- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 123
- 33
- Konu Sahibi Miniimalistt
Gebelik testi yap canm gebelik varsa çıkar zatenİnsalalh öyledir canm ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testi yap canm gebelik varsa çıkar zatenİnsalalh öyledir canm ya
Yok kuzum daha erken 1 hafta var adeteGebelik testi yap canm gebelik varsa çıkar zaten
Erken gebelik testi yapabilirsin yada kan tahlili yaptırabilirsin. Sağlık ocakları ücretsiz yapıyo ))Yok kuzum daha erken 1 hafta var adete
Yumurtlama günlerine pek takılma zaten canm bence. Benim hiç hesaplamada çıkan yumurtlama günüme denk gelmiyo mesela gebeliğim. Alakasız bi zamanda hamile kalıyorumBu ay nedense çok sakinim bugün yumurtlama günüm ama çalışma yapmıycam
Çok husrana uğradım gerçekten artık temkinli davranmak istoyrmErken gebelik testi yapabilirsin yada kan tahlili yaptırabilirsin. Sağlık ocakları ücretsiz yapıyo ))
Yumurtlama günlerine pek takılma zaten canm bence. Benim hiç hesaplamada çıkan yumurtlama günüme denk gelmiyo mesela gebeliğim. Alakasız bi zamanda hamile kalıyorum
Hayırlı zamanda gelsin inşallah canm :)))geçen ay çok kafaya takmıştım gebeliği canım acayip hem de.
Bu ay boşladım hayırlısı :)
amin kuzucum sende durumlar nasılHayırlı zamanda gelsin inşallah canm :)))
Ben hala adet olmadım 5 gün geçti. Bugün kan tahlili verdim yarın çıkıcak sonuç. Benim ikinci olduğu için çok soğuk kanlıyım artık :))amin kuzucum sende durumlar nasıl
ooh hayat sana güzel canım hadi hayırlı sonuçlar olsun inşaallah :)Ben hala adet olmadım 5 gün geçti. Bugün kan tahlili verdim yarın çıkıcak sonuç. Benim ikinci olduğu için çok soğuk kanlıyım artık :))
Saol canm ;-)ooh hayat sana güzel canım hadi hayırlı sonuçlar olsun inşaallah :)
Var cnm günün gectmjEki Görüntüle 2070324
Kizlar bi bakarmsnz varmiki
Ozaman gözün aydın canm hamilesinGoguslerim cok aciyo bat 23 kasim
Ay hadi insallhOzaman gözün aydın canm hamilesin
Darısı basimaaaaa inşallah bu ayda kırmızı lari gordummmAy hadi insallh