Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

Sonunda :halay:hadi hayırlı olsun bol kilocuklar gör tartıda inşallah :KK76:
Benim çalışmalar iyi değil, kahvaltilari çok salliyorum ara öğünler aksıyor kilo verdiğimi hissediyorum tartilmaya korkuyorum o yüzden... :KK17:
İnşallah cnm ya valla şu ara öğünleri bende yiyemiyorum midem almiyo meyve yesem çerez bile yiyemiyorum ya nolcak bu halimiz:KK43:

Kızlaaaarrr tartı günü bugün unutmadık dimi kiloları alalım bakalım:KK56: 1 ay dolmuş bulunmakta karnemiz nasıl bakalım bir ayın sonunda görelim hadi segazel segazel B bebegim-gel M Mugeeren :KK19:
Unutmadım da karnem baya kötü benm ya:-( smdi yemek yicem yemekten snra tartılip söylesem olurmu :-D sabah tartıldim 45 ac karna yemekten snra 45.700 oluyorm :-) sizde durumlar nasıl

Unutmadım da karnem baya kötü benm ya:-( smdi yemek yicem yemekten snra tartılip söylesem olurmu :-D sabah tartıldim 45 ac karna yemekten snra 45.700 oluyorm :-) sizde durumlar nasıl
Ben mesajı yazdıktan sonra tartıldım dolayısıyla aç olmamış oluyorum ama ben hep akşam üzeri tartiliyorum ve gün içinde genelde aynı yediğim için aradaki fark yanıltıcı olmuyor diye düşünüyorum:KK53: sen hep bize yazarken aç mi tartiliyordun yoksa benim gibi akşam üzeri buraya yazarken mi. ona göre bi kilo ver de onu baz alayım liste için:KK48: ben 40.5 olmuşum an itibariyle

Bende tartıldım şimdi 37.5
Segazel de yazsın ve tabi bebegim-gel de net bi sayı versin listeyi güncelleyecegim. haftanın birincisinin yani sıra ayın sonunda toplamda en fazla kilo alanı da yazcam bir aylık kılo farklarımızı yani. Şaka maka 1 aydır birlikteymişiz kızlar yaaa:KK68: birinci ayimiz kutlu olsun :KK70:

Ben mesajı yazdıktan sonra tartıldım dolayısıyla aç olmamış oluyorum ama ben hep akşam üzeri tartiliyorum ve gün içinde genelde aynı yediğim için aradaki fark yanıltıcı olmuyor diye düşünüyorum:KK53: sen hep bize yazarken aç mi tartiliyordun yoksa benim gibi akşam üzeri buraya yazarken mi. ona göre bi kilo ver de onu baz alayım liste için:KK48: ben 40.5 olmuşum an itibariyle
:) valla ben genelde yemek yemeden önce tartılıyodum 45 geliyodum cnm şimdi tartıldm 46 geldm yuh :-) öğlen tartıldım da 45.400 gelmiştim cnm onu yaz bari:-)

Olur canım ortayı bulmuş oluruz hem :super: Ne yedin de 46 oldu anlat bakiim :KK48:
segazel segazel nerelerde acaba internet bu sefer de onun mu bitti :KK64:
:-) olabilir gelir herlde :-) valla bugn konfeksiyona gittm sabahtan erken kalkınca 3 öğün yiyorum ve bide boza aldm onu yedim öğlen yemeğinden sonra bide süt dilimi yiyorum bide akşam az önce tahinli dondurma yedim herlde ondan öyle cikti:-)

:-) olabilir gelir herlde :-) valla bugn konfeksiyona gittm sabahtan erken kalkınca 3 öğün yiyorum ve bide boza aldm onu yedim öğlen yemeğinden sonra bide süt dilimi yiyorum bide akşam az önce tahinli dondurma yedim herlde ondan öyle cikti:-)
Oooooo maşallah sana çok iyi yemişsin bugün böyle devam et:super:
Ben kahvaltı ettim sonra pasta ile meyve suyu ara öğün yaptım. Öğle yemeği yedim üstüne tekrar pasta çay yedim. Geç kalktığım için akşam yemeğini henüz yemedim:KK53: Kayıyor öğünler öğlen uyanınca:KK22:

Oooooo maşallah sana çok iyi yemişsin bugün böyle devam et:super:
Ben kahvaltı ettim sonra pasta ile meyve suyu ara öğün yaptım. Öğle yemeği yedim üstüne tekrar pasta çay yedim. Geç kalktığım için akşam yemeğini henüz yemedim:KK53: Kayıyor öğünler öğlen uyanınca:KK22:
:-) inş böyle devam ederim :-) sende bugün iyi yemişin aslında ama dediğin gbi geç kalkınca öğün atlıyoruz dha saat erken bişeyler yemeden yatma sakın :-)

