- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- 298
- Konu Sahibi Miniimalistt
-
Bana dua eder misiniz kizlar? Durumum gecen gebelikle ayni. Yine progesteron 8.3 cikti. 15 olmasi lazim minimum. Daha yeni gerci 3+4 ama yarin bi soracagim bakalim doktora. Ve buyuk ihtimal yine su cumleyi duyacagim.PROGESTERON DÜŞÜK DIYE BEBEK SAGLIKSIZ OLMAZ BEBEK SAGLIKSIZ ISE PROGESTERON DÜŞÜK OLUR
Günaydın balım gebeliğin hyırlı olsun kuzum sağlıkla al kucağına :)Günaydın kizlar
Cok tesekkur ederim canim. Kucagina al ama dikkat et gogus hassasiyeti bende yeni basladi hemen olmadi arkadasim hamileyken ev tasidi bilmiyordu tabii sonra dusuk tehlikesi atlattiGünaydın balım gebeliğin hyırlı olsun kuzum sağlıkla al kucağına :)
AyyyCok tesekkur ederim canim. Kucagina al ama dikkat et gogus hassasiyeti bende yeni basladi hemen olmadi arkadasim hamileyken ev tasidi bilmiyordu tabii sonra dusuk tehlikesi atlatti
Hafif bir sey kaldirinca bile kasiklarim agriyor bi de grip oldum limom yiyorumAyyynapıyım kıyamam kızımaa mecbur alıyorum Allah yardım eder inşallah
Baska dr a gitme şansın var mi lutfen stres yapmaProgesteronun hicbir faydasi olmaz dusecekse duser dedi. 8 ara bir deger dedi belki de yukselecek bilemeyiz dedi aspirin verdi sadece
Canım inşallah sağlıklı gebeliğin olur. acaba tiroit mi buna sebep oluyor?Progesteronun hicbir faydasi olmaz dusecekse duser dedi. 8 ara bir deger dedi belki de yukselecek bilemeyiz dedi aspirin verdi sadece
Baska dr a gitme şansın var mi lutfen stres yapma
Canım inşallah sağlıklı gebeliğin olur. acaba tiroit mi buna sebep oluyor?
Kızlar ben bişey sorcam 3 yaşında kızım var ve sürekli kucak istiyor kreşe götürüyorum sabah kucakta uyuyor, ağır ya bişey olurmututunmaya etkisi olurmu? Bide acayip soğuk almışım ama göğüslerm acayip ağırlaştı ilk defa böyle oldu, acaba soğuk aldım diyemi? Regle 9 gün var hemenn göğüs hassasiyeti olmaz değilmi? Bu arada bu topik çok uğurlu:) herkes gebe kalıyo :) hayırlısı inşallah
Anladm sayılır :) kuzum inşallah gebelik vardır, faranjit olmşm serum yedim, doktorq gebelik riskimden bahsettim umarım bi zararı olmazCanım vücut alışık olduğu için daha az etkilermiş bu durumda olanları.
Yani hiç alışık olmasan hamilelik beklerken yeğenine fln baksan mesela o daha fazla etkilermis.Bilmem anlatabildim mi :)
Maşallah maşallah.. İnşallah böyle devam eder. Dualarını esirgeme sevgilerBetamiz yukselmis teyzeleri
Size dua ettim mutluyken
Canım ister istemez insanın morali bozuluyor. Ama elden ne gelir? Sabır dua tabi ki tıbben de yardım alıyoruz hepimiz için hayırlısı. ÜzülmeBirbirimize isinamadigimiz biri vardi bugun onu gordum en son uc bes hafta once gormustum sanirim hic anlamamistim hamile oldugunu cok kilolu biri ondan sanirim. Bi gordum nasil buyumus karni onu oyle hamile gorunce cok garip hissettim bi an tarifi yok
Bu cuma hurmetine Rabbim isteyen herkese bebegini gondersin insallah .Hic dua etmez miyim size dua topiginde kac tane konum var hatta hamile kalmak isteyenlerle dua zincirimiz var duzenli devam ediyoruz kapimiz herkese acik beklerizMaşallah maşallah.. İnşallah böyle devam eder. Dualarını esirgeme sevgiler
Onlari girme smart kendini izole et ve tepki verme okulda 10 tane filan hamile vardi tum sohbetleri gebelik uzerine ogretmenler odasini ekimde terk ettim hala da girmiyorum düşünBirbirimize isinamadigimiz biri vardi bugun onu gordum en son uc bes hafta once gormustum sanirim hic anlamamistim hamile oldugunu cok kilolu biri ondan sanirim. Bi gordum nasil buyumus karni onu oyle hamile gorunce cok garip hissettim bi an tarifi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?