Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

Bende kilo almak isteyenlerdenim . Emde 3 yil icinde 2 dogum yapmis biri olarak bana yarayan tek kilo aldiran şey boza oldu :) her yemekten sonra 1 bardak boza dikleyin 1 haftada farki gorun . Bir bardak bozada 360 kalori var . Gunde 3 bardak ictiginizi varsayin 1000 kalori cepte :) bence denemelisiniz . Popom buyudu yuzum guzellesti o göçuk gozlerim yok artik . Insallah sizede fayda saglar . Bu arada boyun 158 kilom 56 suanda

Deneyebilirim, teşekkür ederim. Ben o kadar kilo almasam da olur fazlasında gözüm yok 8 kilo lazım 48 olsam yeter çıtı pıtı olmayı seviyorum daa İnşallah işe yarar ama o kadar içebilir miyim bilmiyorum çabuk bıkıyorum ben herşeyden

Kızlaaaarrrr segazel B bebegim-gel M Mugeeren listeyi 3 haftalık olarak 1.sayfadaki ilk mesajıma yine güncelledim, kilosunu geçen hafta yazamayan bebeğim-gel i mecbur aynı kilo olarak yazdım geçen hafta. 3 haftalık sonucumuz bana göre kötü, bi bakın durumun vahametini görün belki gaza gelirsiniz. Tamam almışız biraz ama çok az yani daha iyisini yapabilirdik kızlar bu mudur yani şimdi Bu hafta telafi edip aylık sonucumuzu toparlayalım zaman su gibi geçiyor biz hala aynıyız bu hafta ceza verebilecek kimse yok farkında mısınız 500 gr ı kimse tamamlayamadı hepimiz cezalıyız aslında

Ben 43 kilodan 58e yukseldim. Bir yildir koruyordum. Hasta oldum bir donem sonrasinda tum duzenim bozuldu kahvaltiyi hic yapmadan gunde 1 ogune dustum simdi 53 kiloyum. Kilo almak istiyorum bende

Ben 43 kilodan 58e yukseldim. Bir yildir koruyordum. Hasta oldum bir donem sonrasinda tum duzenim bozuldu kahvaltiyi hic yapmadan gunde 1 ogune dustum simdi 53 kiloyum. Kilo almak istiyorum bende
43 ten nasıl 58 e yükseldin neler yaptın? kilit nokta bu bence. daha önce başardiysan yine başarabilirsin.. Ben şahsen hiç 42 nin üzerini göremedim. O yüzden başarabilecek miyim bilmiyorum ama daha önce hiç bu kadar istemedim bunu biliyorum... Daha önce kilo alırken yaptıklarını paylasabilir misin

165 boy 46 kiloyum 50 olmak istiyorum hayatmda hicbir zaman 50yi gormedim 49 oldum yemem guzel ama az az ve sık yiyorum acaba ondanmi kilo alamiyorum

165 boy 46 kiloyum 50 olmak istiyorum hayatmda hicbir zaman 50yi gormedim 49 oldum yemem guzel ama az az ve sık yiyorum acaba ondanmi kilo alamiyorum

Saglikli beslenmis oluyorsun o sekilde ama kilo almaya birazda olsa engel aslinda. Her ana yemekten sonra sut ic kesinlikle etkisini gorursun helede balli yada pekmezli olursa ciddi etkisi olur en onemliside gece yatmadan en az bir avuc kuruyemis en hem guzel hem kilo aldırıyor. Ben gece uyuyanayip acikiyorum sut sayesinde hemen makarna yapiyorum sanirim oda etki ediyor ama acik ara sut derim .

Ben ck sıkintilar cektim bu kilo isinde sirf kilo alirim diye serum bile baglattim bi donem kan igneleri ve kasa yapilan kas gelistirici igneler falan hicbiri etki etmedi prakten bulk falan aldim 2.3 kilo bide geri verdim.
Her yemekten sonra sut ictim bir bardak bir sure sonra almaya basladim. Ama kesildi sonra. Bu kadinlar kulubunde okumustum o zamanlar Bombaorjinal diye bir karisim. Olsemde artik oliyim ama kilo aliyim diyordum. Aldim iran karisimiymis. Biraz masrafli oldu ama hem iyi hissettim hem istahim acildi bi hafta sonra nirmal yeme duzenime geri dondum ama cok kilo aldim. Ve duzenli. Sonra iki uc arkadasim kullandi hatta biri emziriyordu. Onlarada yaradi. Herkesi tombik yaptim. Midemde gastrit var ama ina bile iyi geldi dengem duzeldi bwlkide kilo alinca metebolizmam duzeldi bilmiyorum ama Allah razi olsun gercekten satandanda o oneren arkadastanda hep dua ederim. Bugun yine siparia verdim icince aninda toparliyor

Yagli süt dimi süt pek sevmiyorum yogurt yesem olurmu küçuk kase sabahları aksamlari ikiser tatli kaşık keciboynuzu pekmezi yiyorum

Yagli süt dimi süt pek sevmiyorum yogurt yesem olurmu küçuk kase sabahları aksamlari ikiser tatli kaşık keciboynuzu pekmezi yiyorum
Pek bilmiyorum hep ayni etkide derler ama ben sut ictim . bide o bahsettigim karisimi kullandim.
Kisa surede aldim ama kuruyemisi sutu kesmesim asla.
Bolca ivir zivir
Hatta suandada susamli cubuk kiraker yiyorum buyuk pakerlerde asagi yukari 500 kcal azonce sutumu ictim. Tartiliyorum surakli birde

Bende hergun ceviz Antep fistigi kuru incir yerim pekmez bide aksatmam .demir eksikliği var bide bende 2 aydir oroferon kullanıyorum halsizlik yari yariya azaldi

breastiful diye bir krem var sosyal medyada sürekli karşıma çıkıyor. kalça göğüs büytme kremi bu kremden kullanan var mı acaba kalçalarım hiç yok. bildiğiniz faydasını göreceğim bi ürün biliyormusunuz.

Kızlar ben kısa sürede 6 kilo verdim.
Spor yaparak, beslenmeme dikkat ederek ve şerbetçi otu ile 4 kilosunu geri aldım.
Youtube´da fitness videoları var. Evde haftada 2-3 kere fitness yaptım. Spor yaptıkca benim iştahım açıldı.
Ondan sonra günlük kalori ihtiyacımı hesaplattırıp, ihtiyacımdan daha fazla kalori almaya dikkat ettim.
Şerbetçi otuna gelince. Herkesin bedeni farklı, bana iyi gelen, başkasında zararlı olabilir. Bunu doktorunuza danışıp deneyin. Bir hafta şerbetçi otu kapsülü kullandım. O haftası 2 kilo aldım. Ölçmedim, ama kilo aldığım yerler göğüs ve kalça idi. Şerbetçi otu zaten kadınlık hormununa benzeyen bir madde içeriyormuş. Onun için önceden doktorunuza danışın. Reglinizi, hamileliğinizi etkileyebilir.
Kilo almanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. 1 haftada kolaylıkla 5 kilo verebilirim. Ama almaya gelince

Ben karışımlar kullanmak istemiyorum çünkü farklı sıkıntılara neden olabiliyor. bir kez birinin ısrarıyla birşey denedim ballı doğal bi karışım olmasına rağmen çarpıntı yaptı kaç günde zor geçti. tovbeliyim karışım işlerine o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…