Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

benim yazdığımı dene alırsın asla alamayn biri olarak sorunu oturup düşünüp çözdüm.

B bebegim-gel segazel ve M Mugeeren kızlaaaarrrr ben internette sıkıntı vardı giremedim, ama tartı günü geçtiği halde görüyorum ki hiçbiriniz yazmamış boşlamışsınız neden ki ama ben tartıldım pazartesi günü, yine adet olduğum haftaya denk geldiği için yarım kilo verdim tam 40 kiloyum şu an. Siz tartılabildiniz mi neler yapıyorsunuz bırakmadınız inşallah

Sayfaya yeni gelen arkadaşlar sizler de hoş geldiniz bu arada
Biz burda her hafta pazartesi tartılıp yazıyorduk ve aralarda neler yaptığımızı paylaşıyorduk, kilo da aldık biraz bu bir ay içinde. Ama bu hafta boşladık burayı birazcık

Diyetisyen kontrolüm vardı gittim, bana bu kadar alabildiysen (1,5 kilo) kilo alabiliyorsun demek ki dedi, yani ek birşey yazmasını istedim ama o yazmak istemedi. Sana verdiğim diyet listesini tam olarak uygula öyle gel bi bakalım bir ay sonra dedi. Ben zaten o listeyi uygulayabilsem o kadar yiyebilsem kilo alırdım zaten benim sorunum o dedim gastritim de var çok yiyemiyorum az ve sık yiyorum o da kilo aldırmıyor dedim yoğun çalışıyorum iş günleri ara öğün yapamıyorum en azından o günler için extra birşeylere ihtiyacım var dedim ama dinlemiyor. Evde olduğum günler yiyorum ama işe gidince fazla yiyemediğimden önceki gün zorladıklarım da boşa gitmiş oluyor Listeyi tam uygula öyle gel dedi moralim çok bozuk kızlar o kadar yiyebilsem zaten bu sorunum olmazdı çok zorladım yediklerimi 2 katına çıkardım eskiye kıyasla. Ama yetmiyor işte alamıyorum napcam bilmiyorum yeni bi diyetisyene mi danışsam napsam var mı fikriniz

Ben bu hafta hiç kilo almamışım 45 hala :-(

Of ya napcz böyle biz kaderimize razimi olcz zaten moralim bozuk çocuğum olmuyo kilo alamıyorum napcm bilmiyorum :-(

P papatyamm13 ben aynıyım canım belki bi 50 gr anca oynadı bu hafta.

Ben bu hafta hiç kilo almamışım 45 hala :-(

Demek ki yeniden başlamamız lazım, geçen ay hepimiz 1,5 kilo ya yakın aldık. Hiç yoktan iyidir böyle böyle devam edelim ağır da olsa emin gidelim ben 40 ın altına inmediğim için bile mutluyum 37.7 den geldim 40 a sonuçta...

Of ya napcz böyle biz kaderimize razimi olcz zaten moralim bozuk çocuğum olmuyo kilo alamıyorum napcm bilmiyorum :-(
Canım ben eczaneye gidip sormayı düşünüyorum o daha önce bahsettiğim sıvı mamaları kendim almaya kalksam ne kadara mal olur bi öğreneyim pahalı çünkü ama net bilmiyorum fiyatlarını. Günaşırı bile birer tane içsem kardır en azından iş yerinde içerim ara öğün olarak çünkü yıllardır denemediğim kalmadı ve onca şey arasında bir tek onun faydasını gördüm... İlk defa umutlandım ama yazmadı anlatamadım derdimi bi türlü kadına Liste de liste başka dediği birşey yok

Zaten sorun çok yiyemedigimiz için diyetisyen olmuş ama anlamıyor yani halimizi. bi sor bakalm o dediğini olmadı bende alırım ya ismi neydi

Zaten sorun çok yiyemedigimiz için diyetisyen olmuş ama anlamıyor yani halimizi. bi sor bakalm o dediğini olmadı bende alırım ya ismi neydi
Canım değişik markalar var fiyatlar da ona göre değişiyor. Şimdi marka yazarsam yasak sanırım o yüzden yazamıyorum hem ben de alırsam hangisini alırım bilmiyorum eczacıya bi soracağım hangilerini tavsiye eder diye. Ama 200ml olan yüksek kalorili sıvı mamalar bunlar. Böyle dersen bilir onlar zaten. İnternetten birkaçına baktım da az önce 5 küsür liradan başlıyor yukarı doğru çıkıyor fiyatlar yaaa tahmin ettiğimden pahalıymış yani...6 lira desek günde bir tane alsam ayda 30 tane 180 lira yapıyor değer mi bilmiyorum ki ne dersin kararsız kaldım

Doktor yazsa ek ücret ödeniyor mu bilmiyorum onu da soracağım. Olmadı başka bi diyetisyene ya da dahiliye uzmanına danışayım ben en iyisi bu olacak sanırım. Kafama göre iş yapmak da istemiyorum ama hiç yardımcı olmuyor bu diyetisyen yaa anlamıyor beni offf Belki başka bi doktora gidersem anlar beni

Canım bence vitasure başlayabilirsin sen. Kardeşim o mamalardan kullanıyor 200 ml 308kcal, benim 200ml sütle hazırladığım 346 kcal. Besin değeri dağılımı da hemen hemen aynı internetten bakabilirsin. Ben kutusunu 14,5 tl ye aldım netten bir kutu 9 gün gidiyor. İşe falan giderken de cam su şişesine yapıp çantama atıyordum, ara öğünlerde içiyordum yazın; o dönem haftada yaklaşık 1 kilo aldım

Eczanedenmi aldn cnm

Onlar da çeşit çeşit oluyor seninki tam olarak hangisi canım ne yazıyor üstünde başka... Ben toz tarzı çok şey denedim olmadı o yüzden işe yarayacağını sanmıyorum nedense, bu sıvı olanda vitaminler ve lif de var. onda da var mı mesela. bir de ben sütü bıraktım sindiremiyorum aşırı şişlik gaz hazimsizlik yapıyor. suyla da tatsız birşey olmaz mi hem kalorisi düşer
Haftada 1 kilo aldirirsa süper olur hedefim o zaten. bir de kardeşin ne kadara alıyor o mamalarin tanesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…