- 19 Kasım 2017
- 250
- 159
- 18
- 32
- Konu Sahibi Miniimalistt
-
Herşey gönlünce olsun canm benmGunaydin kizlar yarin kese gormek ocin dr a gitcez dua edin
Günaydın canım hayırlı haberlerini bekliyorum :))Gunaydin kizlar yarin kese gormek ocin dr a gitcez dua edin
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam ederAllah razi olsun kuzum darisi isteyene insallah . Bir dusuk bir kurtaj oldum nasip olursa ilk bebegim
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder
Tesekkurler insallah hepimiz sevinirizBen bu ay saldım kendimi unuttum iyice canm hictakmiyorum dusunmemeye calistim bu ay ilişki çok seyrek oldu geçen aylara göre inşallah vardir senin içinde üzüldüm ayrıca inşallah birgün sevinirsjn
Elveda rumeli dizisi geldi aklima onu izliyorum deli gibi iki gunde 14 bolum izledim cok guzelKk ya girmezsen adet takibini silersen 1 hafta boyunca bi denersen bence olacak kuzum
Ben adetime 3 gun kala testlere basladim hayalet silik ve pembe ile jubile yaptik cok sukurSelam kizlar benmde adet tarihme 3 gun kaldi sabirsizlaniyorum test almiyom dayanamyip hemen yaparim diye
Yaa ben de deli gibi dizi izlemek istiyorum ama gunum sadece muge anli izlemeye yetiyor sonra hop okul saatiElveda rumeli dizisi geldi aklima onu izliyorum deli gibi iki gunde 14 bolum izledim cok guzelo baya dagitiyor kafami.. sagol kuzum dusundugun
Calisinca oyle oluyordur canim bende izliyorum muge anliyi ama internetten izledigim icin bir saatte bitiyo ilgimi cekmeyen kisimlari atliyorumYaa ben de deli gibi dizi izlemek istiyorum ama gunum sadece muge anli izlemeye yetiyor sonra hop okul saati
Ben de izlemeyim psikolojim bozuluyor diyorum birakamiyorum .Zaman bulsam ben de zerda izlemek istiyorumCalisinca oyle oluyordur canim bende izliyorum muge anliyi ama internetten izledigim icin bir saatte bitiyo ilgimi cekmeyen kisimlari atliyorumelveda rumeli yi 10 yil oncede cok severek izlemistim :))
Aliskanlik yapiyo gercekten.. dogum izninde bebisini beklerken izlersin belki hem zaman cabuk gecerBen de izlemeyim psikolojim bozuluyor diyorum birakamiyorum .Zaman bulsam ben de zerda izlemek istiyorum
Havalar cok sicak olcak eve sigmam artikAliskanlik yapiyo gercekten.. dogum izninde bebisini beklerken izlersin belki hem zaman cabuk gecer
Yaa ben de deli gibi dizi izlemek istiyorum ama gunum sadece muge anli izlemeye yetiyor sonra hop okul saati
Hadi ya üzülme bi daha ki sefere inşallah benimde şuanda gelip giden batmalarım var ve çok fazla akıntı geliyo krem gibi anlamadımBen galiba adet olucam lekelenme ler yavaş yavaş basladi
Aynısı 2 gun once bende oluyoducanm acaip batma ağrı ve baya akıntı geliyodu aslında dün hafif leke geldi geceden beri gelen giden yok inşallah gelmez gelirse de yapacak birsey yokHadi ya üzülme bi daha ki sefere inşallah benimde şuanda gelip giden batmalarım var ve çok fazla akıntı geliyo krem gibi anlamadım
Canım yerleşme kanamasıda olabilir :)))Aynısı 2 gun once bende oluyoducanm acaip batma ağrı ve baya akıntı geliyodu aslında dün hafif leke geldi geceden beri gelen giden yok inşallah gelmez gelirse de yapacak birsey yok
İnsalalh öyledir canm yaCanım yerleşme kanamasıda olabilir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?