- 22 Kasım 2017
- 587
- 203
- 18
- Konu Sahibi Miniimalistt
Umudum aralık ayına kaldı kızlar canimi skmiyorum elbet bigun gelicek bebisim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çıktı mı sonucun?kan tahlili yaptırdım 1 saat sonra çıkacak sonuç. merakla bekliyorum
gozun aydin :)kan tahlili yaptırdım 1 saat sonra çıkacak sonuç. merakla bekliyorum
Canım çıktı mı sonucun?
gozun aydin :)
Gözün aydın canisiteşekkür ederim kızlar. evet çıktı sonucum 148 :) yarın bir kan testi daha yaptırıcam. haftayada doktor muayenesi inşallah
senin topik nerde kızGözün aydın canisi
Hadi gözün aydın canmteşekkür ederim kızlar. evet çıktı sonucum 148 :) yarın bir kan testi daha yaptırıcam. haftayada doktor muayenesi inşallah
Genesin kuzum inşallah:)nereye gitti herkes? çok ihyiyacım var sizlere?
Kaset test olani sabah saat 8 9 arasi yaptim 10 dakikada boyle oldu.
Digerini de az once yaptim erken gebelik testi imisEki Görüntüle 2065879 Eki Görüntüle 2065879 Eki Görüntüle 2065882 [/QUOTE canım peki hamilelik belirtilerin varmıydı bu testi yaptığın gün benmde bir buçuk yıldır olmuyo
Saol canım cevabın için Allah bebişini sana bagışlasın bende 5 ay önce düşük yaptım ama halen hamile kalamıyorumGogus ucumda minik sivilceler cikti. Kararma olmadi su an 8 haftalik hala olmadi o yaniltmasin. Yumurtlamadan 1 hafta sonra vajinada igne batma hissi yasadim
Saol canım cevabın için Allah bebişini sana bagışlasın bende 5 ay önce düşük yaptım ama halen hamile kalamıyorum
Tebrikler:)) darısı başımıza :) ne gibi şeyler uyguladın ilaç bitkisel kürler falan ?Kizlar merhaba bende hamileyim bugun gordum cift cizgiyi Bata son iki
Tesekkurler darisi size ve isteyen herkese olsun degisik olarak sadece maca tozu kullanmistik ama bilmiyorum bi etkisi oldumu....Tebrikler:)) darısı başımıza :) ne gibi şeyler uyguladın ilaç bitkisel kürler falan ?
Maça tozu nedir peki hiç duymadım aktardan mı bulabilirimTesekkurler darisi size ve isteyen herkese olsun degisik olarak sadece maca tozu kullanmistik ama bilmiyorum bi etkisi oldumu....
meraba bu sabah bende yaptım ve aynı şekilde silik çıktı sizin sonuç nedir kan verdiniz miKaset test olani sabah saat 8 9 arasi yaptim 10 dakikada boyle oldu.
Digerini de az once yaptim erken gebelik testi imisEki Görüntüle 2065879 Eki Görüntüle 2065879 Eki Görüntüle 2065882
Meraba bende az önce acilde yaptırdım ama doktora gösterme şansım olmadı adetim 3 gün geçti b-hcg 86.8 umutlandım Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin içinde bizlere deKızlar merhaba birşey sorucam benim adetim 3 gün gecikince beta sonucum 31 çıktı 2 gün sonra yani 10unda testim 54.2 çıktı doktor güzel 4 gün sonra 200 lerde olursa mutlu olabilirsin dedi sizce durum nedir ?
Aaa çok iyi bı deger hamilesin canım tebrik ederimMeraba bende az önce acilde yaptırdım ama doktora gösterme şansım olmadı adetim 3 gün geçti b-hcg 86.8 umutlandım Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin içinde bizlere de