım anlayan çıktı ama gerçekten zayıf duruyorum. Göğüs-kalça-bacak-yanak istiyorum. Nerem 54 kilo geliyo bilmiyorum o derece yani Ben yaşında gösteriyorum ama tahta gibi duruyorum
Sen kendini iyi hissediyosan tabikide bi sorun olmaz ama suanki kilon bence iyi hafif balik etli olmak istiyorsan 50 i bulman gerekiyor canim opuldunBöyle bir konu olduğunu hiç bilmiyordum bende yazıyımBoyum 1.53 kilom 41 aşırı minyon ufak tefek bir kızım sizce zayıfmıyım kendime, çok zarif geliyorum ama bazen zayıfsın diyorlar aslında daha çok yaşımı göstermememden de kaynaklanıyor yaşım 31 görenler 21 sanıyor en fazla. Nüfus cüzdanımı görmek isteyenler oluyor . Sizce bu boya ideal kilo kaç olmalı 153- 41 kilo çok mu az, altına düşmüyorum. Bazen 42 falan oluyorum