- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 33
-
- Konu Sahibi papatyamm13
:) aynen valla alıştık ne güzelteşekkür ederim canımm yaa döndüm boşverin minik bir macera olduBen de ikinizi özledim iki günde ya çabuk alıştık birbirimize heralde
:) yani öyle laf söyleyenler olursa cvp yazmadan direk şikayet edelim demek istedmBi daha mı
Dün çalıştığımdan yiyemedim, bugun yiycem inşallah canım ballı süt de içiyorum birazdan:) aynen valla alıştık ne güzelneler yaptın görüşmeyeli devammi pekmeze
:) yani öyle laf söyleyenler olursa cvp yazmadan direk şikayet edelim demek istedm
Ben saf inanırım hemen herşeye yaDün çalıştığımdan yiyemedim, bugun yiycem inşallah canım ballı süt de içiyorum birazdan
İç iç yarasın cnmbende meyve yedim şimdi birazdan süt içerim
ay çok tatlisin yaaa biliyorum takılayım dedim sana canım
O zaman hadi sütleri çekelim kafaya yarasin ikimize deBen saf inanırım hemen herşeye ya
O zaman hadi sütleri çekelim kafaya yarasin ikimize desaflık değil o iyi niyetlisin bildim ben seni aynı şehirde olsak arkadaş olmak isterdim ama çok uzağız malesef
Ay evet bizim evde tartı yok ama eczanede tartılırmYarın tartı günü kizlaaaaarrrrrgeliyor mu kilocuklar hadi bakalım ceza almam inşallah yine ya
eşimle gezdik bugn süt koymaya bile üşeniyorum smdi birazdan içcem cnm evet ya bende çok isterdim benim çevremde iki yüzlüler çok hiç sevmiyorum oyuzden ama sen dobrasin hem kotu niyetlileri ikimizde affedemiyoruz gözümüzden düşüyolar demi ben öyle anladm
üşenmek yok ben de tahin pekmez hazırlamaya üşeniyorum ama yarın tartıda yine zayiflamış çıkma korkusu daha ağır basıyor kalkıp hazırlıyoruz hadi son bi gayret sonra uykuyaAy evet bizim evde tartı yok ama eczanede tartılırmbu hafta ben pek fazla yiyemedim ya:-(
Dün çok yorgundum uyuyakalmisim:-(Aynen öyleyim canım, benim de ikiyüzlü o kadar çok ki çevremde. ilişkileri midemi bulandırıyor.. Ben kolay kolay tartışmam ama damarima basılınca da affetmem. önceden biri birşey dedi mi dert eder susar içime atardım. sonra baktım zararı bana sadece, içimde ne varsa söylüyorum seven sevsin sevmeyen sevmesin yapmacık davranamam kimseye yaranmak için..
Çok haklısın cnm ztn ne yapsan yaranamazsın bende kolay kolay tartışmam ama bazı kişiler varki damarına basıyor insanın bide enayi yerine koyuyo nyse aklıma bişeyler geldi gene
üşenmek yok ben de tahin pekmez hazırlamaya üşeniyorum ama yarın tartıda yine zayiflamış çıkma korkusu daha ağır basıyor kalkıp hazırlıyoruz hadi son bi gayret sonra uykuya
Haklısın cnm tartı alcam ztn :)Tartı da eğer alırsan daha iyi ama alamazsan hep aynı yerdeki tartida ve aynı kiyafetle tartilman lazım. yoksa yanilabilirsin
Evet cnm zaten önemsiz biseydi ama çok inat benm herif ben konuşmadan konuşmaz bende inat yaptm bu sefer ama barıştıkBu arada buzlar erimiş anladığım kadarıyla çok sevindim
Eee nasıl barışınız o zaman ikiniz de karşıdan beklerkenEvet cnm zaten önemsiz biseydi ama çok inat benm herif ben konuşmadan konuşmaz bende inat yaptm bu sefer ama barıştık
Sabah tartıldım, bu haftaki düşük performansıma rağmen 600 gr almışım.
İşte buBu hafta ben de yoğun çalışıp istediğim gibi yiyemememe rağmen 1 kilo almışım çok mutluyummmmyalnız 40 ı hala göremedim 100 gr la ona da sinir oldum da neyse
Yaaaa ağzından bal damlıyor resmen çok moral oldu teşekkür ederim canımİşte buönümüzdeki hafta sen 41 i, ben de 43'ü görürüz bence:)) Ben 40 kilonun üstüne çıktıktan sonra kilo alma meylim arttı sonra kilo vermeme rağmen altına düşmedim. Bence sen de 1 ay kadar 40 üzerini korursan tekrar 30 lu kilolara düşmeyeceksin.