- 16 Ekim 2016
- 1.397
- 667
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Bu da bi fikir tabi
Ama yemeği az yiyorsan o içtiğin ancak öğünü telafi etmiş olur yani kilo almak için gereken ek kaloriyi sağlamaz bunu çok iyi biliyorsun öğününü biraz daha sağlam yapmaya çalış. Ben akşam yemeğinde bir tabak kıymalı sebzeli yemek, pilav ve cacık yedim. çeyrek somun ekmek de yedim yanında. akşam yemeği sağlam oldu bence. az önce de meyve yedim kuruyemiş de sürekli akşamları önümde duruyor tv izlerken bir iki tane de olsa yiyorum kârdır. az daha gayret etmemiz lazım ben de öğlen uyudugum için bir öğün kaçırdım mesela kalori az olmuş oluyor tüm güne bakarsam..Bu da bi fikir tabi
Benim yememin koşulu yemeği kendim yapmam, gittim yemek yaptım bu yüzden. Domates çorbasını krema ve tavuk suyu ile yaptım. Akşam yemeği yedim az da olsa, şimdi de kocaaaa bardakla vitasure hazırladım içine de 2 kaşık pekmez koydum, 600 kcal ediyor bardağın içi.
Bizde de iştah yok sorun o zaten ondan alamıyoruz... sağlıksız kilo da istemiyoruz yoksa yağ ve göbek ile sadece tartidaki rakam yükselmiş olur. Biz dengeli sağlıklı ve fit olma niyetindeyiz. pilates vs. spor da katmaya çalışıyoruz belli bi kiloya gelelim de o zaman yapcaz kas oranını arttırmak içinÇok ilginç geldi kızlar ben hep kilo vermeye çalışan biri olarak soktayim kilo almak zor olmamalı geceleri yemek yiyin patates kızartması cips cukulata 10 11 gibi yedinizmi hoop balon gibi olursunuz peynir tereyağ ekmekte olur ben ammada istahliyim Yaw sizlere keşke 30 kilo dağıtabilme imkanım olsa siz mutlu ben mutlu
Olur olur, yeter ki iradeli olalım kararlı olalım. olanlar nasıl oldu biz de olabiliriz. iradeli olursak kararlı devam edersek eğer, sen kılo verirsin ben de kılo alırım. spor yapar fıt de oluruz arkadaşım. Biz kadınlar yeter ki birşeyi yürekten isteyelim. demek ki zannettiğimiz gibi çok istememisiz şimdiye kadar, yoksa basarirdik. Ama şimdi gerçekten istiyorummHerşey bir arada olmuyor hem sağlık hem kilo hem fit ohooo
İyi bakalım bu seferlik öyle olsun ama yarın çok yiyoruz telafi ediyoruz hepimizyeni girebildim cnm konfeksiyon da çalışan bi ablama yardıma gittim bugn işler vardı ebede getirdim oyuzden yazamadım smdi nesquik yapıcam kendme sonrada yatıcam ama dediğin gbi bişeyler yerken yazalım yarinda telafi edicem:)
He bide pazardan incir kayısı kuru üzüm fındık fln aldm yarn başlarm yemeğe :)Yapacam diye de sağlığımı riske atamam. o yüzden ağır ve emin ilerlemek daha iyi. hem kilo kontrolü için hem sagligimizdan olmamak için. doğal bir şekilde olmalı hersey. sağlık gittikten sonra hicbir seyin önemi kalır mi
O çok iyi ama ben hiç sevmiyorm onu ekmekle bile zor yiyiyorum evde olmasına rağmen yemiyorum hicİyi bakalım bu seferlik öyle olsun ama yarın çok yiyoruz telafi ediyoruz hepimizben de tahin pekmez yedim uyuyacagim birazdan
Supersin canımHe bide pazardan incir kayısı kuru üzüm fındık fln aldm yarn başlarm yemeğe :)
Ben ekmekle de hicbi şekilde yiyemiyorum ama zorladim yanıma mandalina aldım tikandikca onu attım arada midem bulanarak yedim ilaç niyetineO çok iyi ama ben hiç sevmiyorm onu ekmekle bile zor yiyiyorum evde olmasına rağmen yemiyorum hic
Sende cnmSupersin canım
İyi geceler canımSende cnmhadi iyi geceler