• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gelin Birlikte Bekleyelim Bebişlerimizi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana dua eder misiniz kizlar? Durumum gecen gebelikle ayni. Yine progesteron 8.3 cikti. 15 olmasi lazim minimum. Daha yeni gerci 3+4 ama yarin bi soracagim bakalim doktora. Ve buyuk ihtimal yine su cumleyi duyacagim.PROGESTERON DÜŞÜK DIYE BEBEK SAGLIKSIZ OLMAZ BEBEK SAGLIKSIZ ISE PROGESTERON DÜŞÜK OLUR

Allah şifa versin,yardımcın olsun ♡

Kızlar ben bişey sorcam 3 yaşında kızım var ve sürekli kucak istiyor kreşe götürüyorum sabah kucakta uyuyor, ağır ya bişey olurmu:( tutunmaya etkisi olurmu? Bide acayip soğuk almışım ama göğüslerm acayip ağırlaştı ilk defa böyle oldu, acaba soğuk aldım diyemi? Regle 9 gün var hemenn göğüs hassasiyeti olmaz değilmi? Bu arada bu topik çok uğurlu:) herkes gebe kalıyo :) hayırlısı inşallah

Progesteronun hicbir faydasi olmaz dusecekse duser dedi. 8 ara bir deger dedi belki de yukselecek bilemeyiz dedi aspirin verdi sadece

Kızlar ben bişey sorcam 3 yaşında kızım var ve sürekli kucak istiyor kreşe götürüyorum sabah kucakta uyuyor, ağır ya bişey olurmu:KK43: tutunmaya etkisi olurmu? Bide acayip soğuk almışım ama göğüslerm acayip ağırlaştı ilk defa böyle oldu, acaba soğuk aldım diyemi? Regle 9 gün var hemenn göğüs hassasiyeti olmaz değilmi? Bu arada bu topik çok uğurlu:) herkes gebe kalıyo :) hayırlısı inşallah

Canım vücut alışık olduğu için daha az etkilermiş bu durumda olanları.
Yani hiç alışık olmasan hamilelik beklerken yeğenine fln baksan mesela o daha fazla etkilermis.Bilmem anlatabildim mi :)

Canım vücut alışık olduğu için daha az etkilermiş bu durumda olanları.
Yani hiç alışık olmasan hamilelik beklerken yeğenine fln baksan mesela o daha fazla etkilermis.Bilmem anlatabildim mi :)
Anladm sayılır :) kuzum inşallah gebelik vardır, faranjit olmşm serum yedim, doktorq gebelik riskimden bahsettim umarım bi zararı olmaz

Birbirimize isinamadigimiz biri vardi bugun onu gordum en son uc bes hafta once gormustum sanirim hic anlamamistim hamile oldugunu cok kilolu biri ondan sanirim. Bi gordum nasil buyumus karni onu oyle hamile gorunce cok garip hissettim bi an tarifi yok :(

Birbirimize isinamadigimiz biri vardi bugun onu gordum en son uc bes hafta once gormustum sanirim hic anlamamistim hamile oldugunu cok kilolu biri ondan sanirim. Bi gordum nasil buyumus karni onu oyle hamile gorunce cok garip hissettim bi an tarifi yok :KK43:
Canım ister istemez insanın morali bozuluyor. Ama elden ne gelir? Sabır dua tabi ki tıbben de yardım alıyoruz hepimiz için hayırlısı. Üzülme

Maşallah maşallah.. İnşallah böyle devam eder. Dualarını esirgeme sevgiler
Bu cuma hurmetine Rabbim isteyen herkese bebegini gondersin insallah .Hic dua etmez miyim size dua topiginde kac tane konum var hatta hamile kalmak isteyenlerle dua zincirimiz var duzenli devam ediyoruz kapimiz herkese acik bekleriz ;)
Cuma vakti 1000 tane Ya Evvel c.c esmasini okuyup her cuma aksatmadan devam edenlerin dualari gercek olurmus hen 2 ay uyguladim cok sukur Rabbime

Birbirimize isinamadigimiz biri vardi bugun onu gordum en son uc bes hafta once gormustum sanirim hic anlamamistim hamile oldugunu cok kilolu biri ondan sanirim. Bi gordum nasil buyumus karni onu oyle hamile gorunce cok garip hissettim bi an tarifi yok :KK43:
Onlari girme smart kendini izole et ve tepki verme okulda 10 tane filan hamile vardi tum sohbetleri gebelik uzerine ogretmenler odasini ekimde terk ettim hala da girmiyorum düşün

Back