- 16 Ekim 2016
- 1.410
- 671
-
- Konu Sahibi papatyamm13
İştah açıyor mu diye sordum ama arkadaşta iştah problemi olmadığından onu bilmiyoruzSağol cnm düşündüğün için o keçiboynuzu özü iştah aciyo muymuş cnm bide bende polen var ama duruyo öyle dolapta onu bala karstirip yicektim ama unuttumonada başlasam iyi olcak
Annen için çok geçmiş olsun canım Allah hayırlı ve acil şifalar versin... poleni de propolisi de bala katmak lazımmış. Sütle olmuyor diye biliyorum. propolis ile ilgili çok çalışma var çok fazla şeye faydası var biraz baktım inceledim de. ayrıca çevremde kemoterapi alan ve kullananlar var, dediğin gibi kan değerleri ve kemoterapi yan etkilerine iyi geldiğini duydum. bagisikligi zayif olup sürekli hastalananlar da tercih ediyor kışın özellikle. çevremden bildiklerim duyduklarım bunlar. doğal birşey sonuçta faydası olacağı ortadaBen vitasure ile yaptığım gece sütüne keçiboynuzu pekmezi katıyordum o bitince keçiboynuzu özü varmış evde, ablam almış bana unutmuşum, 3-4 gündür onu katıyorum süte. Bu yaz içine polen de eklemiştim polenin tadına bayılırım. Ama toz propolis korkunç oldu süte katınca. Onu aneme her sabah arı sütü, bal, propolis karışımı olarak veriyorum tedavisine destek için. Sanırım işe yarıyor, maşallah kemoterapinin yan etkilerini neredeyse hiç yaşamadı. Kan değerleri hep çok iyi seyretti. Siz de kan değerleri için deneyecekseniz iyi bir karışım, genel olarak tüm vücut fonksiyonlarını düzeltti diyebilirim. Deneyin bence.
Ben vitasure ile yaptığım gece sütüne keçiboynuzu pekmezi katıyordum o bitince keçiboynuzu özü varmış evde, ablam almış bana unutmuşum, 3-4 gündür onu katıyorum süte. Bu yaz içine polen de eklemiştim polenin tadına bayılırım. Ama toz propolis korkunç oldu süte katınca. Onu aneme her sabah arı sütü, bal, propolis karışımı olarak veriyorum tedavisine destek için. Sanırım işe yarıyor, maşallah kemoterapinin yan etkilerini neredeyse hiç yaşamadı. Kan değerleri hep çok iyi seyretti. Siz de kan değerleri için deneyecekseniz iyi bir karışım, genel olarak tüm vücut fonksiyonlarını düzeltti diyebilirim. Deneyin bence.
Teşekkür ederim. Balı eğriçayır organik alıyoruz, arı sütünü de ya eğriçayır ya da arifoğlu tercih ediyoruz (biri organik %75 lik karışım, diğeri saf) dynabell toz propolis kullanıyoruz, organik ürünler satan yerlerden alıyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım. Hepsini de tavsiye ederim.Öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifalar versin, propolisin güvenilir olanını bulmak çok zor ne kullandığınızı sorabilirmiyim
hmm ben bundan başka bir şey uygulamadım şuana kadar . ama şimdi kalori hesaplayan programlar var onlardan indirdim kalori takibi yapıyorum, günlük ulaşmam gereken miktara ulaşmak için çabalıyorumArkadasim degil sutle pekmez ben suya bile pekmez karistirip iciyorum ama tik yok
sen neler yapıyorsun peki arkadaşım ?selamlaaar :) bende ay kırılacaksın lafını hep duyanlardanımm. boyum 1,60 kilom 40 artık kotlarım üstümde güzel dursun istiyorum(
sen neler yapıyorsun peki arkadaşım ?