:-) inş böyle devam ederim :-) sende bugün iyi yemişin aslında ama dediğin gbi geç kalkınca öğün atlıyoruz dha saat erken bişeyler yemeden yatma sakın :-)
Acıkıyorum ki ben zaten:KK45: Genelde evdeysem geç kalktığım için akşam saat on gibi birşeyler yeme ihtiyacı duruyorum. Çalıştığım günlerde de gece uyanık olduğumdan gece yiyorum alışkanlık olmuş. Normal biri olsa gece yemeleriyle çok kilo alır ama ben alamıyorum. Hani su içse yarayan biri yese benim gibi her gece, tosun gibi olur. Ben yakıyorum galiba yaaa :KK57:

1. P papatyamm13 --40------40.5 (+500 gr.)
2. segazel segazel ----------42------42,4 (+400 gr.)
3. M Mugeeren ------37.3-----37.5 (+200 gr.)
4. B bebegim-gel ----45------45.4 (+400 gr.)

benim performans yerlerde yine:KK43:
Evet çok iyi değil hepimizin 500 den fazla alması gerekirdi ama geçen haftadan iyiyiz hiç değilse. Ayrıca aylık sonuca göre en fazla kilo alan da sensin kuzumm tebrikler:KK50:
başlangıç----1.ayın sonunda
1. P papatyamm13 -boy: 1.59 kilo: 39.2.....40.5 (+1.300 gr)
2. segazel segazel ----------boy: 1.55 kilo: 40,5.... 42.4 (+1.900 gr) :sampiyon:
3. M Mugeeren -------boy: 1.50 kilo: 37....... 37.5 (+500 gr)
4. B bebegim-gel ----boy: 1.61 kilo: 44........45.4 (+1.400 gr)
1. ayın bitiminde gördüğünüz üzere en fazla kilo alarak birincilikle bu ayı kapatan segazel segazel oldu kızlar:KK73::KK73:
Bu ay hepimiz daha çok gayret ediyoruz ve 2. ay 2 kilodan aşağı alan olmasın yapabiliriz bunu kızlar:KK56: Ara öğün yapmaya iyi kötü alışmaya başladık, midemizde biraz olsun genişleme ve iştah artışı da var bu kiloyu alabildiğimize göre:KK66: Şimdiiii daha iyisini yapmak için hedefi büyütmek lazım:21: Ben inanıyorum yapacağımıza ve birbirimize çok iyi geldik bunu görebiliyorum bu sonuçlarda:KK5:

Artı olarak sizinle bana tavsiye edilen bir iki şeyi paylaşmak istiyorum. Henüz uygulamadım ama alıp yapmayı düşünüyorum. Keçiboynuzu özü (eczanelerde bulabilirsiniz) kan değerlerine çok iyi geliyormuş. Bi arkadaşım hamile kalmadan evvel 2 ay kullanmış ve kan değerleri toparlamış öyle söyledi. Belki senin işine de yarar B bebegim-gel . Sabahları ekmeğe sürüp yemiş o arkadaşım. Ya da her sabah bir tatlı kaşığı falan yutabilirsin dedi. Amaç benim için sadece kilo almak değil. Sağlığımı da yükseltmek. Kan değerlerini iyileştirecek birşey kilo alımı ve iştah için de zemin hazırlayacaktır. Önümüz kış, vücut direncini arttırmak lazım. Yalnız keçiboynuzu pekmezi değil keçiboynuzu özü olacak dedi. Bir de bal içine polen (eğer alerjiniz yoksa) ya da propolis ekleyip karışımdan her sabah 1 tatlı kaşığı tavsiye etti. Ama alerjiniz varsa yapmayın tabi. Polen alerji yapabilen birşey malum... Bunu da ne kadar polen ya da propolisi kaç kilo bal ile karıştırmanız gerektiğini alırken sorun çünkü belli bi oranı var. Onu da aktar vs. den değil sadece bal ve bal ürünleri satan yerden al dedi aynı arkadaşım.

