kızlar bir solukta okudum yazdıklarınızıŞeniz
harika bir fikir Şeniz
çok güzel yazmışsınız:hooray:
ben de gece gece yazdığımdan da anlayacğınız üzre uykulu bir halimde sadece uykuyu ve anne duygularını anlattım:roflol:
sanırım benim iyi bi uykuya ve anneme ihtiyacım var:roflol:
ilk defa yazıyorum böyle ama çok zevkliymiş:dance:
hayatçım bende beklemedeyim birşeyler yazın yarın devam ederim :) öptüm hepinizi yeni bir soluk gelsin artık nerede herkes....
kızlar ya ben de uzun zamandır yazamıyorum ne oluyo bize yarabbim nazar mı değdi?kafamçokkarıştı
toparlanalım arkadaşlar ben bu akşamdan itibaren yazmaya başlayacağım şöyle reyting reyting yapalım yav
bu akşam yazacağım haberiniz ola ha bi aksilik çıkmazsa
boş bırakmayalım bu topiği yav
açıkçası arada karışıklıklar olduğunda biraz kopuyorum, 2 sefer oldu, birincide aylinin onbeş sene önceki hatıralarında yağan yağmur o günmüş gibi anlaşıldı, ikincide de mithat akşam gelecekken sabah geldi... ama üzerine yeniden yazıldıkça, karışık kısımları görmezden geliyorum, yeniden havaya giriyorum, bir süredir karıştı ve üzerine de kimse yazmadı diye üzülmeye başlamıştım şimdi tekrar toparlandı, ben de yakında başlarım tekrar yazmaya... bu güzel yazıları yazan elleriniz, yüreğiniz dert görmesin, görüşmek üzere...
not: geçmiş olsun aylacım...
a.s.:enbuyukkk:
bende varım kızlar. ben geldim hoş geldimmmmma.s.
O kadar güzel bir yeri hiç görmemişti daha arabayla yaklaşırken duyulan At kişnemeleri doğanın sıcak elini bütün iliklerinde hissetmişti yüzüne değen ılık rüzgarda.
''İlk önce şöyle bir çevreye göz atmaya ne dersiniz'' Keremin sesi ne kadar sıcaktı.
''Anne atlarada binelim neolur''
''Canım düşersin biraz gezelim karar veririz''
''Benim küçük bir tayım var burada Tuğba'yı çok sevecek eminim onları tanıştırmayı çok isterim'' dedi Kerem Tuğba'ya göz kırparak tuğba anşlamış sinsi sinsi gülerken göz kırpmaya çalıştı iki gözünüde hızlı hızlı kırparak Kerem kahkaha atmamak için zor tuttu kendini bu kıza bayılıyorum diyerek içinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?