• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gelin Birlikte Bekleyelim Bebişlerimizi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen canm herşey nasip.

Bizde çok ani bi kararla karar verdik aslında bu sene düşünmüyodum ama yusuf asafı takip edince kardeşi olması gerektiğini süşündüm zamanı geşdiğini anladım. Aslında çokda bi çalışmamız olmadı ama kısmet herşey işte belki tutar diyerekten bat ımı bekliyorum 17sine kadar olmazsam test yapıcam bakalım hayırlısı herşeyin :))

Bizim planlıydı yine bunda da.
Sezen kardeş konusuna hep sıcak zaten sadece bikac zamandır daha fazla dilinde.Önceden kuculenleri bebeklere veriyorduk simdi kardesine sakliyor :)

Iyi dusunmussun canim.Bu da bi his iste insan istemiyorum desede sinsi sinsi yerlesiyor icine o istek :))))
Insallah guzel haberlerin olur bu aydan bakalim♡

Bizim planlıydı yine bunda da.
Sezen kardeş konusuna hep sıcak zaten sadece bikac zamandır daha fazla dilinde.Önceden kuculenleri bebeklere veriyorduk simdi kardesine sakliyor :)

Iyi dusunmussun canim.Bu da bi his iste insan istemiyorum desede sinsi sinsi yerlesiyor icine o istek :))))
Insallah guzel haberlerin olur bu aydan bakalim♡
İnşallah canm hayırlı zamanda hayırlı sonuçlar olsun inşallah :))

canım eşin haberi alırken tepkisi nasıl oldu :)
Bugu evlilim yildonumumuz aksam da erken gebelik testini paketledim bantladım kutuya koydum e.yildonumu hediyesini simdi vermek istiyorm dedm kutuyu acti paketi aldi eline ilk pembe ucu kismi gordu kalem mi bu dedi bozuldu sonra tamamen acti sok oldu ciglik atti sonra agladi sonra guldu

Kizlar benim ates dusmesi gerekirken tavan yapti :( surekli bi kafa karisikligi dunki negatifden sonra dedim tamam olmadi sonrasinda bu atesle birlikte acabalar :(

kaç ateşin canım
Kuzum benimki Fahrenheit olcuyo 98.43 cikti ama kac aydir olcuyorum 98.2 nin ustunu hic gormedim. Eklediklerim ilki gecen ay genelde trend bu sekilde sonki bu ay son birkac gundur hep yuksek

Eklentiler

• Screenshot_20171115-094429.png
    Screenshot_20171115-094429.png
    117,4 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_20171115-094002.png
    Screenshot_20171115-094002.png
    110,5 KB · Görüntüleme: 14
Bana dua eder misiniz kizlar? Durumum gecen gebelikle ayni. Yine progesteron 8.3 cikti. 15 olmasi lazim minimum. Daha yeni gerci 3+4 ama yarin bi soracagim bakalim doktora. Ve buyuk ihtimal yine su cumleyi duyacagim.PROGESTERON DÜŞÜK DIYE BEBEK SAGLIKSIZ OLMAZ BEBEK SAGLIKSIZ ISE PROGESTERON DÜŞÜK OLUR

Bana dua eder misiniz kizlar? Durumum gecen gebelikle ayni. Yine progesteron 8.3 cikti. 15 olmasi lazim minimum. Daha yeni gerci 3+4 ama yarin bi soracagim bakalim doktora. Ve buyuk ihtimal yine su cumleyi duyacagim.PROGESTERON DÜŞÜK DIYE BEBEK SAGLIKSIZ OLMAZ BEBEK SAGLIKSIZ ISE PROGESTERON DÜŞÜK OLUR
Kuzum icini ferah tut dualarim seninle...

Kuzum benimki Fahrenheit olcuyo 98.43 cikti ama kac aydir olcuyorum 98.2 nin ustunu hic gormedim. Eklediklerim ilki gecen ay genelde trend bu sekilde sonki bu ay son birkac gundur hep yuksek

İnşaallah güzel bir sebepten dolayı yüksektir canım benim ❤️❤️ İnşaallah idrar testi yanılıyordur :dua:

Back