Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

Şahsen görüntümde bir sıkıntım yok, Fazlasıyla beğenenim var, eminim burdaki arkadaşşlarımın da öyledir. Kafanı yorma sen oldu mu tatlım kilo alıp daha sağlıklı daha güzel ve daha fit olacağız hepsi bu Kilo almaya çalışanların topiği burası hatırlatayım

Tamam ablacim sana basarilar anoreksiya olmayin diye dedim siz bilirsiniz kolay gelsin
Çok biliyor olsaydın sen de kilo vermek için can atmazdın benim görüntümden sana ne sen kendine bak. Sidikli gelmiş çamurluya gülüyor hesabı seninki. Allah akıl fikir versin hadi işine bak kendi topiğine yürü hadi canım hadiiiiiiii çok yanlış gelmişsin sen kendini egolarını başka yerde tatmin et hadi yavrum benimmm. Çileden çıkarmayın insanı

Bu gün besin gruplarına tam uyamadım ama iyi yedim. Şimdi inip gece sütümü hazırlicam:))
Daha erken değil mi onun için canım araya birşeyler daha sıkıştırabilirsin bence. Ben bu tahin pekmezden umutluyum 3 gündür yapıyorum çalıştığım gün atlıyorum mecbur. Pazartesi görcez işe yarayıp yaramadığını esas Ama tavsiye ederim dene bence

Yok canım şimdi yapayım anca ılınır süt, ben sıcak içemiyorum, burası soğuk olduğundan dolaptan aldığım gibi de içemem donarım:)) Bir tane muz yedim. Cevizim bitmiş yarın çıkarsam alırım, ceviz fındık, badem kuru üzüm (çekirdekli) ve kayısı bunları alıp combo yaparım akşamları. Yarışa gireriz:))

@bebegim-gel de aldı ya bunlardan, çekişmeli bir yarış olabilir tatlım
Ben hazır süt içiyorum burda güvendiğimiz taze süt satan olmadığı için.. hazırı açılınca 3 günde bozuluyor diye şu 200ml olanlardan aldım tam yağlısından. dolap dışında tutuyorum ılık ılık içiyorum o yüzden içeceğim anda hazırlıyorum
Ben de kuruyemiş eşliğinde kiralık aşk izliyorum nasıl yediğimi bile anlamıyorum

Aynen öyle P papatyamm13 katılıyorum canisi hem benim goruntumde güzel olmasaydı kocam aşık olmazdi

Süt kuruyemis devam da ekstra bişeyler yiyemiyorum iki gündür ya ama 3 öğün yiyorum artk oda biseydr

Papatyam 13ama bebeğim cvp yazarak uğraşıyorsun zaten kaşınıyorsun kaşımaya geldim aile terbiyesi almamış edepsiz ve terbiyesizsin bana gelde çocuklarimla birlikte sanada adabı muaşeret öğreteyim bu böyle olmaz öğrenmenin yaşı yok aklı kıt kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…