Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

Benim kinin tepkisi çok gereksiz çok uzatyo ben konuşup anlaşmaktan yanayım hep dayanamayıp konuşan hep ben oluyodum ama bu sefer konuşmucam cnku çok kırıldım biliyorm oda konuşmaz günlerce haftalarca konuşmaz o kadr inat ama bu sefer pes etmicem kıymetimi bilmeli ;-(

Bide böyle dene bakalım madem haklı olduğuna eminsin..

Aynen canm ben çok ince düşünüyorum hep ben üzülüyorum bu huyumu hiç sevmiyorum nyse takmicam smdi akşam yemeği yedim kalori hesaplaym bakim siz neler yaptınız kızlar:)
ben daha iki öğün yedim çok geç kalktığım için.. 3. öğünü bir iki saate anca yerim. Zaten regl den dolayı fazla yiyemedim. Sabah omlet domates biber bir dilim ekmek. Üstüne tahin pekmez ve süt ara öğün olarak. Öğle yemeği niyetine de küçük bir tabak nohutlu pilav ve bir tabak etli patatesli haşlama. Az önce de bir dilim irmik tatlısı yedim ve şu an bir tane mandalina yiyorum. Bir öğün daha yapcam, onu da muhtemelen ekmek arası birşey yapar yerim ve ballı süt içer uyurum. Yarın yine işe gitcem... Kalori hesabı yapmıyorum bunlar kaç kalori eder bilemiyorum o yüzden

zaten ince düşünüp içimize attığımız için herşeyi dert ettiğimiz için kilo alamıyoruz. Diyetisyen de dedi bunu bana. Rahat ol biraz bak gör nasıl kilo alacaksın dedi...

Gene baya yemişin cnm bence iyi yani telefona yükledim yazıyorm otomatik hesaplıyor benm şimdiye kadr 1735 kalori olmuş 2500 olması lazm yatana kadr tamamlarım inş:) nerde çalisyon cnm mesleğin ne

Karışık çerez ye çok kalori varmış cnm
Bu saatte omlet turşu ve yoğurt yedim şimdi de kuruyemiş e geçtim ben öyle karışık çerez tarzinda almıyorum. Kuru kayısı kuru dut ve ceviz yiyorum şimdi mesela. Ayrı ayrı ve çiğ yani kavrulmamis olanları tercih ediyorum taze olsun ve bikmayayim diye. Ceviz yedim önceleri, sonra badem yedim bir süre. Şimdi tekrar cevize döndüm. Kuru kayısı yiyorum mesela o bitince kuru incir yada kuru üzüm alcam. Bi tatlı bi tuzlu birlikte yiyorum baymasin diye hem dönüşümlü farklı cesit olunca bıktırmıyor

afferin valla sana :) oda iyiymiş cnm onlarda kilo aldırır dediğin gbi hem bıktırmaz iyi fikir benm aklıma gelmiyor onlar hiç

Napalım alalım bakalım cezayı. Bugün yiğenimin doğum gününü kutladım kaç gündürsün çarsıdaydım yoruldum biraz ama onun için hersey yaparım tabi ilk teyzeliğim.bundan sonra kendime bakmaya çalışcam

Yeğenler bi tanedir bi tanee♡ benmde biri 6 diğeri 1 aylık iki tane yeğenim var :) ama kendinede bakacaksın cnm hadi zorla kendini artk

Yeme düzenim mehter takımı gibi bir ileri iki geri gidiyorİştah sıfır 3 gündür. Kahvaltı etmiyorum, çünkü sabahları yorgun uyanıyorum, yataktan çıkıp yemek yemeye mecalim yok.

Siz naptınız kızlar?
M Mugeeren P papatyamm13 @bebegim-gel ve son katılan arkadaşlar

Al benden de okadar istahim kapandı ya zaten çok yoktu:) valla nolcak bu halimiz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…