• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gelin Birlikte Bekleyelim Bebişlerimizi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nereye gitti herkes? çok ihyiyacım var sizlere?
o65XPb.png
Genesin kuzum inşallah:)

Gogus ucumda minik sivilceler cikti. Kararma olmadi su an 8 haftalik hala olmadi o yaniltmasin. Yumurtlamadan 1 hafta sonra vajinada igne batma hissi yasadim

Saol canım cevabın için Allah bebişini sana bagışlasın bende 5 ay önce düşük yaptım ama halen hamile kalamıyorum

Allah razi olsun kuzum. Ben korunmayi biraktigim ay yumurtam catlamadi bi acayip gecti o ay adet oldum sonra bi yumurtlamadan 2 gun once birde yumurtlama aksami iliski oldu. Ondan sonra zaten yumurtlama gecti bende beklemeye basladim ve tuttu cok şükür. Daha once bir düşük bir kurtajim var

Kızlar merhaba birşey sorucam benim adetim 3 gün gecikince beta sonucum 31 çıktı 2 gün sonra yani 10unda testim 54.2 çıktı doktor güzel 4 gün sonra 200 lerde olursa mutlu olabilirsin dedi sizce durum nedir ?

Kızlar merhaba birşey sorucam benim adetim 3 gün gecikince beta sonucum 31 çıktı 2 gün sonra yani 10unda testim 54.2 çıktı doktor güzel 4 gün sonra 200 lerde olursa mutlu olabilirsin dedi sizce durum nedir ?
Meraba bende az önce acilde yaptırdım ama doktora gösterme şansım olmadı adetim 3 gün geçti b-hcg 86.8 umutlandım Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin içinde bizlere de

Back