Acıkıyorum ki ben zaten:KK45: Genelde evdeysem geç kalktığım için akşam saat on gibi birşeyler yeme ihtiyacı duruyorum. Çalıştığım günlerde de gece uyanık olduğumdan gece yiyorum alışkanlık olmuş. Normal biri olsa gece yemeleriyle çok kilo alır ama ben alamıyorum. Hani su içse yarayan biri yese benim gibi her gece, tosun gibi olur. Ben yakıyorum galiba yaaa :KK57:
Afferin sana :-) evet bizm metabolizma normalden hızlı calisyo oyuzden cnm

Evet çok iyi değil hepimizin 500 den fazla alması gerekirdi ama geçen haftadan iyiyiz hiç değilse. Ayrıca aylık sonuca göre en fazla kilo alan da sensin kuzumm tebrikler:KK50:
başlangıç----1.ayın sonunda
1. P papatyamm13 -boy: 1.59 kilo: 39.2.....40.5 (+1.300 gr)
2. segazel segazel ----------boy: 1.55 kilo: 40,5.... 42.4 (+1.900 gr) :sampiyon:
3. M Mugeeren -------boy: 1.50 kilo: 37....... 37.5 (+500 gr)
4. B bebegim-gel ----boy: 1.61 kilo: 44........45.4 (+1.400 gr)
1. ayın bitiminde gördüğünüz üzere en fazla kilo alarak birincilikle bu ayı kapatan segazel segazel oldu kızlar:KK73::KK73:
Bu ay hepimiz daha çok gayret ediyoruz ve 2. ay 2 kilodan aşağı alan olmasın yapabiliriz bunu kızlar:KK56: Ara öğün yapmaya iyi kötü alışmaya başladık, midemizde biraz olsun genişleme ve iştah artışı da var bu kiloyu alabildiğimize göre:KK66: Şimdiiii daha iyisini yapmak için hedefi büyütmek lazım:21: Ben inanıyorum yapacağımıza ve birbirimize çok iyi geldik bunu görebiliyorum bu :KK200::dua::KK5:
Aynen segazel segazel arkadaşımızi tebrik ediyorum :-) hepinize desteğiniz için teşekkür ediyorum :-) ama dha çok gayret etmeliyiz yola devam

Artı olarak sizinle bana tavsiye edilen bir iki şeyi paylaşmak istiyorum. Henüz uygulamadım ama alıp yapmayı düşünüyorum. Keçiboynuzu özü (eczanelerde bulabilirsiniz) kan değerlerine çok iyi geliyormuş. Bi arkadaşım hamile kalmadan evvel 2 ay kullanmış ve kan değerleri toparlamış öyle söyledi. Belki senin işine de yarar B bebegim-gel . Sabahları ekmeğe sürüp yemiş o arkadaşım. Ya da her sabah bir tatlı kaşığı falan yutabilirsin dedi. Amaç benim için sadece kilo almak değil. Sağlığımı da yükseltmek. Kan değerlerini iyileştirecek birşey kilo alımı ve iştah için de zemin hazırlayacaktır. Önümüz kış, vücut direncini arttırmak lazım. Yalnız keçiboynuzu pekmezi değil keçiboynuzu özü olacak dedi. Bir de bal içine polen (eğer alerjiniz yoksa) ya da propolis ekleyip karışımdan her sabah 1 tatlı kaşığı tavsiye etti. Ama alerjiniz varsa yapmayın tabi. Polen alerji yapabilen birşey malum... Bunu da ne kadar polen ya da propolisi kaç kilo bal ile karıştırmanız gerektiğini alırken sorun çünkü belli bi oranı var. Onu da aktar vs. den değil sadece bal ve bal ürünleri satan yerden al dedi aynı arkadaşım.
Sağol cnm düşündüğün için o keçiboynuzu özü iştah aciyo muymuş cnm bide bende polen var ama duruyo öyle dolapta onu bala karstirip yicektim ama unuttum :-) onada başlasam iyi olcak

Ben vitasure ile yaptığım gece sütüne keçiboynuzu pekmezi katıyordum o bitince keçiboynuzu özü varmış evde, ablam almış bana unutmuşum, 3-4 gündür onu katıyorum süte. Bu yaz içine polen de eklemiştim polenin tadına bayılırım. Ama toz propolis korkunç oldu süte katınca. Onu aneme her sabah arı sütü, bal, propolis karışımı olarak veriyorum tedavisine destek için. Sanırım işe yarıyor, maşallah kemoterapinin yan etkilerini neredeyse hiç yaşamadı. Kan değerleri hep çok iyi seyretti. Siz de kan değerleri için deneyecekseniz iyi bir karışım, genel olarak tüm vücut fonksiyonlarını düzeltti diyebilirim. Deneyin bence.

X