- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 33
- Konu Sahibi papatyamm13
Aaa :-( o öyle bişey demediki tüh üzüldüm şimdi ya :-(Bizim kızı da almışlar içeri Kiblemese miydik acep?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa :-( o öyle bişey demediki tüh üzüldüm şimdi ya :-(Bizim kızı da almışlar içeri Kiblemese miydik acep?
Ne güzel sen ideal kilona ulasmissin darısı bizlere inşallah:) valla ben acı yiyemiyorum malesf bide yaş kaç bu aradakilo almanın bence bir sırrı yok ya. bende 2-3 sene öncesine kadar zayıftım. 1-67 boy 52 kilo civarındaydım ve cidden yemek seçmem tatlısı tuzlusu her seyi yerdim ama ortada kilo milo yok. şuan mesela 57 kiloyum, tam istediğim gibi. ne çok zayıf ne çok şişman. yediğim şeylerde bir artış yok ama kilo almaya başladım. bilmiyorum belkide yaş ilerledikçe insan kilo almaya başlıyor. he bide acıyı seviyorsanız yemenizi tavsiye ederim, iştah açıyor. kendimden biliyorum:) yemeğin yanında acı turşu biber yiyebilirsiniz yada yemek yada çorbanın üzerine kırmızı biber ekleyebilirsiniz.
inş cnm 31 yaşındayım.Ne güzel sen ideal kilona ulasmissin darısı bizlere inşallah:) valla ben acı yiyemiyorum malesf bide yaş kaç bu arada
Hmm ben 25 yaşındayım 6 senem daha var yaniinş cnm 31 yaşındayım.
Aynı durumdayız biz de. Şahsen ben yıllardır kaç kere kilo almaya çalışıp pes ettiğimin sayısını unuttum artık. Sağlık sorunum yok demişsin peki kilo verdikten sonra da doktor kontrolünden geçtin mi?Bende yaklasik 2 yilda 10 kilo verdim sebepsiz. Hicbir saglik problemim olmamasina rağmen. Uzun zamandır kilo almaya çalışıyorum fakat cabuk demoralize olup pes ediyorum. 1.58 boyum 41 kiloyum. Fikir verin
Evet ama çok kışkırttı kızlar yazılanları okudunuz... neyse yine de ona onun gibi cevap vermek hataydı üslup hatası yapmışım ceza aldım o kız yüzünden. Kilo vermeye çalışanların bize laf atmasından normal hayatımda fazlasıyla bıktığım için bir de burda olunca tutamadım kendimi sonu ceza oldu neyse olan oldu..Yiyorum merak etme, sırf bu tarz insanlara inat hedefime ulaşacağım yılmak yok yemek yemeye devam edip sağlıklı ve fit bir şekilde hedeflediğim kiloya ulaşacağım pes etmiyorumHoşgeldinn, içerdeyken yemeye devam ettin inşallah
Bi daha öyle gereksiz kişilere ciddiye alıp cevap verme çok kızarım, sonra tartı gününden bağımsız ceza yersin bizden ona göre
Benm yüzümden banlandin cnm özür dilerim
Kız bütün suçu üzerine alma ben de diğer hatunu kibleyince ikisinin tartışması ortaya çıktı, ikisini de aldılar. Suç ortağıyız yani:))Benm yüzümden banlandin cnm özür dilerim
Benm yüzümden banlandin cnm özür dilerim
Kızlar sorun yok ben neyi kimi kasitla yaptığınızı biliyorum araya kaynadim yapcak bişey yok ve gülmeyin ama dediğiniz şeyleri anlamıyorum kibleme ne oluyo yeniyim malumKız bütün suçu üzerine alma ben de diğer hatunu kibleyince ikisinin tartışması ortaya çıktı, ikisini de aldılar. Suç ortağıyız yani:))
Kızlar sorun yok ben neyi kimi kasitla yaptığınızı biliyorum araya kaynadim yapcak bişey yok ve gülmeyin ama dediğiniz şeyleri anlamıyorum kibleme ne oluyo yeniyim malum
Hmm bunu da öğrenmiş oldum.. ozletmedim kendimi ama çabuk döndümKısaca şikayet butonu canım, birinin kurallara aykırı bir şey yaptığını düşünüyorsan ya da senin olayda olduğu gibi hakaret vs varsa basıyorsun butona. Yazdığımız mesajların altında solda yazıyor ya hani K.İ.B işte o., öteki hatun sana saydırınca basıverdim ben de
Evet cnm kaş yaparken göz çıkardık onu şikayet ettik sözde ama böyle olacağını tahmin edemedim cnm nyse sen yokken buranın tadı tuzu yoktu ztnKızlar sorun yok ben neyi kimi kasitla yaptığınızı biliyorum araya kaynadim yapcak bişey yok ve gülmeyin ama dediğiniz şeyleri anlamıyorum kibleme ne oluyo yeniyim malum
aa bilmiyodum nyse bidaha dikkat ederiz artk :)Kız bütün suçu üzerine alma ben de diğer hatunu kibleyince ikisinin tartışması ortaya çıktı, ikisini de aldılar. Suç ortağıyız yani:))
teşekkür ederim canımm yaa döndüm boşverin minik bir macera oldu Ben de ikinizi özledim iki günde ya çabuk alıştık birbirimize heraldeEvet cnm kaş yaparken göz çıkardık onu şikayet ettik sözde ama böyle olacağını tahmin edemedim cnm nyse sen yokken buranın tadı tuzu yoktu ztn
Bi daha mıaa bilmiyodum nyse bidaha dikkat ederiz artk :)