- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
- Konu Sahibi Miniimalistt
Sağlıkla gelsin annesi artık için rahat olsun oda mutlu mutlu büyüsün inşallahBetamiz yukselmis teyzeleri
Size dua ettim mutluyken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla gelsin annesi artık için rahat olsun oda mutlu mutlu büyüsün inşallahBetamiz yukselmis teyzeleri
Size dua ettim mutluyken
Insallah canim aminnSağlıkla gelsin annesi artık için rahat olsun oda mutlu mutlu büyüsün inşallah
Bende bunlar yüzünden insanlardan uzaklaşıyorum ailem arkadaşlarım görüşmek istemiyorum bazen çünkü her seferinde hani bebek Yok mu ne zaman olacak korunmayı bırak bak şimdi hamile kal yaza doğurursun rahat edersin senden sonra evlenenler doğurdu bile.... öyle bunaldım ki sürekli evde ağlıyorum herkes dışardan belki sorunlu bunun bebeği olmuyor diyor... gerçekten insanlar çok konuşuyor bizde ister istemez stres yapıyoruz. Rabbim bu cuma saatleri hürmetine yardım etsin bizlerede kızlar inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimiz olurOnlari girme smart kendini izole et ve tepki verme okulda 10 tane filan hamile vardi tum sohbetleri gebelik uzerine ogretmenler odasini ekimde terk ettim hala da girmiyorum düşün
Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsinMerhabalar, 4 yılın sonunda onca tedaviye rağmen, tedaviye ara verdiğimiz ay gelen mucizemi bekliyorum heyecanla. İlk bhcg değerim regl olmam gereken günden.
1. Gün:31
3. Gün :91
5. Gün: 318
Umarım kalp atışını da en kısa zamanda duyabiliriz.
Rabbim Dileyen herkese hayırlısını nasip etsin
Progestan atmistim cok kotu basim dönüyor resmen carpti bir daha uyumadan once atcam Sen nasilsinKizlarr nasilsiniz
Progestan atmistim cok kotu basim dönüyor resmen carpti bir daha uyumadan once atcam Sen nasilsin
Ağızdan verdi maalesef normalde sadece kasik agrim vardi bir de bas donmesi eklendiBen de progestan kullanıyorum. Ama fitil şeklinde. Yan etki yapmadı bu şekilde bende
Senin sat ne zamandı? Yakın mı acaba bnmki 13 ekim. Beta da cuma 318 di. Bakalım çarşamba doktor kontrolü var. Kese görünecek mi???Ağızdan verdi maalesef normalde sadece kasik agrim vardi bir de bas donmesi eklendi
Benim de 18 ekimdi canim dun 300 lerde cikti betam yeni dr randevum sali gun dr degistirdim olumsuzdu ilk kontrol cok heyecanliydim heyecanimi yasayamadim 5 dk da postaladi kadinSenin sat ne zamandı? Yakın mı acaba bnmki 13 ekim. Beta da cuma 318 di. Bakalım çarşamba doktor kontrolü var. Kese görünecek mi???
Tedavi açısından bi farkı yokmuş. Ancak tansiyon düşğklüğü yapıyormuş ağızdan alınca. Bnm de hep düşük zaten. Bnm kese görününce karından iğneye geçecekmişim zaten. O zaman progestan devam edicek mi bilmiyorum.
Aaa tamam söyleyeyim o zaman bende1.sayfadaki listede adin yok elmiraya soylersen ekler canim bir de 2018 temmuz anneleri topigine bekliyorum seni
Varım ama bi liste falan var mı bilemedimarzusaka aaa zaten varmissin sevindim
Yok sanirimVarım ama bi liste falan var mı bilemedim
Merhaba Benim de sat 13 ekimdi. Beni de ekler misin?Hoşgeldin canım:) Ekliyorum @onemorecupeofcoffee
Progestan atmistim cok kotu basim dönüyor resmen carpti bir daha uyumadan once atcam Sen nasilsin