• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gelin Birlikte Bekleyelim Bebişlerimizi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında normalde gecikmiyo ama ne biliyim bekliyim diyorum pazartesi kanla tahlil yaptırıyım diyorum :)) göğsümden süt geliyo bide yusuf asafda olmuş muydu hatırlamıyorum

Simdi daha acik ya kanallar hemen farkediyor.
Benim bu dış gebeliktede geldi hatta uzunca zaman ve gogus acisida cektim.
Bence gebelikle alakali olabilir canim :)
Keyfini sür ya bekle :)

Ben gebelik bekledigimde idrar testi yapmama gerek bile yok direkt gidip kan vermeliyim ve 2 gunde bir takip olmali.Keseyi rahimde gorene kadar hicbisy kesinlesmeyecek yani.

Simdi daha acik ya kanallar hemen farkediyor.
Benim bu dış gebeliktede geldi hatta uzunca zaman ve gogus acisida cektim.
Bence gebelikle alakali olabilir canim :)
Keyfini sür ya bekle :)

Ben gebelik bekledigimde idrar testi yapmama gerek bile yok direkt gidip kan vermeliyim ve 2 gunde bir takip olmali.Keseyi rahimde gorene kadar hicbisy kesinlesmeyecek yani.
Bakalım artık göğüs ağrım ve şişliğimde var. Kasıklarımda ağrıyo :-)) kendimi hamile gibi hissediyorum ama çokta kendimi kaptırmak istemiyorum tahlil yaptırana kadar :-)

Kizlar benim kirmizilar iki gun gecikmeli olarak bugun geldi :( cok kotuydum gun boyu hic birsey yapmadan yattim esim isten gelene kadar su bile icmedim :( o gelince cay yaptikta saat altidan sonra kahvalti yaptik yani dusunun sonra onun destegiyle biraz toparladim.. buay bitkisel birseyler deneyecem internetten biraz arastirdim maca tozu varmis hem kadin hem erkekler icin iyiymis duyaniniz varmi??

Kizlar benim kirmizilar iki gun gecikmeli olarak bugun geldi :KK43: cok kotuydum gun boyu hic birsey yapmadan yattim esim isten gelene kadar su bile icmedim :KK43: o gelince cay yaptikta saat altidan sonra kahvalti yaptik yani dusunun sonra onun destegiyle biraz toparladim.. buay bitkisel birseyler deneyecem internetten biraz arastirdim maca tozu varmis hem kadin hem erkekler icin iyiymis duyaniniz varmi??

Kuzum 1 ayin varsa eger kendine ayıracak o bir ayi kullan ve bu ay tum yumurtlama takibi iliski sayma hepsini bırak. Birde boyle dene. Oldu mu olmadi mi diye de dusunme canin ne vakit isterse. Adet takibi uygulamalarini sil

Kızlar bende gelebilirmiyim bat 28 kasim 24 yasindayim ev hanimiyim 2 çocuğum var biri 8 yaşında diğeri 6 3. İçin ugradiyroz 2 yıldır olmuyor

Ooyy masallah kuzum Allah bagislasin bende 93 doğumluyum 1 yıllık evliyim birinci daha 5 haftalik bir fasulye kadar su an. Sen hizlisin masallah

Ooyy masallah kuzum Allah bagislasin bende 93 doğumluyum 1 yıllık evliyim birinci daha 5 haftalik bir fasulye kadar su an. Sen hizlisin masallah
Ben 15 yaşında evlendim 10 yıllık evliyim allah bagislasin bebegini sanada nasip etsin banada

Kuzum 1 ayin varsa eger kendine ayıracak o bir ayi kullan ve bu ay tum yumurtlama takibi iliski sayma hepsini bırak. Birde boyle dene. Oldu mu olmadi mi diye de dusunme canin ne vakit isterse. Adet takibi uygulamalarini sil
Valla bilmiyorum canim birkac ay daha deneyecem olmadi sonra korunuruz bir kac ay cunku baska turlu aklimdan cikarmam pek mumkun degil :(

Valla bilmiyorum canim birkac ay daha deneyecem olmadi sonra korunuruz bir kac ay cunku baska turlu aklimdan cikarmam pek mumkun degil :KK43:
Ben bu ay saldım kendimi unuttum iyice canm hictakmiyorum dusunmemeye calistim bu ay ilişki çok seyrek oldu geçen aylara göre inşallah vardir senin içinde üzüldüm ayrıca inşallah birgün sevinirsjn

Back