• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gelin Birlikte Bekleyelim Bebişlerimizi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar IMG-20171122-WA0017.jpeg bu sabah tekrar yaptm net cikti :emir_bebek:cok sukur 2.ayimda geldi bebisim

Gözün aydın canm geç döllenme olmuştur ondan rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin banada isteyen herkese nasip etsin doğal yolla hamile kaldın demi canm
Saol canım. Çok çok aminn darısı isteyen herkese inşallah. Evet canım benim ikinci bebeğim olucak inşallah. Biraz geç kaldık karar vermekte o yüzden 2 kere deneyebildik oda tutmuş çok şükür :))))

Herkese merhaba, fazla aklımı takmamak için bayadir girmiyorum buralara. Gecen hafta vajinal mantar oldum. Akintim vardi baya. Doktora gittim muayene ettim 3 gunluk fitil verdi ve gecti çok şükür. Simdi adetime 2 gun var. Test yapmak istiyorum ama bir sorum var. Doktor alttan ultrason ile muayene yapmisti gecen hafta gebelik falan olsa gorunur muydu? Yoksa olsa bile daha yumurtlamanin üzerinden 1 hafta geçtiği için gorunmez mi?

Saol canım. Çok çok aminn darısı isteyen herkese inşallah. Evet canım benim ikinci bebeğim olucak inşallah. Biraz geç kaldık karar vermekte o yüzden 2 kere deneyebildik oda tutmuş çok şükür :))))
Ne güzel hemen tutmuş canm biz 2 yıl oldu hala yok

Back