• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gelin Birlikte Bekleyelim Bebişlerimizi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay saldım kendimi unuttum iyice canm hictakmiyorum dusunmemeye calistim bu ay ilişki çok seyrek oldu geçen aylara göre inşallah vardir senin içinde üzüldüm ayrıca inşallah birgün sevinirsjn
Tesekkurler insallah hepimiz seviniriz ;).. en iyisi takmamak ama yapi meselesi aslinda onceki aylara gore bende daha iyiyim gecen aydan beri...

Elveda rumeli dizisi geldi aklima onu izliyorum deli gibi iki gunde 14 bolum izledim cok guzel :KK68:o baya dagitiyor kafami.. sagol kuzum dusundugun :KK66:
Yaa ben de deli gibi dizi izlemek istiyorum ama gunum sadece muge anli izlemeye yetiyor sonra hop okul saati:işsiz::olamaz:

Yaa ben de deli gibi dizi izlemek istiyorum ama gunum sadece muge anli izlemeye yetiyor sonra hop okul saati:işsiz::olamaz:
Calisinca oyle oluyordur canim bende izliyorum muge anliyi ama internetten izledigim icin bir saatte bitiyo ilgimi cekmeyen kisimlari atliyorum;) elveda rumeli yi 10 yil oncede cok severek izlemistim :))

Calisinca oyle oluyordur canim bende izliyorum muge anliyi ama internetten izledigim icin bir saatte bitiyo ilgimi cekmeyen kisimlari atliyorum:KK66: elveda rumeli yi 10 yil oncede cok severek izlemistim :))
Ben de izlemeyim psikolojim bozuluyor diyorum birakamiyorum .Zaman bulsam ben de zerda izlemek istiyorum

Cok guzel diziler var internetten izleyebilirsin
Ya da film izle :) bosver onları
Evde net yoksa da flasha attır izle :)

Hadi ya üzülme bi daha ki sefere inşallah benimde şuanda gelip giden batmalarım var ve çok fazla akıntı geliyo krem gibi anlamadım
Aynısı 2 gun once bende oluyoducanm acaip batma ağrı ve baya akıntı geliyodu aslında dün hafif leke geldi geceden beri gelen giden yok inşallah gelmez gelirse de yapacak birsey yok

Back