Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

Kızlar bn geldim kilo alma gönüllüsüyüm
Boy:1,60
Kilo:48
Hedef:55

merhaba, diyetisyene gittin mi hiç? oranlarımız yakın ama 55 çok değil mi? ben 52-53 istiyorum. sadece :) 2-3 kilo eksiğim var.

bu arada yukarıda ismi geçen şurup her bünyede aynı etkiyi yapmıyor. ben uykudan gözümü açamadım. çünkü içinde alkol var ve resmen kafa yapıyor ayaklarımı yere basamıyor, bastığım yeri bilmiyordum resmen 1 hafta iç düzelirsin dediler. hiçbir değişiklik olmadı uyumaktan yemek yiyemedim

merhaba, diyetisyene gittin mi hiç? oranlarımız yakın ama 55 çok değil mi? ben 52-53 istiyorum. sadece :) 2-3 kilo eksiğim var.

Hayır hiç diyetisyene gitmedim. Aslında aşırı bir rahatsızlığım yok bedenimden. Sadece daha ideal olsun istiyorm kilom. Aslında haklısın,ideal kilom 52-53.
Birazcık da tombiş olayım diyorm ama imkansız gibi,çok zor kilo alan biriyim. Bir de bebeğim var üstelik. Ona rağmen bu kilodayım.

benim boy 1.72 kilo 54 şu ana kadar 59 kiloyu geçebilmiş değilim öyle bi rahatsız olduğum yok ama biraz kilo alsam fena olmaz diye düşünüyorum 60 olmayı isterim mesela

Herkes istediği kiloya erişir umarım
Ya kızlar benim bir buçuk yaşında bebeğim var zaten,hem de emziriyorm. Gün içinde hep aktifiiz,onunla ilgilenmekten doğru dürüst yemek bile yiyemiyorm ki,iştahım kaçıyo daha kalkıyorm sofrafan. Çoğu zaman doymadan kalkıyorm. Sinir oluyorm. O kadar hazırla uğraş getir tadına vararak yiyeme,hem de kilo almak isterken. Son zamanlarda bi de gece yatmak bilmiyo. Daha yeni uyudu mesela.
Nasıl kilo alabilirim ki bu durumda. Neyse ki aşırı bir sıkıntım yok da idare ediyorz

1.76 boyum var 55 kiloyum. Olcem zayifliktan

Diyetisyene gidenler ne kadar oduyor sorabilir miyim. Devlet harici. Cunku ben devlette isini onemseyerek yapan birine rastlamadim. Ben bi kez gorusmeye gittim. Bana 400 tl dedi. 400 ne demek yahu. Onun yerine harcayip yerim daha iyi dedim. Dedim de yemiyorum tabii. Belki de bundan bh kadar pahali. Yine de ne olursa olsunbu kadar para veremem

Ooo coşmuş buralar bir an önce liste yapmaylız
çünkü böyle olmayacak, bende 20 gün denedim bıraktım ama yetmedi tabi

Kızlar ben kilo alamayan yıllarca 43 kilodan bir gram yukarı çıkamayan biri olarak hemen hemen 3-4 ay içerisinde 50 kiloya ulaştım eskiden hiç kendime hayrım yokmuş inanın kiyafetlerim falan çuval gibi olurdu nasıl kilo aldığıma gelince sadece keyfinize bakicaksiniz eskiden erkek arkadaş olaylarım vardı her gün kavga gürültü ile geçerdi canım sıkkın olurdu iştahım olsa da yemek yesem de sürekli düşündüğüm için canımı sıktığım için kendi kendime yakıyordum onunla ayrıldıktan sonra düşünmekten 41 kilo olmuştum sonra baktım kendime nereye gidiyorum ben böyle daha onu düşünmüycem kendi hayatıma devam edicem diye çıktım bir yola keyfim o an ne istedi hiç üşenmeden yaptım yedim imkanımız oldukça akşamları et balık gibi yemekler yedik her hafta mutlaka baklava yerdim ve eskiden her gün her gün tartiya çıkardım kilo almaya karar verince tartıya daha az çıkmaya başladım çünkü sürekli baktıkça moralim bozuluyordu uykumu hiç kimse için bozmadim gece istediğim zaman yattım sabah istediğim zaman kalktım kısacası keyfime baktım 3-4 ayda 7 kilo aldım çok şükür boyum 158 kilom 50 ama azıcık daha almak için uğraşıcam çünkü hoşuma gitti kilo almak

Kızlar merhaba, ben de aranıza katılmak istiyorum
Güncel: Boy:170 Kilo:54
Hedef:59
Tavsiye ve önerilerinize açığım
Bu arada boyun/kilon normal diyebilirsiniz ama vücut meselesi herkeste her kilo aynı göstermiyor. Mesela yüzüm kaşık kadar minnacık, göğüslerim küçük en çok buralara almak istiyorum.Bacak boyum uzun olduğundan bacaklarım da zayıf gözüküyor. El birliğiyle tavsiyelerinizle gelsin kilolar bal yanaklar

Benim de Boy : 1.65 Kilo :53
Aslında normal ama arkadaşım da aynı kilo boyda daha dolgun duruyo benim vücudum çocuk gibi onun yanında sinir oluyorum bu duruma.Zaten olduğum kilodan daha zayıf görünüyorum daha zayıf sanıyorlar beni.Sadece yanaklarım var geri kalan vücut cok zayıf 23 yaşında olcam yakında 18 sanıyorlar.Hatta liseye gittiğimi sanan insanlar çıkıyor bazen çok uyuz bi durum gerçekten.

Bizi gerçekten biz anlarız kilomu buraya yazınca beni taşlıycaklar sandım anlayan çıktı ama gerçekten zayıf duruyorum. Göğüs-kalça-bacak-yanak istiyorum. Nerem 54 kilo geliyo bilmiyorum o derece yani Ben yaşında gösteriyorum ama tahta gibi duruyorum

Yok ama niye taşlanalım canım kilo almayı istemek için çok zayıf olmak gerekmiyor ki.Ayrıca herkeste aynı durmuyo o kilo bende de neremde gizli anlamıyorum sadece yanaklarımda galiba.Bir de ben kilo alınca yanak ve göbek oluyo sadece spor yapmadığım için ama ben göğüs ve kalça istiyorum Aslında 1.70 boya 54 kilo zaten zayıf olmuyo mu bence zayıfsın zaten.Ben 55-56 kilo olmak istiyorum ama sadece yanak ve göbek olur diye korkuyorum kilo almaya çalışıp da şişman olmayayım bilinçsizce

Aslinda kizlar tamamrn durum psikolojik ben 170 cm boyda 48 kg ustune cikamiyordum etrafimizdaki o cok sevgili dostlarimizin (sozde dostluk) ay cok zayifsin yorumlardan biktim sanki varda imkan ben almiyorum gibi geliyordu sonra butun bunlara kulaklarimi kapattim sadece sevdigim seylerden olusan bi menuyle basladim once kuculen mideyi buyutmek ve istahi acmak gerekiyor ve mumkunse yemek yemeyi sizin seven dostlar edinin birlikte yemek yerken sizi mutlu edecek kisiler mutlaka vardir yedikleriniz keyifli yenince haliylr mutlukuk hormonuda etjileyip aliyorsunuz suan istahim super bi ayda 54 kg oldum yemek yemeye hala devam ama zorlamadan yemek istedigim icin yiyorum kilo almak icin degil beyninizin baskisini azaltin sevgilerimle

Böyle bir konu olduğunu hiç bilmiyordum bende yazıyım Boyum 1.53 kilom 41 aşırı minyon ufak tefek bir kızım sizce zayıfmıyım kendime, çok zarif geliyorum ama bazen zayıfsın diyorlar aslında daha çok yaşımı göstermememden de kaynaklanıyor yaşım 31 görenler 21 sanıyor en fazla. Nüfus cüzdanımı görmek isteyenler oluyor . Sizce bu boya ideal kilo kaç olmalı 153- 41 kilo çok mu az, altına düşmüyorum. Bazen 42 falan oluyorum

Sen kendini iyi hissediyosan tabikide bi sorun olmaz ama suanki kilon bence iyi hafif balik etli olmak istiyorsan 50 i bulman gerekiyor canim opuldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…